Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 17:28

ritzeri έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:23
-71 έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:12
Μεγάλος καρνάβαλος ο νδ-ξεκούτης και 1000% δεν έχει βγάλει χρήματα από τα τυχερά παίγνια,φαίνεται απ'όσα γράφει.
Γράψε και εσύ για να δούμε από αυτά που θα γράψεις αν εσύ βγάζεις χρήματα.

Ή μάλλον, άστο. Δεν χρειάζεται.
Σίγουρα βγάζεις πολλά.
Αλίμονο
Και τα 60λεπτα καλά είναι.
Έχω χρηματίσει 60λεπτος πριν πολλά χρόνια, αλλά όχι με πολιτικά κόμματα.
Πλάκα είχε και ανέβαινε ο λογαριασμός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 17:30

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
29 Ιαν 2019, 16:46
wooded ασιατικα ΜΟΝΟ :g030:

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερετε το αθλημα αλλα μονο επιφανειακα
Τα ασιατικά είναι μιά μορφή στοιχηματισμού, που και πάλι θέλει πρόγνωση.
Εγώ δεν είπα ότι το 1-χ-2 τελικό είναι το καλύτερο μου παιχνίδι. Αλλά από εκεί βασικά ξεκινάνε όλα.

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 29 Ιαν 2019, 17:32

ritzeri έγραψε:
-71 έγραψε:
Μεγάλος καρνάβαλος ο νδ-ξεκούτης και 1000% δεν έχει βγάλει χρήματα από τα τυχερά παίγνια,φαίνεται απ'όσα γράφει.

Σίγουρα βγάζεις πολλά.
Αλίμονο
Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 17:33

-71 έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:32
ritzeri έγραψε:
-71 έγραψε:

Σίγουρα βγάζεις πολλά.
Αλίμονο
Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
Ε και τι ζητάς τώρα από το πχόρουμ ; Νύφη ;

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 29 Ιαν 2019, 17:36

wooded glade έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:33
-71 έγραψε:
ritzeri έγραψε:

Σίγουρα βγάζεις πολλά.
Αλίμονο
Με ενδιαφέρει η πολιτική και εδώ γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Νύφη δε ψάχνω,δεν είμαι έτοιμος για γάμο αυτόν τον καιρό.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 17:37

-71 έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:36
wooded glade έγραψε:
29 Ιαν 2019, 17:33
-71 έγραψε:

Με ενδιαφέρει η πολιτική και εδώ γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Νύφη δε ψάχνω,δεν είμαι έτοιμος για γάμο αυτόν τον καιρό.
Τώρα γράφεις στην αθλητικιά ενότητα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 19:15

Δεν προτείνουμε φυσικά σε κανέναν να τα σπρώξει μέχρι θανάτου, όπως έγραφε εδώ ο προηγούμενος.
Σβήστηκε διότι λόγω της προσωρινής βλάβης δεν υπήρχε δυνατότητα ανταπαντήσεως και άρα προς χάριν του fair play οι mods τον έσβησαν.
Αλλά ουσιαστικά μας έγραφε ότι προτείνουμε να τα παίξετε μέχρι θανάτου και να προκαλέσουμε έτσι λιμούς-λοιμούς-καταποντισμούς στα μέλη του πχόρουμ. Έγραφε επίσης ότι αν προκληθούν λιμοί-λοιμοί-καταποντισμοί σε νεοδημοκράτες δεν τον νοιάζει, αλλά ότι μπορεί να το κάνουν αυτό και μέλη του Σύριζα και γι αυτό παρενέβαινε.

Οπωσδήποτε λέμε τα διαμετρικώς αντίθετα εδώ από αυτά !
Ως έχουν τα πράγματα εν Ελλάδι αν μας άκουγαν όλοι ο ΟΠΑΠ θα βάραγε κανόνι σε τρεις βδομάδες, ελλείψει κοροϊδων.
Να μην γράφουν ανίδεοι γιατί είναι και αντιαισθητικό σπαμ.

