Και τα 60λεπτα καλά είναι.
Έχω χρηματίσει 60λεπτος πριν πολλά χρόνια, αλλά όχι με πολιτικά κόμματα.
Πλάκα είχε και ανέβαινε ο λογαριασμός.
Και τα 60λεπτα καλά είναι.
Τα ασιατικά είναι μιά μορφή στοιχηματισμού, που και πάλι θέλει πρόγνωση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 16:46wooded ασιατικα ΜΟΝΟ
το προβλημα ειναι οτι δεν ξερετε το αθλημα αλλα μονο επιφανειακα
Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
Ε και τι ζητάς τώρα από το πχόρουμ ; Νύφη ;-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:32Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
Με ενδιαφέρει η πολιτική και εδώ γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Νύφη δε ψάχνω,δεν είμαι έτοιμος για γάμο αυτόν τον καιρό.wooded glade έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:33Ε και τι ζητάς τώρα από το πχόρουμ ; Νύφη ;-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:32Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
Τώρα γράφεις στην αθλητικιά ενότητα.-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:36Με ενδιαφέρει η πολιτική και εδώ γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Νύφη δε ψάχνω,δεν είμαι έτοιμος για γάμο αυτόν τον καιρό.wooded glade έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:33Ε και τι ζητάς τώρα από το πχόρουμ ; Νύφη ;-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:32
Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
πας πους τις πατρινός
παλαιάς εκδ***μένης γ**αικός υιός
1000 ποστς το μήνα. Ναι κολάει-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 17:32Δε θα γράψω ούτε για στοίχημα,ούτε για χρηματιστήριο,ούτε για πρώτες ύλες και ο βασικός λόγος είναι ότι ποτέ δε με απασχολεί τι θα κάνει ένας ξένος με τα χρήματά του.Βγάζω αρκετά για να καλύπτω τα μάλλον μικρά έξοδα που χρειάζομαι κάθε μήνα για να συντηρηθώ στη ζωή με μια σχετική ποιότητα,όχι τόσα όμως ώστε να πάψει να με απασχολεί το οικονομικό ζήτημα.Πάντως βγάζω χρήματα που αναλογούν στο να είχα ένα ακίνητο και να το νοίκιαζα,αλλά δεν το έχω.
Σου απάντησα αν και σε σβήσανε.-71 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:56Μεγάλη ήττα για σένα ειδικά στην ηλικία που είσαι,να δίνεις σήμα στους ρουφιάνους να σβήνουν δημοσιεύσεις που δε γουστάρεις.Θα το ξαναγράψω,όλοι όσοι δίνουν συμβουλές για στοίχημα εδώ είναι άσχετοι των ασχέτων και απευθύνονται σε χασομέρηδες με μεγάλα ποσά που ρεφάρουν ωσάν άλλοι χαρτοπαίκτες με βουνό μάρκες μπροστά τους.Δεν έχουν ανάγκη να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα,παίζουν για το χαβαλέ τους και είναι άκρως επικίνδυνοι όταν τους διαβάζουν ανυποψίαστοι ταλαίπωροι-απελπισμένοι που εκμεταλλεύονται την άγνοιά τους τα στοιχηματικά μαγαζιά.Το στοίχημα και ο μικρού επιπέδου τζόγος είναι ο προθάλαμος για το αστικό χρηματιστήριο και επειδή έχω κατορθώσει να έχω δυο δεκάρες στην άκρη ειδικά από το πρώτο συμβουλεύω κάθε φουκαρά που με διαβάζει να μείνει μακρυά από τις προτάσεις του ξεκούτη και του άλλου του πανηλίθιου με τα σίγουρα που δίνει.Οι αυτοκρατορίες δε κτίζονται σε μια μέρα και προπαντώς όχι διαβάζοντας αποτυχημένους γέρους της τοπικής της νδ και χαραμοφάηδες πλουσιόπαιδα που παίζουν για το χαβαλέ έχοντας μαρούλι από στρωμένες έτοιμες δουλειές.Αυτά.wooded glade έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:15Δεν προτείνουμε φυσικά σε κανέναν να τα σπρώξει μέχρι θανάτου, όπως έγραφε εδώ ο προηγούμενος.
Σβήστηκε διότι λόγω της προσωρινής βλάβης δεν υπήρχε δυνατότητα απαντήσεως και άρα προς χάριν του fair play οι mods τον έσβησαν.
Αλλά ουσιαστικά μας έγραφε ότι προτείνουμε να τα παίξετε μέχρι θανάτου και να προκαλέσουμε έτσι λιμούς-λοιμούς-καταποντισμούς στα μέλη του πχόρουμ. Έγραφε επίσης ότι αν προκληθούν λιμοί-λοιμοί-καταποντισμοί σε νεοδημοκράτες δεν τον νοιάζει, αλλά ότι μπορεί να το κάνουν αυτό και μέλη του Σύριζα και γι αυτό παρενέβαινε.
Οπωσδήποτε γράφουμε τα διαμετρικώς αντίθετα εδώ από αυτά !
Ως έχουν τα πράγματα εν Ελλάδι αν μας άκουγαν όλοι ο ΟΠΑΠ θα βάραγε κανόνι σε τρεις βδομάδες, ελλείψει κοροϊδων.
Να μην γράφουν ανίδεοι γιατί είναι και αντιαισθητικό σπαμ.
Εγώ ότι παίζω είναι fms surplus.
Μόνο fms surplus.
Αλλά και το ίδιο το καζίνο που ευνοείται από τη γκανιότα δεν παίζει ποτέ μέχρι θανάτου.
1,000,000 ευρώ στο μαύρο-κόκκινο δεν επιτρέπει γιατί μπορεί να τα χάσει.
Μιά φορά μόνο είχε δεχτεί το Crawfords 1,000,000 λίρες από την αδελφή του Σάχη, που κέρδισε, κατάφερε να ρεφάρει, αλλά σαν αποτέλεσμα ο διευθυντής του καζίνο απολύθηκε.
Εγώ όχι μόνο στοίχημα δεν θα έπαιζα με λεφτά που δεν είναι fms surplus αλλά ούτε κατάστημα που πουλάει πατάτες δεν θα άνοιγα.
Διότι δεν έχω όρεξη να με κυνηγάνε οι τράπεζες.
Να μην επιτρέπεται το σπαμ.
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 13:00Αν κάποιος ζητάει μονά σημεία, έναν αγώνα την ημέρα τότε, αφήνεις άλλους να κάνουν την δουλειά. Το μόνο κριτήριο λοιπόν εδώ είναι οι αγορές. Τέρμα και τελείωσε.
Για παράδειγμα σήμερα :
Egypt,Premier League
EL ZAMALEK - MISR EL MAQASHA 1
Πόσο έδινε αυτό ; 1.15 ;Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 00:47Otto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 13:00Αν κάποιος ζητάει μονά σημεία, έναν αγώνα την ημέρα τότε, αφήνεις άλλους να κάνουν την δουλειά. Το μόνο κριτήριο λοιπόν εδώ είναι οι αγορές. Τέρμα και τελείωσε.
Για παράδειγμα σήμερα :
Egypt,Premier League
1.62 στο στοίχημαν.wooded glade έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 01:39Πόσο έδινε αυτό ; 1.15 ;Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 00:47Otto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 13:00Αν κάποιος ζητάει μονά σημεία, έναν αγώνα την ημέρα τότε, αφήνεις άλλους να κάνουν την δουλειά. Το μόνο κριτήριο λοιπόν εδώ είναι οι αγορές. Τέρμα και τελείωσε.
Για παράδειγμα σήμερα :
Egypt,Premier League
1ος εναντίον 4ου με 13 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους ήταν.