https://www.onsports.gr/basket/story/57 ... ska-mosxas

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις ευρωλίγκες που έχεις.
Ρε μλκ, πες μου για ποδόσφαιρο έστω, για τάβλι, για μπάσκετ πήγες να μου πεις;
Θεμα αρχιδιων το βλεπεις εσυ που δεν χαμπαριαζεις και πολυ μπασκετ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 19:50Ρε μάστορα, θέλει @@, για να κάνεις αυτό που έκανε ο Σπανούλης. Εσύ φυσικά δεν τα διαθέτεις, αλλά δε διαθέτεις και το νιονιο να αξιολογήσεις αυτό που έκανε ο Μπιλ.
Θα στο πω μια τελευταία φορά:lafkiotis έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 02:10Θεμα αρχιδιων το βλεπεις εσυ που δεν χαμπαριαζεις και πολυ μπασκετ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 19:50Ρε μάστορα, θέλει @@, για να κάνεις αυτό που έκανε ο Σπανούλης. Εσύ φυσικά δεν τα διαθέτεις, αλλά δε διαθέτεις και το νιονιο να αξιολογήσεις αυτό που έκανε ο Μπιλ.
Η πραγματικοτητα ομως εχει δειξει οτι ειναι ενα κωλοπαιδο εγωιστης που πασχει απο ναρκισσισμό και δεν τα παει καλα ουτε με τα ρουχα του.
Στον ΠΑΟ, λογω ποιοτητας ΔΔ, θα ηταν παντα ο δευτερος. Στην Εθνικη ηταν τριτοτεταρτος πισω απο τα ιερα τερατα ΔΔ, Παπαλουκας, Χατζηβρετας.
Στο ΝΒΑ δεν αντεξε να ζεσταινει παγκους και το μονο που του ειχε απομεινει ειναι να παει στον ΟΣΦΠ οπου εκεινη την περιοδο πασχιζε να κανει κατι με σαπακια τυπου τσιλντρες και κλειζες.
Αυτο προσπαθουμε να σου πουμε. Εαν εμενε στον βαζελο και περισσοτερες λιγκες θα σηκωνε, και ο Δ.Δ δεν θα εφευγε απο το μπασκετ τοσο νωρις και η Εθνικη θα μπορουσε να παρει αλλο ενα Ευρωπαικο.
Βεβαια εσυ ως βαμμενος κοκκινος δεν μπορεις να το δεις αυτο λογω της πλυσεως εγκεφαλου που εχεις υποστει.
Στο λεω εγω σαν κατοικος εξωτερικου, που τα βλεπει τα πραγματα πιο αντικειμενικα και χωρις παρωπιδες.
Είσαι πολύ ξύπνιος εσύ, φαίνεται.lafkiotis έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 11:15Αδυνατεις να καταλαβεις τον εκρηκτικο συνδιασμο ΔΔ/Σπανουλη. Ποιος θα τους κερδιζε στη ευρωπη τη στιγμη που γαμησανε λεφλοπ και το σκυλολοι του ΝΒΑ?
Εγω πιστευω οχι δεν αξιζε που σηκωθηκε και εφυγε. Θα ειχε σηκωσει τριπλασιες κουπες εαν εμενε στον βαζελο.
Ο ΔΔ εφυγε νωρις απο το μπασκετ γιατι ειχε προβληματικα γονατα. Εαν ειχε Σπανουλη διπλα του, θα ειχε 3-4 χρονακια σε υψηλο επιπεδο στον βαζελο και στην Εθνικη.
Λεγεών έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:18Μα εγώ το ήξερα ότι θα ψηφιστεί.
ΕΓΩ σου το είχα πει ότι θα γίνει.
Εσύ έκοβες χέρι πως δεν θα γίνει.
Για πες, νιώθεις αρκετά μαλάκας ή όχι ακόμα;