Nottingham Forest watch
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Nottingham Forest watch
Εγώ βλέπω μια ομάδα χωρίς επιθεση και χαφ παντως 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
αν παει καλα ειπα θεωρητικα μας συμφερει επειδη ειπες οτι θαμαστε αντινοτιγχαμΛεγεών έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 14:50Θεωρητικά ναι, αλλά σε τελική ανάλυση δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Πρόκειται για διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικά πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός να έχει επιτυχίες και οι υπόλοιποι να κανουν σεξ μεταξύ τους, για να σου το πω απλά.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 14:05την ομαδα σου την συμφερει να παει καλα η Νοτιγχαμ στην Πρεμιερ τι πιστευεις;
Βέβαια εσύ είσαι εντελώς πεπεισμένος και ελπιζεις ότι όλα της Νόττιγχαμ θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον Ολυμπιακό, και ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο;
εσυ πιστευεις το αναποδο οκ θα δειξει
διαφορετικες χωρες, ομαδες κλπ αλλα ιδια τσεπη που πληρωνει οποτε λογικο να επηρεαζει και την ομαδα σου
Ελλαδαρα ειμαστε ειναι 100% σιγουρο οτι αν ερθουν οι πρωτες στραβες οι πρωτοι θαστε που θα τον κραζετε οτι ασχολειται με την Νοτιγχαμ
Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 12:26μπα
ισα ισα καλυτερα να παει καλα η Νοτιγχαμ για να αυξανεται η γκρινια εδω
εσυ κατσε και περιμενε να σου φερει τεχνογνωσια της Πρεμιερ στο λιμανι

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Έβερτον - Νότιγχαμ: Η αγωνία του Μαρινάκη για τον τραυματισμό του Χέντερσον

εμένα πάλι γιατί το γέρσιμο μπροστά και ελαφρώς στο πλάι μου φέρνει περισσότερο σε κλάσιμο;

εμένα πάλι γιατί το γέρσιμο μπροστά και ελαφρώς στο πλάι μου φέρνει περισσότερο σε κλάσιμο;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Tarkovsky έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 00:37Έβερτον - Νότιγχαμ: Η αγωνία του Μαρινάκη για τον τραυματισμό του Χέντερσον

Ήτανε κλασιμο κυριε Πάνο;
Ο ορισμός του κλασιματος κυρία μου
άθλιο το Έβερτο, δεν την γλιτώνει φέτο
αλλά και με τέτοιον αντίπαλο, αβάσταχτη η ελαφρότητα του Φόρεστ: δεν γίνεται να προηγείσαι εκτός στο 80΄, να παίζεις με 5άδα πίσω, να έχεις βάλει επιπλέον αμυντικό χαφ στη θέση επιθετικού και στο 89΄ να το ρουφάς στην κόντρα από βολέ του τέρμα και με τον σκόρερ να έχει δυο στρέμματα κενό χώρο
και στις καθυστερήσεις να γλιτώνεις δις από την ολική ανατροπή - απλώς δεν γίνεται...
αλλά και με τέτοιον αντίπαλο, αβάσταχτη η ελαφρότητα του Φόρεστ: δεν γίνεται να προηγείσαι εκτός στο 80΄, να παίζεις με 5άδα πίσω, να έχεις βάλει επιπλέον αμυντικό χαφ στη θέση επιθετικού και στο 89΄ να το ρουφάς στην κόντρα από βολέ του τέρμα και με τον σκόρερ να έχει δυο στρέμματα κενό χώρο
και στις καθυστερήσεις να γλιτώνεις δις από την ολική ανατροπή - απλώς δεν γίνεται...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Τρελαίνει κόσμο ο Πρόεδρος.
τι κάνει ρε ο άθλιος Δεληζήσης το 26;
μόνο στα παραρτήματα της μπουχέσης αυτά
μόνο στα παραρτήματα της μπουχέσης αυτά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο χοντρός νόμιζε ότι με τα σταυρουδάκια και τα κομποσκοίνια θα μείνει κατηγορία και τον έχουν ταράξει στη φάπα
-
Παικταρας αλλά το μισό χρόνο τραυματίζεται η Λουλού.Tarkovsky έγραψε: ↑06 Οκτ 2022, 04:36κατά τ' άλλα, τους ξεκώλιασε το Μάντισο η πουλενάρα μου
α ρε μαλάκα Αρτέτα
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Αγγλία από το 1990 (χωρίς να ξέρω για τίτλους, Κλαφ κλπ, απλά μου άρεσαν τα φάουλ που βαρούσε ο Πιρς).
αλλά δεν παρακολούθησα ούτε πορεία ανόδου πέρσι, ούτε φέτος στην πρέμιερ
Άρσεναλ έγινα πολύ σταδιακά με Βενγκέρ, γύρω στο 2000.
αλλά δεν παρακολούθησα ούτε πορεία ανόδου πέρσι, ούτε φέτος στην πρέμιερ
Άρσεναλ έγινα πολύ σταδιακά με Βενγκέρ, γύρω στο 2000.
Δεν εχω δει ουτε ενα παιχνιδι αυτονων φετος,ειναι τοσο χαλια;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 12 Red Flags to Watch Out For in a Girlfriend
από βοθρατζης » 23 Μάιος 2024, 21:33 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης