CITY - ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: CITY - ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ
Καλό ξόδι για όλα τα αραβικά μπουρδελάκια, που ξεκινησαν με μηδενικη ιστορία και εγιναν ξαφνικα υπερομαδαρες των πετροδόλαρων μεσα σε λιγοτερο απο 10ετία. Το Μαντσεστερ μονάχα μία (ιστορικη) ομάδα ειχε.
Αντε με το καλό και η Παρι.
Αντε με το καλό και η Παρι.
Μηδενική είναι η γνώση σου πριν παρακολουθήσεις Πρέμιερσιπ στο σκαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι η αναποφευκτη καταληξη καθε φεικα ντανε μου

αντε να γυρισει και ο Ρομαν στην Τσελασαρα να ξαναδουμε ριαλ μπαλα στο νησι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιατί γράφετε μαλακιες. Ποια κατάρρευση. Απλά λείπει ο Ροδρι ο οποίος είναι αναντικαταστατος. Συν ότι υπάρχει κορεσμός όταν από τα 7 τελευταία πρωταθλήματα έχεις πάρει τα 6. Λογικό είναι να πέσει. Πάλι όμως στην τετράδα είναι και εκεί θα τερματίσει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
Αλλη ανιστόρητη/ανύπαρκτη ομαδα απο 'κει δασκαλέ μουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:49ειναι η αναποφευκτη καταληξη καθε φεικα ντανε μου

Ομαδες που περιμενουν τα πετροδόλαρα των μασλιμιων και τους μαφιόζους για να παιξουν μπαλα σαν ομαδες, η πληρης κατάντια του αθλητισμου

- Eθνικοκοινωνιστης
ντανε μου οταν ολοι εσεις ασχολιοσασταν με τα στρακια της μαρκετινγκ γιουναιτεντ που κατεστρεψαν την μπαλα,το χρωμα βαφης του μπεκαμ και το τακουνι της βικτορια η μονη ομαδα που φιτσωνε τα στρακια του μαντσεστερ με η χωρις λεφτα με κατι χασελμπαινκ και Φλο ηταν η Τσελσαρα,απλα μετα με τον Ρωσο η σχεση εγινε πελατειακηvantono έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:53Αλλη ανιστόρητη/ανύπαρκτη ομαδα απο 'κει δασκαλέ μουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:49ειναι η αναποφευκτη καταληξη καθε φεικα ντανε μου
Ομαδες που περιμενουν τα πετροδόλαρα των μασλιμιων και τους μαφιόζους για να παιξουν μπαλα σαν ομαδες, η πληρης κατάντια του αθλητισμου

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να βγάλουμε ένα διάταγμα που να απαγορεύει σε κάθε είδους μεγαλο επενδυτή να αγοράζει ομάδες πλην των ιστορικών ομάδων για να μην ενοχλούνται οι κομπλεξικοι
- vantono
Δρακουμελ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 14:01Να βγάλουμε ένα διάταγμα που να απαγορεύει σε κάθε είδους μεγαλο επενδυτή να αγοράζει ομάδες πλην των ιστορικών ομάδων για να μην ενοχλούνται οι κομπλεξικοι ρώσο μαφιόζο παλινορθωσά ποινικό και αραβόπουστα πετροδολαραίο που προσπαθεί να εισχωρήσει στην Ευρώπη μεσω του ποδοσφαιρου, οι οποίοι στελνουν το ήθος του Αθλητισμού και του υγιούς ανταγωνισμού στα τάρταρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Νοέμ 2024, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
Ο Μπέκαμ ηταν παικταράς, ο ορισμός του ρίαλ, πριν τον κάψει η βαφή των μαλλιών. Πριν τον καψει το λαιφστάιλ μαλλον, γιατι και μετά τη βαφή μια χαρα ριαλ παικταράς ηταν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:57ντανε μου οταν ολοι εσεις ασχολιοσασταν με τα στρακια της μαρκετινγκ γιουναιτεντ που κατεστρεψαν την μπαλα,το χρωμα βαφης του μπεκαμ και το τακουνι της βικτορια η μονη ομαδα που φιτσωνε τα στρακια του μαντσεστερ με η χωρις λεφτα με κατι χασελμπαινκ και Φλο ηταν η Τσελσαρα,απλα μετα με τον Ρωσο η σχεση εγινε πελατειακηvantono έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:53Αλλη ανιστόρητη/ανύπαρκτη ομαδα απο 'κει δασκαλέ μουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:49
ειναι η αναποφευκτη καταληξη καθε φεικα ντανε μου

Με απογοητευεις δασκαλε

- Eθνικοκοινωνιστης
vantono έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 14:12Ο Μπέκαμ ηταν παικταράς, ο ορισμός του ρίαλ, πριν τον κάψει η βαφή των μαλλιών. Πριν τον καψει το λαιφστάιλ μαλλον, γιατι και μετά τη βαφή μια χαρα ριαλ παικταράς ηταν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 13:57ντανε μου οταν ολοι εσεις ασχολιοσασταν με τα στρακια της μαρκετινγκ γιουναιτεντ που κατεστρεψαν την μπαλα,το χρωμα βαφης του μπεκαμ και το τακουνι της βικτορια η μονη ομαδα που φιτσωνε τα στρακια του μαντσεστερ με η χωρις λεφτα με κατι χασελμπαινκ και Φλο ηταν η Τσελσαρα,απλα μετα με τον Ρωσο η σχεση εγινε πελατειακη
Με απογοητευεις δασκαλε

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
kala saranta eyxomaste
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Eθνικοκοινωνιστης
αναποφευκτες οι συγκρισεις

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Nαι ενώ οι υπόλοιποι "επενδυτές" είναι Παναγίες. Μπερλουσκόνι , Ανιέλι, Κόκκαλης απογειώνουν το ήθος και τον υγιη ανταγωνισμό. Υποκριτεςvantono έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 14:10Δρακουμελ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 14:01Να βγάλουμε ένα διάταγμα που να απαγορεύει σε κάθε είδους μεγαλο επενδυτή να αγοράζει ομάδες πλην των ιστορικών ομάδων για να μην ενοχλούνται οι κομπλεξικοι ρώσο μαφιόζο παλινορθωσά ποινικό και αραβόπουστα πετροδολαραίο που προσπαθεί να εισχωρήσει στην Ευρώπη μεσω του ποδοσφαιρου, οι οποίοι στελνουν το ήθος του Αθλητισμού και του υγιούς ανταγωνισμού στα τάρταρα
Επιτελους τελειωσε και το ανεκδοτο Χααλαντ.
Ο Σποραρ της Αγγλιας.
Τα 2/10 του Φωταρα.
Τα 6/40 του Βιερι.
Ο Σποραρ της Αγγλιας.
Τα 2/10 του Φωταρα.
Τα 6/40 του Βιερι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 3468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
01 Μάιος 2024, 14:32
-
- 41 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
15 Μάιος 2024, 15:22
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Villagers of Ioannina City ξεφτυλίζουν Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη
από Frappezitis » 06 Οκτ 2023, 07:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 50 Απαντήσεις
- 2028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
07 Οκτ 2023, 16:10
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Σεπ 2024, 20:05