Η βόμβα του αιώνα.Ο Λούκα Ντόντσιτς στους Λέικερς
- NewModelArmy
Re: Η βόμβα του αιώνα.Ο Λούκα Ντόντσιτς στους Λέικερς
Η πρωτη μου αντιδραση ηταν,"παει τον εκαψε η κοκα και η κεταμινη και τον Μαρκ Κουμπαν".Μετα καταλαβα οτι την εχει πουλησει την ομαδα και δεν κανει κουμαντο αυτος.Ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι.
Η ανταλλαγη ειναι παρανοικη,μονο σαν σαμποταρισμα βγαζει νοημα, να παρουν οι νεοι ιδιοκτητες την ομαδα απο το Νταλας και να την πανε στο Λας Βεγκας.Οσο παναθλια και να ειναι η φυσικη του κατασταση,που ειναι,τελικους πηγαν περισυ.Με Καιρι-Ντειβις με το ζορυ να περασουν εναν γυρο.
Η ανταλλαγη ειναι παρανοικη,μονο σαν σαμποταρισμα βγαζει νοημα, να παρουν οι νεοι ιδιοκτητες την ομαδα απο το Νταλας και να την πανε στο Λας Βεγκας.Οσο παναθλια και να ειναι η φυσικη του κατασταση,που ειναι,τελικους πηγαν περισυ.Με Καιρι-Ντειβις με το ζορυ να περασουν εναν γυρο.
- Μαδουραίος
Κλασικός Ελ ποδοσφαιριστής με τατουάζ μετά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Σλοβενος
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Rocco Siffredi
Έχει ακόμα ποσοστό και νομίζω αυτός κάνει κουμάντο στα μπασκετικα εκτός αν έχω χάσει επεισόδιαNewModelArmy έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 10:52Η πρωτη μου αντιδραση ηταν,"παει τον εκαψε η κοκα και η κεταμινη και τον Μαρκ Κουμπαν".Μετα καταλαβα οτι την εχει πουλησει την ομαδα και δεν κανει κουμαντο αυτος.Ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι.
- NewModelArmy
και εγω ετσι νομιζα,μπηκα στο ρεντιτ των μαβερικς και αυτοι βριζουν τους καινουργιους.Δεν ξερω,εδω που τα λεμε αμα δεν εχεις την πλειοψηφια των μετοχων μπορει στα χαρτια να εισαι ακομα in charge αλλα στην τελικη για τετοια trades θα αποφασισει ο κανονικος ιδιοκτητης,Rocco Siffredi έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 11:07Έχει ακόμα ποσοστό και νομίζω αυτός κάνει κουμάντο στα μπασκετικα εκτός αν έχω χάσει επεισόδιαNewModelArmy έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 10:52Η πρωτη μου αντιδραση ηταν,"παει τον εκαψε η κοκα και η κεταμινη και τον Μαρκ Κουμπαν".Μετα καταλαβα οτι την εχει πουλησει την ομαδα και δεν κανει κουμαντο αυτος.Ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι.
- Rocco Siffredi
Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 11:04Κλασικός Ελ ποδοσφαιριστής με τατουάζ μετά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Σλοβενος

Τι παρασκήνιο λένε δεν μπορούσε να κόψει τα σουβλάκια;

- Rocco Siffredi
Αυτο λεγεται πως ειναι αλλιως δεν βγαζει κανενα νοημα.NewModelArmy έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 10:52Η πρωτη μου αντιδραση ηταν,"παει τον εκαψε η κοκα και η κεταμινη και τον Μαρκ Κουμπαν".Μετα καταλαβα οτι την εχει πουλησει την ομαδα και δεν κανει κουμαντο αυτος.Ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι.
Εδω εγινε trade ο Gobert με 5-6 1st round picks και ο Ντονσιτς μονο με 1???
Η ιστορία βρωμάει απο παντου. Αν ειχαν πει οτι τον κανουν trade θα ειχαν βρεθει 28 ομαδες που θα ηταν προθυμες να δωσουν παραπάνω απο τους Lakers.
Οι ιδιοκτήτες των Mavs ηθελημενα εβλαψαν την ομάδα τους, ποιος ξέρει για τι ανταλλαγμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
θα κανουν κολπο γκροσο με γιαννη καποια στιγμη
- Μαδουραίος
- Rocco Siffredi
Εκτος αν ήξεραν ότι ο Ντονσιτς δεν θέλει να μείνει στο Ντάλας ίσως μόνο αυτό βγάζει νόημαpanos291 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:48Αυτο λεγεται πως ειναι αλλιως δεν βγαζει κανενα νοημα.NewModelArmy έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 10:52Η πρωτη μου αντιδραση ηταν,"παει τον εκαψε η κοκα και η κεταμινη και τον Μαρκ Κουμπαν".Μετα καταλαβα οτι την εχει πουλησει την ομαδα και δεν κανει κουμαντο αυτος.Ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι.
Εδω εγινε trade ο Gobert με 5-6 1st round picks και ο Ντονσιτς μονο με 1???
Η ιστορία βρωμάει απο παντου. Αν ειχαν πει οτι τον κανουν trade θα ειχαν βρεθει 28 ομαδες που θα ηταν προθυμες να δωσουν παραπάνω απο τους Lakers.
Οι ιδιοκτήτες των Mavs ηθελημενα εβλαψαν την ομάδα τους, ποιος ξέρει για τι ανταλλαγμα.
Πάντως Gobert δεν είχαν πάρει κάνα παίχτη της προκοπής πισω γι'αυτό και τόσα picks
Εδώ παίρνει τον Davis το Ντάλας δίνει ένα τοπ 3-4 παίχτη και παίρνει πίσω έναν που είναι στην δεκάδα-15αδα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ε οχι, τετοια βόμβα δεν θα την αντεξουμε. Στα θεμέλια του αιώνα βαθιά μιλάμε, τι θα κανουμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μαρ 2024, 21:09
-
-
Νέα δημοσίευση Στους μετανάστες μάγκες, στους Τούρκους καρακοταρες, και στην Κύπρο.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Σεπ 2023, 13:33 » σε Διεθνής πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 5385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
11 Οκτ 2023, 14:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα όπλα τα έδωσαν στους Ουκρανούς, το πετρέλαιο του Στρατού στους λάθρους.
από Kauldron » 06 Απρ 2025, 20:25 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Απρ 2025, 20:25
-
-
- 103 Απαντήσεις
- 2541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
03 Ιουν 2024, 13:25