Κανουν χοντρες ζημιες στον οργανισμο και το μονο που προσφερουν παντα με γυμναστικη ειναι μυς και φουσκωμα. Δεν σε βαζουν σε φορμα, σε βαζουν πιθανως σε φερετρο αν εισαι και 40αρης και πανω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:38Ανελυσε αν θες την αποψη σου.BILLO έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:34ΟχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:33ΣΥμφωνειτε οτι για αντρες ανω των 40 τα αναβολικα ειναι ο μοναδικος ρεαλιστικος τροπος να ξαναβρουν τη φορμα τους;
Αναβολικα
Re: Αναβολικα
Εσυ εχεις παρει;BILLO έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:40Κανουν χοντρες ζημιες στον οργανισμο και το μονο που προσφερουν παντα με γυμναστικη ειναι μυς και φουσκωμα. Δεν σε βαζουν σε φορμα, σε βαζουν πιθανως σε φερετρο αν εισαι και 40αρης και πανω.
Οχι, σε καμια περιπτωση. Μονο πρωτεινες επαιρνα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:41Εσυ εχεις παρει;
Υποθετω οτι η ερώτηση δεν περιλαμβάνει μονο τα αναβολικα στεροειδη, αλλά και αλλα οπως πχ αυξητικες ορμονες.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 20:13Ξεκαθαρίστε πρώτα στο κεφάλι σας τι είναι τα "αναβολικά" και μετά κάνουμε και κουβέντα.
Σε οποιο γυμναστηριο εχω παει εχω ακουσει συζητησεις για αναβολικα χωρις αναστολες
Οταν κανεις βαρη, μετα απο καποιο σημειο φτανεις να μην βλεπεις αλλες διαφορες στο σωμα σου (να μην περνεις περισσοτερα κιλα, να μη φουσκωνεις) ενω τον πρωτο καιρο που ξεκινας οι διαφορες ειναι τρομερες. Σηκωνεις, πονας, ζοριζεσαι, τιποτα. Εκει καποιοι μπορει να πιαστουν με τα αναβολικα, η αναπτυξη με τα αναβολικα ειναι τρελη και σχετικα ευκολη και καποιοι το γουσταρουν. Αλλοι παλι μπορει να κανουν πρωταθλητισμο οποτε εκει δεν μπορουν να κατεβουν στους αγωνες να διαγωνιστουν αλλους που περνουν χωρις να παρουν και αυτοι. Γενικα η αναπτυξη με αναβολικα και χωρις αναβολικα δεν εχει καμια σχεση. Χωρις να παρεις, θελει πολυ πονο και ιδρωτα για να παρεις κανενα μυικο κιλο καποια στιγμη. Οποτε περνουν αρκετοι, αλλα με αναστολες, χωρις αναστολες δεν εχει σημασια, κανουν μεγαλη ζημια στον εαυτο τους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:45Σε οποιο γυμναστηριο εχω παει εχω ακουσει συζητησεις για αναβολικα χωρις αναστολες
ποσα κιλα βαζεις παγκο;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:45Σε οποιο γυμναστηριο εχω παει εχω ακουσει συζητησεις για αναβολικα χωρις αναστολες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Όχι. Κάνε ότι άθλημα σου επιτρέπει η υγεία σου (αν μπορείς να τρέξεις τρέξε) ή περπάτα πολύ. Για βάρη να σε πληροφορήσει κανένας ειδικός αλλά όχι αναβολικά. Επίσης πρόσεχε πολύ την διατροφή και τα κιλά σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 22:33ΣΥμφωνειτε οτι για αντρες ανω των 40 τα αναβολικα ειναι ο μοναδικος ρεαλιστικος τροπος να ξαναβρουν τη φορμα τους;
Με τα αναβολικά είπαμε ότι μεγαλώνει η καρδιά και είναι πολύ άσχημο αυτό.
Γενικα μιλαμε οχι για μενα. Νομιζα οτι θα ειχαν δοκιμασει πολλοι περισσοτεροι στο φορουμ δεδομενου οτι ειναι της μοδας. Βλεπω οτι και οι μισοι παικτες τους Σαρβαιβορ ειναι ειναι αναβολισμενοι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα πήγαινες στο σαρβάιβορ;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 23:15Γενικα μιλαμε οχι για μενα. Νομιζα οτι θα ειχαν δοκιμασει πολλοι περισσοτεροι στο φορουμ δεδομενου οτι ειναι της μοδας. Βλεπω οτι και οι μισοι παικτες τους Σαρβαιβορ ειναι ειναι αναβολισμενοι
(✿ ♥‿♥)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ω ρε cringe που έχει να πέσει σ'αυτό το θρεντ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Παραλίγο να την πατήσω και να γράψω σοβαρά. Αλλά είναι τρολονημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ισως.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 23:23θα πήγαινες στο σαρβάιβορ;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 23:15Γενικα μιλαμε οχι για μενα. Νομιζα οτι θα ειχαν δοκιμασει πολλοι περισσοτεροι στο φορουμ δεδομενου οτι ειναι της μοδας. Βλεπω οτι και οι μισοι παικτες τους Σαρβαιβορ ειναι ειναι αναβολισμενοι
Στην Αμερικη υπαρχουν κλινικες υποκαταστασης τεστοστερονης για ανδρες ανω των 35 που δεν εχουν σχεση με τα γυμναστηρια αλλα θελουν να εχουν περισσοτερη ενεργεια και καλυτερη διαθεση.