Εγώ ότι παίζω είναι fms surplus.
Μόνο fms surplus.
Αλλά και το ίδιο το καζίνο που ευνοείται από τη γκανιότα δεν παίζει ποτέ μέχρι θανάτου.
1,000,000 ευρώ στο μαύρο-κόκκινο δεν επιτρέπει γιατί μπορεί να τα χάσει.
Μιά φορά μόνο είχε δεχτεί το Crawfords 1,000,000 λίρες από την αδελφή του Σάχη, που κέρδισε, κατάφερε να ρεφάρει, αλλά σαν αποτέλεσμα ο διευθυντής του καζίνο απολύθηκε.

Εγώ όχι μόνο στοίχημα δεν θα έπαιζα με λεφτά που δεν είναι fms surplus αλλά ούτε κατάστημα που πουλάει πατάτες δεν θα άνοιγα.
Διότι δεν έχω όρεξη να με κυνηγάνε οι τράπεζες.

Να μην επιτρέπεται το σπαμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 29 Ιαν 2019, 22:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Βάσκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βάσκος » 29 Ιαν 2019, 19:18

Θα σου έφτιαχνα ένα πρόγραμμα, για το στοίχημα αλλά, θα διαγράψεις αυτήν την δημοσίευση...
πας πους τις πατρινός
παλαιάς εκδ***μένης γ**αικός υιός

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 19:20

Βάσκος έγραψε:
29 Ιαν 2019, 19:18
Θα σου έφτιαχνα ένα πρόγραμμα, για το στοίχημα αλλά, θα διαγράψεις αυτήν την δημοσίευση...
πας πους τις πατρινός
παλαιάς εκδ***μένης γ**αικός υιός
done

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Ιαν 2019, 19:32

-71 έγραψε:
ritzeri έγραψε:
-71 έγραψε:

Σίγουρα βγάζεις πολλά.
Αλίμονο
1000 ποστς το μήνα. Ναι κολάει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 20:09

-71 έγραψε:
29 Ιαν 2019, 19:56
wooded glade έγραψε:
29 Ιαν 2019, 19:15
Δεν προτείνουμε φυσικά σε κανέναν να τα σπρώξει μέχρι θανάτου, όπως έγραφε εδώ ο προηγούμενος.
Σβήστηκε διότι λόγω της προσωρινής βλάβης δεν υπήρχε δυνατότητα απαντήσεως και άρα προς χάριν του fair play οι mods τον έσβησαν.
Αλλά ουσιαστικά μας έγραφε ότι προτείνουμε να τα παίξετε μέχρι θανάτου και να προκαλέσουμε έτσι λιμούς-λοιμούς-καταποντισμούς στα μέλη του πχόρουμ. Έγραφε επίσης ότι αν προκληθούν λιμοί-λοιμοί-καταποντισμοί σε νεοδημοκράτες δεν τον νοιάζει, αλλά ότι μπορεί να το κάνουν αυτό και μέλη του Σύριζα και γι αυτό παρενέβαινε.

Οπωσδήποτε γράφουμε τα διαμετρικώς αντίθετα εδώ από αυτά !
Ως έχουν τα πράγματα εν Ελλάδι αν μας άκουγαν όλοι ο ΟΠΑΠ θα βάραγε κανόνι σε τρεις βδομάδες, ελλείψει κοροϊδων.
Να μην γράφουν ανίδεοι γιατί είναι και αντιαισθητικό σπαμ.

Εγώ ότι παίζω είναι fms surplus.
Μόνο fms surplus.
Αλλά και το ίδιο το καζίνο που ευνοείται από τη γκανιότα δεν παίζει ποτέ μέχρι θανάτου.
1,000,000 ευρώ στο μαύρο-κόκκινο δεν επιτρέπει γιατί μπορεί να τα χάσει.
Μιά φορά μόνο είχε δεχτεί το Crawfords 1,000,000 λίρες από την αδελφή του Σάχη, που κέρδισε, κατάφερε να ρεφάρει, αλλά σαν αποτέλεσμα ο διευθυντής του καζίνο απολύθηκε.

Εγώ όχι μόνο στοίχημα δεν θα έπαιζα με λεφτά που δεν είναι fms surplus αλλά ούτε κατάστημα που πουλάει πατάτες δεν θα άνοιγα.
Διότι δεν έχω όρεξη να με κυνηγάνε οι τράπεζες.

Να μην επιτρέπεται το σπαμ.
Μεγάλη ήττα για σένα ειδικά στην ηλικία που είσαι,να δίνεις σήμα στους ρουφιάνους να σβήνουν δημοσιεύσεις που δε γουστάρεις.Θα το ξαναγράψω,όλοι όσοι δίνουν συμβουλές για στοίχημα εδώ είναι άσχετοι των ασχέτων και απευθύνονται σε χασομέρηδες με μεγάλα ποσά που ρεφάρουν ωσάν άλλοι χαρτοπαίκτες με βουνό μάρκες μπροστά τους.Δεν έχουν ανάγκη να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα,παίζουν για το χαβαλέ τους και είναι άκρως επικίνδυνοι όταν τους διαβάζουν ανυποψίαστοι ταλαίπωροι-απελπισμένοι που εκμεταλλεύονται την άγνοιά τους τα στοιχηματικά μαγαζιά.Το στοίχημα και ο μικρού επιπέδου τζόγος είναι ο προθάλαμος για το αστικό χρηματιστήριο και επειδή έχω κατορθώσει να έχω δυο δεκάρες στην άκρη ειδικά από το πρώτο συμβουλεύω κάθε φουκαρά που με διαβάζει να μείνει μακρυά από τις προτάσεις του ξεκούτη και του άλλου του πανηλίθιου με τα σίγουρα που δίνει.Οι αυτοκρατορίες δε κτίζονται σε μια μέρα και προπαντώς όχι διαβάζοντας αποτυχημένους γέρους της τοπικής της νδ και χαραμοφάηδες πλουσιόπαιδα που παίζουν για το χαβαλέ έχοντας μαρούλι από στρωμένες έτοιμες δουλειές.Αυτά.
Σου απάντησα αν και σε σβήσανε.
Ο λόγος που σβήστηκε το προσβλητικό ποστ δεν ήταν επειδή καταγγέλθηκε σαν προσβλητικό αλλά επειδή είχε βλάβη το σύστημα και δεν υπήρχε η δυνατότητα ανταπαντήσεως.
Όταν κάνεις σπαμ είναι το άκρο-άωτο της συριζαϊκής τρολικής αγυρτείας.
Γράψε τις ανόητες παρατηρήσεις του στην πολιτική, αλλοιώς είναι και κίτρινη κάρτα πχορουμικού αντι-fair play αυτό που κάνεις.
Στο κομμουνιστικό σύστημα, όπως και στου Αγιατολάχ Χομεϊνί σίγουρα απαγορεύεται. Το ξέρουμε αυτό.

Να μην απαντάτε στον -71 (για να τον κάνετε +60).
Εγώ δεν ξανααπαντάω.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 29 Ιαν 2019, 22:45

Σε γενικές γραμμές αυτά που μας ενδιαφέρουν είναι τα value bets.
Το ζητούμενο είναι όμως να σιγουρευτούμε ότι αυτά που ονομάζουμε value bets είναι value bets και δεν είναι ταμ-τιριριμ-τυρόπιτες ;
Είναι μία επίπονη διαδικασία.

Συνήθως όποιος κερδίσει έρχεται και μας λέει "ήταν value bet".
Εντάξει, δεν το λέει και όταν τη γλυτώσει στο 90 που θα μπει το γκολ μετά από γιουρούσι, αλλά συνήθως το λέει.
Αντίθετα αν χάσει θα πει "δεν ήταν value bet αυτό - πιτ μαβρ".

Δεν πάει και να πει όμως.
Θα σας πω εγώ δύο δήθεν value bets που έχασα.
Το ένα πέρυσι στον πρώτο γύρο. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Έρχονται και μου λένε "μλκ η Παοκάρα ολέ πάει τραίνο φέτος, διπλό είναι μαρς, ποιός Μαρινάκης τώρα πιά ;". Τσιμπάω, 1-0 κερδίζει ο Ολυμπιακός. Το άλλο τώρα τον Σεπτέμβριο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Λέω εντάξει η θρυλάρα καλή είναι τώρα, δεν γλυτώνει το παόκιο. Στρώθηκα και πρώτο τραπέζι πίστα στην τηλεόραση ενός πρακτορείου και οι Ολυμπιακάκηδες με πέρασαν για δικό τους. Αποτέλεσμα 0-1, τέζα ο καμπούρης.

