Και η ΑΕΚ εχει μια καταπληκτικη ομαδα στο ραγκμπι λιγκ, αλλα δε θα τη βαλουμε στους ομιλους του ποδοσφαιρικου CL μονο και μονο για να μην της αφαιρεσουμε το δικαιωμα στον πρωταθλητισμο.
Αποκλεισμος Τρανς Κολυμβητριας απο τους Ολυμπιακους Αγωνες
Re: Αποκλεισμος Τρανς Κολυμβητριας απο τους Ολυμπιακους Αγωνες
Μα δε διαφωνούμε τώραgeorgebi έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:34Στο χω ξαναπεί και στο θέμα του ημιμαραθωνιου της Θεσσαλονίκης που ήθελες και την κατάργηση και του μαραθωνίου
Είσαι απόλυτος
Φυσικά ''και μόνο μέχρι τα 12 να έχεις υπάρξει αγόρι, πιθανόν να έχεις αποκτήσει μυική μάζα που πολλές αθλήτριες δεν θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ'' αλλά το Μαρτη του '23 που ο λόρδος Κοου πήρε αυτήν την απόφαση....έστω και ετσι... τοτε ήταν κάτι αδιανόητο
Σήμερα ...ενάμιση χρόνο μετά επικρατεί επιτέλους ηρεμία στο παγκόσμιο κλασσικό αθλητισμό
και μια μια οι ομοσπονδίες των άλλων αθλημάτων ακολουθούν

Απλά μου έκανε εντύπωση η επίκληση στον ψυχισμό μας από την πληγωμένη έφηβη. Φαντάζομαι ότι αν αποφασίσεις από αγόρι να γίνεις κορίτσι, το ότι δεν θα σε χειροκροτούν όταν θα ανταγωνίζεσαι κορίτσια στα αθλήματα θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματά σου. Δηλαδή δεν θα κάνεις βιολογικό παιδί... σε κάθε σχέση που θα έχεις θα πρέπει να εξηγείς την κατάσταση... θα υφίστασαι bullying σε καθημερινή βάση... νομίζω το ότι δεν θα το παίρνουν και τόσο καλά όταν πας τις κερδίσεις ΑΔΙΚΑ, είναι μια από τις περιπτώσεις που θα έπρεπε τουλάχιστον να το βουλώσεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτό ισχύει σήμερα διότι αύριο η επιστήμη θα πετύχει την αλλαγή χρωματοσωματων.
Σήμερα όμως μπορούμε να δούμε τις διαφορές ορμονών και την μυική μάζα μεταξύ τρανς ατόμων και γυναικών ώστε να αποφασίσουμε σε ποια αθλήματα αλλοιώνεται ο ανταγωνισμός και σε ποια όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είπαμε, δεν είναι μόνο η μυική μάζα. Αρσιβαρίστες με ίδια μυική μάζα με αρσιβαρίστριες, σηκώνουν πολύ περισσότερα κιλά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Η υπαρξη ξεχωριστής κατηγορίας τρανς θα ήταν ουσιαστικά η παραδοχή ύπαρξης τρίτου φύλου το οποίο το θεωρώ αντιεπιστημονικο.
Τα τρανς άτομα θέλουν να γίνουν γυναίκες όχι ξεχωριστό φύλο.
Η κατάργηση της διάκρισης στον αθλητισμό μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ήταν ουσιαστικά κατάργηση της ισοτιμίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΟΚ ....παρεξήγησαmicmic έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:48Μα δε διαφωνούμε τώραSpoilerShowgeorgebi έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:34Στο χω ξαναπεί και στο θέμα του ημιμαραθωνιου της Θεσσαλονίκης που ήθελες και την κατάργηση και του μαραθωνίου
Είσαι απόλυτος
Φυσικά ''και μόνο μέχρι τα 12 να έχεις υπάρξει αγόρι, πιθανόν να έχεις αποκτήσει μυική μάζα που πολλές αθλήτριες δεν θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ'' αλλά το Μαρτη του '23 που ο λόρδος Κοου πήρε αυτήν την απόφαση....έστω και ετσι... τοτε ήταν κάτι αδιανόητο
Σήμερα ...ενάμιση χρόνο μετά επικρατεί επιτέλους ηρεμία στο παγκόσμιο κλασσικό αθλητισμό
και μια μια οι ομοσπονδίες των άλλων αθλημάτων ακολουθούνΜπράβο στον λόρδο
SpoilerShowμπράβο και σε σένα
Απλά μου έκανε εντύπωση η επίκληση στον ψυχισμό μας από την πληγωμένη έφηβη. Φαντάζομαι ότι αν αποφασίσεις από αγόρι να γίνεις κορίτσι, το ότι δεν θα σε χειροκροτούν όταν θα ανταγωνίζεσαι κορίτσια στα αθλήματα θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματά σου. Δηλαδή δεν θα κάνεις βιολογικό παιδί... σε κάθε σχέση που θα έχεις θα πρέπει να εξηγείς την κατάσταση... θα υφίστασαι bullying σε καθημερινή βάση... νομίζω το ότι δεν θα το παίρνουν και τόσο καλά όταν πας τις κερδίσεις ΑΔΙΚΑ, είναι μια από τις περιπτώσεις που θα έπρεπε τουλάχιστον να το βουλώσεις.
νόμισα πως πέταξες μπηχτή πως ενώ τους απαγορεύει μετά την εφηβεία
στις μικρότερες ηλικίες κάνει ακόμα τα στραβά μάτια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Κατανομή μυϊκής μάζας, τεστοστερόνη και φυσιολογίαmicmic έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:51Είπαμε, δεν είναι μόνο η μυική μάζα. Αρσιβαρίστες με ίδια μυική μάζα με αρσιβαρίστριες, σηκώνουν πολύ περισσότερα κιλά.
Για τον ίδιο λόγο που δεν βάζουν έναν πυγμάχο 95+ κιλών να αγωνιστεί με έναν στα <60
Ατυχές και μπερδεμένο το παράδειγμα σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το σημείο κλειδί είναι το "θέλουν να γινουν"zteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:53Η υπαρξη ξεχωριστής κατηγορίας τρανς θα ήταν ουσιαστικά η παραδοχή ύπαρξης τρίτου φύλου το οποίο το θεωρώ αντιεπιστημονικο.
Η κατάργηση της διάκρισης στον αθλητισμό μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ήταν ουσιαστικά κατάργηση της ισοτιμίας.
Καμία υποχρέωση δεν έχει κανένας να προσποιείται ότι μαντραχαλαδες ειναι γυναίκες επειδή απλά το θέλουν. Και δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθά τα ψυχικά άρρωστα άτομα που θέλουν να γίνουν κάτι που δεν είναι το να προσποιουμαστε ότι εισαι Ο,τι δηλώσεις. Κανονικά πρέπει να τους βοηθήσουμε να αποδεχτούν την πραγματικότητα όχι να ενισχύουμε τις ψυχώσεις τους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μπορούν να κάνουν ως άντρες. Αφού άντρες είναι. Δεν απαγορεύουμε τον πρωταθλητισμό σε κανέναν, προστατεύουμε τον γυναικείο πρωταθλητισμό από άντρες που θέλουν τον εύκολο δρόμο για να γίνουν πρωταθλητές
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Πρώτα από όλα δεν είναι ψυχικά άρρωστα άτομα απλά έχουν ζήτημα δυσφορίας φύλου.Lord Brum έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:57Το σημείο κλειδί είναι το "θέλουν να γινουν"zteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:53Η υπαρξη ξεχωριστής κατηγορίας τρανς θα ήταν ουσιαστικά η παραδοχή ύπαρξης τρίτου φύλου το οποίο το θεωρώ αντιεπιστημονικο.
Καμία υποχρέωση δεν έχει κανένας να προσποιείται ότι μαντραχαλαδες ειναι γυναίκες επειδή απλά το θέλουν. Και δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθά τα ψυχικά άρρωστα άτομα που θέλουν να γίνουν κάτι που δεν είναι το να προσποιουμαστε ότι εισαι Ο,τι δηλώσεις. Κανονικά πρέπει να τους βοηθήσουμε να αποδεχτούν την πραγματικότητα όχι να ενισχύουμε τις ψυχώσεις τους
Το ζήτημα είναι η σύγκρουση δύο πραγματικοτητων. Η μία αρρωστημένη που θεωρεί ότι οι διαφορετικοί πρέπει να μπουν στο περιθώριο και μια άλλη που λέει ότι οι διαφορετικοί πρέπει να γίνουν κανονικά μέλη της κοινωνίας
Ο αθλητισμός είναι κομματι της κοινωνίας.
Το θέμα είναι να γίνει η ένταξη αυτών των ατόμων με ομαλό τροπο γιαυτό και αναζητούμε μια σολωμοντια λύση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μήπως θα θέλουν να παίρνουν και επίδομα εξωσωματικής χωρίς να έχουν μήτρα;zteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:53Η υπαρξη ξεχωριστής κατηγορίας τρανς θα ήταν ουσιαστικά η παραδοχή ύπαρξης τρίτου φύλου το οποίο το θεωρώ αντιεπιστημονικο.
Αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι γυναίκες. Δεν παίζουν ρόλο μόνο οι ορμόνες και η μυική μάζα. Πιθανώς να είναι και πάρα πολλά που δεν τα ξέρει καν η επιστήμη ακόμα, και δίνουν πλεονέκτημα στους άντρες αθλητές. Στο τένις πχ, η νο.1 γυναίκα παγκοσμίως χάνει για πλάκα από το νο.500 στους άντρες. Δεν είναι θέμα μόνο μυικής μάζας. Ok, υπάρχουν κάποια σπορ στα οποία ΠΙΘΑΝΟΝ δεν παίζει τόσο ρόλο το φύλο. Αυτά είναι τα λιγότερο "physical" αθλήματα. Σκοποβολή, μπιλιάρδο κτλ. Αλλά και γι'αυτά δεν είναι σίγουρο.
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι διαφορετικές συχνότητες εμφάνισης διαφόρων ψυχικών νόσων σε άντρες και γυναίκες:
Αν λοιπόν έχουμε μια εν πολλοίς διαμορφωμένη δομή εγκεφαλικών συνάψεων σε ένα αγόρι, νομίζεις ότι απλά αλλάζοντας το ορμονικό προφίλ του μπορούμε να μετατρέψουμε αυτή τη δομή σε γυναικεία; Και ποιός ξέρει κατά πόσο επηρεάζει αυτή η δομή τις αθλητικές επιδόσεις;One of the most widely cited reasons for studying the brains of both sexes is that the incidence of many neurological and neuropsychiatric disorders varies by sex. For example, autism spectrum disorders are more common in boys than girls, whereas women are more likely to develop major depressive disorder, post-traumatic stress disorder, and anxiety disorders. Schizophrenia tends to develop at an earlier age in men than women and its symptoms can differ between the sexes. But such differences in prevalence and presentation haven’t persuaded the majority of neuroscientists who investigate molecular mechanisms in the brain to get serious about how sex might affect the outcomes of their studies.
Σχετικά με τον διαχωρισμό ανδρών γυναικών σε αθλήματα, όπως και με άλλους διαχωρισμούς πχ στο σωματικό βάρος σε κατηγορίες ανάλογα με τα κιλά ή ακόμη και σε αγώνες παιδιών και ενηλίκων τους θεωρώ λίγο ακυρους από αθλητικής πλευράς
Μπαίνεις στον στίβο ή στο ρινγκ ή άλλου και ανταγωνίζεσαι ως αθλητής αυτόν που έχεις ως αντίπαλο αθλητή, άσχετα με το ποιος είναι
Μπαίνεις στον στίβο ή στο ρινγκ ή άλλου και ανταγωνίζεσαι ως αθλητής αυτόν που έχεις ως αντίπαλο αθλητή, άσχετα με το ποιος είναι
Μα δεν του απαγορεύει κανείς να κάνουν αθλητισμόzteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 19:10να γίνουν κανονικά μέλη της κοινωνίαςSpoilerShowΠρώτα από όλα δεν είναι ψυχικά άρρωστα άτομα απλά έχουν ζήτημα δυσφορίας φύλου.Lord Brum έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:57Το σημείο κλειδί είναι το "θέλουν να γινουν"zteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:53
Η υπαρξη ξεχωριστής κατηγορίας τρανς θα ήταν ουσιαστικά η παραδοχή ύπαρξης τρίτου φύλου το οποίο το θεωρώ αντιεπιστημονικο.
Το ζήτημα είναι η σύγκρουση δύο πραγματικοτητων. Η μία αρρωστημένη που θεωρεί ότι οι διαφορετικοί πρέπει να μπουν στο περιθώριο και μια άλλη που λέει ότι οι διαφορετικοί πρέπει
Ο αθλητισμός είναι κομματι της κοινωνίας.SpoilerShowΤο θέμα είναι να γίνει η ένταξη αυτών των ατόμων με ομαλό τροπο γιαυτό και αναζητούμε μια σολωμοντια λύση.

Ούτε καν πρωταθλητισμό δεν τους απαγορεύει

Πρωταθλητισμό με αθέμιτο πλεονέκτημα προσπαθούμε να τους απαγορεύσουμε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ. Οτι ενώ υπάρχουν κατηγοριοποιήσεις ακόμη και στο ίδιο φύλο, για το ίδιο άθλημα, οι βρομοτρικαράγκιοζες βάζανε τρανς αθλήτριες να αγωνίζονται με τις cis.Beria έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 18:54Κατανομή μυϊκής μάζας, τεστοστερόνη και φυσιολογία
Για τον ίδιο λόγο που δεν βάζουν έναν πυγμάχο 95+ κιλών να αγωνιστεί με έναν στα <60
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
12 Ιουν 2024, 22:59