Deontay Wilder vs Tyson Fury
- Northern Spirit
Re: Deontay Wilder vs Tyson Fury
O Οττο φανταζομαι ειναι με τον λευκο ε; Ε ο μαυρος θα κερδισει...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
δεν θυμάμαι μουσάτους πυγμάχους παλαιότερα ..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εχω ψηθει.Μπορει να βαλω και ξυπνητηρι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ο Wilder έχει τρομακτική δύναμη στο δεξί, αλλά είναι σχετικά άτεχνος.
ο Fury δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
ο Fury δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
- Μαυροβασίλης
το σπάμμαρα στο μουσείο αγνοώντας το καλό νήμα
όπως κάθε προοδευτικός άνθρωπος, στηρίζω το μειονοτικό Ρομά κόντρα στο ρατσιστικό κτήνος και στα προγνωστικά
όπως κάθε προοδευτικός άνθρωπος, στηρίζω το μειονοτικό Ρομά κόντρα στο ρατσιστικό κτήνος και στα προγνωστικά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Δεν παίζει κάποιος μουσουλμάνος, οπότε βγάλε την μαντηλα και ασχολησου με την μαγειρική.Northern Spirit έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 22:03O Οττο φανταζομαι ειναι με τον λευκο ε; Ε ο μαυρος θα κερδισει...
Let them make the first mistake. We make the last move.
Mε είχαν ψήσει από την προηγούμενη συνέντευξη . Η λογική λέει wilder επειδή όμως έχει βγάλει πολύ κωλοπαιδαρισμό ελπίζω σε gipsy king .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
σχετικά άτεχνος ;

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δεν μπορω να καταλαβω πως με αυτη την τεχνικη οι μπουνιες του Wilder εχουν τοσο δυναμη.
Μου κανει εντυπωση.
Θεωρητικα θα επρεπε να χανεται ενα πχ. 30% της δυναμης κατα τη διαδρομη της "κουταλας" σε σχεση με το αν ηταν ευθεια.
Μου κανει εντυπωση.
Θεωρητικα θα επρεπε να χανεται ενα πχ. 30% της δυναμης κατα τη διαδρομη της "κουταλας" σε σχεση με το αν ηταν ευθεια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καλυτερα λανταρισμενη κουταλα παρα μπλοκαρισμενο τζαμπ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κατα τη διαρκεια της διαδρομης της κουταλας δεν ρισκαρει να μεινει ανοιχτος?
Η ειναι πολυ γρηγορος και θηριο η μεχρι τωρα δεν εχει παιξει με σοβαρους αντιπαλους που εκμεταλλευονται εστω και 1 δευτερολεπτο να μεινεις ανοιχτος.
Ο Frazier θα τον εκανε τοπι.
Η ειναι πολυ γρηγορος και θηριο η μεχρι τωρα δεν εχει παιξει με σοβαρους αντιπαλους που εκμεταλλευονται εστω και 1 δευτερολεπτο να μεινεις ανοιχτος.
Ο Frazier θα τον εκανε τοπι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση