ολες οι ξενες ομαδες που παιζουν αθηνα πανε ακροποληRocco Siffredi έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 16:34και που κολλαει Γερμανοι με τον αλβανικο αετο μηπως ειναι τπτ αλλο
σοβαρη ομαδα παντως
ηρθε για ματς ουεφα και πηγανε για τουρισμο Ακροπολη
Γερμανοι παικτες της Ντουντελανζ σχηματισαν τον αετο της μεγαλης αλβανιας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γερμανοι παικτες της Ντουντελανζ σχηματισαν τον αετο της μεγαλης αλβανιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
συγνώμη τωρα αυτα τα σκουπιδια δεν πρεπει να πανε φυλακη;;; Πως ειναι ακομα εξω;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ναι κι τι σε παραξενευει εθνι??
οι γερμανοι αγαπανε τους συμμαχους τους στο β παγκοσμιο
οι γερμανοι αγαπανε τους συμμαχους τους στο β παγκοσμιο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
στογραψα αλλα,παρε κι από δω οι γερμανοι στηριζουν αλβανους γιατι στο β παγκοσμιο τους προσφερανε σφαχτες μια ταξιαρχια εσ εσEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 15:44
http://www.gazzetta.gr/football/europa- ... a-toys-pic
ελληνιολοι μου μονο οι αλβανοι και οι κοσοβαροι σαν ενοχλουν?
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας,μας αγαπανε?
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Rocco Siffredi
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 16:59ολες οι ξενες ομαδες που παιζουν αθηνα πανε ακροποληRocco Siffredi έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 16:34και που κολλαει Γερμανοι με τον αλβανικο αετο μηπως ειναι τπτ αλλο
σοβαρη ομαδα παντως
ηρθε για ματς ουεφα και πηγανε για τουρισμο Ακροπολη
Δεν νομιζω ειδικα αμα ειναι κρισιμο ματς το αποκλειω
Ειναι και βαβουρα φαντασου μεσι ακροπολη
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Aποκλείεται, πού τα είδες τα ελληνικά χαρακτηριστικά;

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
μπερδευτηκε,γιατι μοιαζει πολυ ο ιδιος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μιστερ μαξ ενας αλβανος εθνικιστης φυλακισμενος στο σωμα αντιφα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
αλβανικός αετός: ένα πανανθρώπινο σύμβολο φυλακισμένο στο σώμα εθνικιστικού πουλιού
SpoilerShow

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Το να μη χωνεύει κανείς τους Έλληνες είναι κολακευτικό. Δεν σε χωνεύουν όταν αξίζεις. Το να σε συμπαθούν είναι πιάσιμο κώλου.
Ordem e Progresso.
Το τι θα ήθελα είναι άλλο θέμα, σκιουρίνι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 16:44θα θελες γατουλα.
Προς το παρόν εκφράζετε ακριβώς αυτό που θέλω να εκφράζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Απ' ότι φαίνεται είδε κάποιον άλλο να το κάνει και νόμιζε ότι είναι σύμβολο πανηγυρισμού.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 18:33«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα».
Ο άλλος δίπλα δεν κατάφερε καν να το κάνει σωστά.
Ψιλοτραγικό αλλά από την άλλη έχει πλάκα, να χάσει δηλαδή το σύμβολο την έννοια του, να θέλουν να προκαλέσουν οι Αλβανοί και οι άλλοι να νομίζουν ότι απλά πανηγυρίζουν.

- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Θα πέσει άραγε κλωτσά στο ματς ειδικά σ' αυτούς τους δυο;
δεν γίνεται να μην ξέρει περί τίνος πρόκειται ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα μετέχει σε διεθνείς διοργανώσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 19:43Απ' ότι φαίνεται είδε κάποιον άλλο να το κάνει και νόμιζε ότι είναι σύμβολο πανηγυρισμού.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 18:33«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα».
η UEFA έχει εκδώσει σαφείς συστάσεις για την αποφυγή πολιτικών/εθνικιστικών μηνυμάτων στους αγωνιστικούς χώρους και μέχρι κάποια στιγμή στο παρελθόν επέβαλε καμπάνες - άρα αποκλείεται να ζει στον κόσμο του
απλώς κάνει κωλοτούμπα (όπως προ ετών ο σΚατίδης) επειδή το θέμα πήρε δημοσιότητα και φοβάται - καταρχάς να μην πάρει απόψε τα πόδια στο χέρι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Dwarven Blacksmith
Και ο διπλανός;Tarkovsky έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 20:25δεν γίνεται να μην ξέρει περί τίνος πρόκειται ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα μετέχει σε διεθνείς διοργανώσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 19:43Απ' ότι φαίνεται είδε κάποιον άλλο να το κάνει και νόμιζε ότι είναι σύμβολο πανηγυρισμού.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2018, 18:33«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα».
η UEFA έχει εκδώσει σαφείς συστάσεις για την αποφυγή πολιτικών/εθνικιστικών μηνυμάτων στους αγωνιστικούς χώρους και μέχρι κάποια στιγμή στο παρελθόν επέβαλε καμπάνες - άρα αποκλείεται να ζει στον κόσμο του
απλώς κάνει κωλοτούμπα (όπως προ ετών ο σΚατίδης) επειδή το θέμα πήρε δημοσιότητα και φοβάται - καταρχάς να μην πάρει απόψε τα πόδια στο χέρι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
12 Οκτ 2023, 17:42
-
- 13 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
04 Δεκ 2024, 14:32
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια συμπλοκή με παίκτες της Κροατίας μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 06:19 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
09 Ιούλ 2024, 14:08
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
17 Μαρ 2025, 10:59