Δε λέει όμως ούτε έτσι.
Μπορεί και τα δύο αυτά παιχνίδια να ήταν όντως value bet (νίκη ΠΑΟΚ στο περυσινό, νίκη Ολυμπιακού στο φετινό) από μιά σειρά από 100 διαπιστευμένα value bets και απλά να ξεκίνησα με σκορ 0-2.
Απλά δεν μπορώ να εκφρασθώ μετά βεβαιότητος.

Θα σας πω κι ένα καλό, ιστορικό. Λέστερ - Τσέλση 3-1 το τελευταίο του Μουρίνιο σαν προπονητή της Τσέλση το 2015. Η Λέστερ με Ρανιέρι πρώτη στο πρωτάθλημα (και το πήρε τελικά). Έδιναν τον άσσο 3.50 ! Εντάξει δικαιώθηκα αλλά κι εδώ η μία φορά δεν λέει τίποτα, σε ότι αφορά αν ξέρω να ξεχωρίζω τα value bets ή δεν ξέρω.

Το ζητούμενο είναι λοιπόν να ξέρουμε που πατάμε.
Αν η στατιστική ανάλυση με βοηθήσει μετά δεν έχει σημασία αν είμαι βλάκας ή αν είμαι ξύπνιος.
Η δουλειά γίνεται ρουτίνα, σαν να οδηγάς λεωφορείο. Όταν οδηγάς ένα λεωφορείο ξέρεις ότι εκεί, εκεί κι εκεί είναι οι στάσεις. Δε θέλει σοφία.

Αυτό λοιπόν είναι το πρότζεκτ.
Μετα αν θα έχουμε για ασφάλεια και τους ανταποκριτές μας on the spot να μας λένε αν έβρεξε, καλώς να τους έχουμε κι αυτούς.

Site που δημοσιεύουν "value bets" τι λένε ; Αξίζουν ;
Δεν ξέρω. Ψάξτε τα και αποφασίστε.
Σε κάτι που δεν ξέρω εγώ δεν ασκώ κριτική αλλά και δεν δίνω βάση.
Στο μιλητό μου έχουν προτείνει κοκοκό χιλιάδες άγνωστοι που ήταν όμως τρελοί οι περισσότεροι.
Έχω πέσει και σε φάση να μου προτείνει κάτι άγνωστος φίλος, ο ίδιος να φύγει μετά με ένα καρότσι λεφτά και εγώ να μην έχω ακολουθήσει.
Αλλά ήταν άγνωστος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 30 Ιαν 2019, 00:47

Otto Weininger έγραψε:
29 Ιαν 2019, 13:00
Αν κάποιος ζητάει μονά σημεία, έναν αγώνα την ημέρα τότε, αφήνεις άλλους να κάνουν την δουλειά. Το μόνο κριτήριο λοιπόν εδώ είναι οι αγορές. Τέρμα και τελείωσε.

Για παράδειγμα σήμερα :

Egypt,Premier League
EL ZAMALEK - MISR EL MAQASHA 1
:D

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιαν 2019, 01:39

Otto Weininger έγραψε:
30 Ιαν 2019, 00:47
Otto Weininger έγραψε:
Αν κάποιος ζητάει μονά σημεία, έναν αγώνα την ημέρα τότε, αφήνεις άλλους να κάνουν την δουλειά. Το μόνο κριτήριο λοιπόν εδώ είναι οι αγορές. Τέρμα και τελείωσε.

Για παράδειγμα σήμερα :

Egypt,Premier League
Πόσο έδινε αυτό ; 1.15 ;
1ος εναντίον 4ου με 13 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους ήταν.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 30 Ιαν 2019, 01:52

wooded glade έγραψε:
30 Ιαν 2019, 01:39
Otto Weininger έγραψε:
30 Ιαν 2019, 00:47
Otto Weininger έγραψε:

Για παράδειγμα σήμερα :

Egypt,Premier League
Πόσο έδινε αυτό ; 1.15 ;
1ος εναντίον 4ου με 13 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους ήταν.
1.62 στο στοίχημαν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών