Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019
Νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους βλαχοπαοκτζήδες του παραπχορουμ πως το συγκεκριμένο μου σχόλιο εντασσόταν στη συζήτηση εκείνης της σελίδας (ίσως και της προηγούμενης) σχετικά με την αντιπαλότητα ΠΑΟΚ-Άρη και κατά πόσο οι πρώτοι βλέπουν τους συμπολίτες τους ως νούμερο 1 αντίπαλο και αν όχι, μέχρι πότε γινόταν αυτό.
Ο Sid έγραψε κυρίως για το '80 και το '90 και εγώ συμπλήρωσα πως και στα τέλη του '00, όταν ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε ποδοσφαιρική ανυποληψία - ακόμη και για τα μέχρι τότε στάνταρ του - και ο Άρης είχε επανέλθει δυναμικά στην Α΄ Εθνική, υπήρχε ένα έντονο κλίμα αντιπαλότητας.
Ο Sid έγραψε κυρίως για το '80 και το '90 και εγώ συμπλήρωσα πως και στα τέλη του '00, όταν ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε ποδοσφαιρική ανυποληψία - ακόμη και για τα μέχρι τότε στάνταρ του - και ο Άρης είχε επανέλθει δυναμικά στην Α΄ Εθνική, υπήρχε ένα έντονο κλίμα αντιπαλότητας.
Είσαι αστείος τότε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Καλά από τα αποτελέσματα δεν δείχνει κάτι τέτοιο όμως για αυτό σε λέω αστειο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Επειδή με αυτά που διαβάζω από τους οπαδούς του ivan fc με πιάνουν τα γέλια (τόσα μαργαριτάρια μαζεμένα δεν έχω ξαναδιαβάσει) προς αποκατάσταση της αλήθειας: Η κόντρα ΑΡΗ Παοκ υπήρχε από το 1926 και υπάρχει ακόμα. Ποτέ δεν ήταν φιλική, ούτε μονόπλευρη. Το 1972 επί χούντας παίχτες μας μετά από τη σφαγιαστική διαιτησία του Μίχα σε παιχνίδι με τον μπαογκ τον χαϊδεμένο του Ασλανίδη επιτέθηκαν στο διαιτητή και πήγαν κρατητήριο και τιμωρήθηκαν για ένα χρόνο. Μέχρι τις αρχές του 80 στα ντέρμπι πήγαιναν οπαδοί όλων των ομάδων και στο γήπεδο ειδικά στα ντέρμπι αρη παοκ ο κόσμος ήταν μοιρασμένος σε όλες τις θύρες. Το ίδιο συνέβαινε και στην Αθήνα. Από το 81-82 και μετά αυτό άλλαξε. Για αυτό που έγραψε ο φίλτατος μπαοκτζής για τους καλαμαριώτες είναι απλώς εκτος τόπου και χρόνου. Η καλαμαριά πάντα είχε φιλικές σχέσεις με εμάς και για αυτό έπαιζε και στο Χαριλάου για πολλά χρόνια. Τα είχαν πρώτα με τον μπαογκ για ένα ματς το 1974 που τους έριξαν πεντάρα και τους έριξαν και μετά με τις γριές για το πέναλτι του Αναστασιάδη με τον Ιωνικό το 1990. Στο Δήμο της Καλαμαριάς πολλές περιοχές όπως το Βότση, Ο Φοίνικας και η Κρήνη είναι κίτρινες. Δύο είναι τα μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα: Αρης- Παοκ και ΟΣΦΠ- ΠΑΟ. Ολα τα υπόλοιπα έπονται.
- Sid Vicious
Καλά για γέλια μιλάμε. Κατ αρχας Βότση και Φοίνικας μπορεί να ανήκουν διοικητικά στον Δήμο Καλαμαριάς αλλά θα ακούσει κάνας Καλαμαριώτης ότι τα θεωρείς Καλαμαριά και θα πάθει καμιά ανακοπή από τα γέλια. Αν πάει έτσι τότε κι εγώ αφού η Τούμπα ανήκει διοικητικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα λέω ότι είμαι από το Κέντρο 
(για Κρήνη λες ψέμματα)
Τέλος πάντων όσο και να χτυπιέστε το ΠΑΟΚ - άρης πιο πολύ εσείς το βλέπετε σαν κορυφαίο ντέρμπι, για αυτό και θεωρήσατε σαν την μεγαλυτερη στιγμη της χρονιας σας ένα χ που πηρατε. Σαν γκόμενα που την αφήσαμε κάνετε και λέει σε όλο τον κόσμο "όχι δικός μου είναι, τον θέλω", άσε μας ρε κοπέλα μου βρες καναν αλλον και μην μας πρήζεις, δεν σε θελουμε ειπαμε, που μπλέξαμε με αυτή την εμμονικιά παλαβη, αμαν!

(για Κρήνη λες ψέμματα)
Τέλος πάντων όσο και να χτυπιέστε το ΠΑΟΚ - άρης πιο πολύ εσείς το βλέπετε σαν κορυφαίο ντέρμπι, για αυτό και θεωρήσατε σαν την μεγαλυτερη στιγμη της χρονιας σας ένα χ που πηρατε. Σαν γκόμενα που την αφήσαμε κάνετε και λέει σε όλο τον κόσμο "όχι δικός μου είναι, τον θέλω", άσε μας ρε κοπέλα μου βρες καναν αλλον και μην μας πρήζεις, δεν σε θελουμε ειπαμε, που μπλέξαμε με αυτή την εμμονικιά παλαβη, αμαν!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Πάντως το ότι ο Σαούρ ήταν παόκι πρώτη φορά το διαβάζω. Σου λέει αφού σαν ομάδα αποκτήσαμε υπόσταση χάρη στην προπαγάνδα ενός βάζελου από την Καλαμάτα, ας στήσουμε μια ιστορία <<αλλοθρησκείας>> και για τους αντιπάλους μας.
Για δες
18/11/2006 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
29/09/2007 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
26/10/2008 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
20/12/2009 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
28/04/2010 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
5/11/2011 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
29/10/2012 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
5/12/2013 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
4/11/2018 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
*δεν έχω βάλει το κύπελο που έληξε 2-2 το 2015 με Αναστο προπονητή
Βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα πες που το έχω δώσει
Sid Vicious έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 03:43Καλά για γέλια μιλάμε. Κατ αρχας Βότση και Φοίνικας μπορεί να ανήκουν διοικητικά στον Δήμο Καλαμαριάς αλλά θα ακούσει κάνας Καλαμαριώτης ότι τα θεωρείς Καλαμαριά και θα πάθει καμιά ανακοπή από τα γέλια. Αν πάει έτσι τότε κι εγώ αφού η Τούμπα ανήκει διοικητικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα λέω ότι είμαι από το Κέντρο
(για Κρήνη λες ψέμματα)

Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Οι οπαδοί τoυ ivan fc έχουν πλάκα. Λένε βλακείες για παραρτήματα, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ με εμάς δεν είναι κτλ αλλά δεν μας απαντούν γιατί δεν κέρδιζαν επί Κόκκαλη από το 1997 μέχρι το 2010 εντός έδρας τον δήθεν αιώνιο αντίπαλο τους? Για 13 ολόκληρα χρόνια δηλαδή. Ηταν ή δεν ήταν παράρτημα τότε? Ψήφισαν τον Βαγγέλα για προεδρο της σαπιο λιγκ το 2010? Ο Αρης και η Αεκ ψήφισαν λευκό τότε. Οσον αφορά τα της Καλαμαριάς (που τα ξέρω και λίγο καλύτερα αφού έζησα εκεί 20 χρόνια και οι συγγενείς μου είναι εκεί 70 χρόνια ένας θείος μου ήταν και αθλητής του Απόλλωνα) οι Απολλωνιστές ποτέ δεν μας αντιπαθούσαν και στην Καλαμαριά ο σύνδεσμος μας ήταν δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα. Και δεν θυμάμαι ποτέ να έχει στεγασμένο σύνδεσμο εκεί ο Παοκ. Τώρα για το Βότση και τον Φοίνικα που δεν είναι Καλαμαριά οκ οτι πεις, Καλαμαριά είναι μόνο ο πεζόδρομος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Echelon έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 07:21
Πάντως το ότι ο Σαούρ ήταν παόκι πρώτη φορά το διαβάζω. Σου λέει αφού σαν ομάδα αποκτήσαμε υπόσταση χάρη στην προπαγάνδα ενός βάζελου από την Καλαμάτα, ας στήσουμε μια ιστορία <<αλλοθρησκείας>> και για τους αντιπάλους μας.
Ο ΑΡΗΣ ειναι ο ασπρομαυρος Kαιαδας
Οτι αποβαλλειο περηφανος οργανισμος ΠΑΟΚ ως προβληματικο γινεται ΑΡΗΣ
Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ του ΠΑΟΚ.Σελνουν εκει ολους τους ανεπιθυμητους οΙ ασπρομαυροι Λορφοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 27 Σεπ 2019, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Phorum.gr user: trailerparkboyrrjb
Κοιταξε...με τον παοκ καλα τα πηγαμε...
ε χαίρω πολύ μας έβαλες την τριετία κοντη που χε τακιμιασει με βαζελο, ανακοινώσεις εναντίον σου έβγαζε ο κοκκαληςhades έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 08:03Για δες
18/11/2006 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
29/09/2007 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
26/10/2008 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
20/12/2009 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
28/04/2010 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
5/11/2011 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
29/10/2012 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
5/12/2013 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
4/11/2018 Άρης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
*δεν έχω βάλει το κύπελο που έληξε 2-2 το 2015 με Αναστο προπονητή
Βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα πες που το έχω δώσει
Επί μαρινακη ένα χ έχεις μέσα- έξω που εσύ καιγοσουν να σωθείς και ο γαύρος εκείνη τη χρονιά ήταν 15 πόντους μπροστά, ο παοκ του δωνη βγήκε τότε 2ος
Κανείς δεν είπε ότι ήσασταν παράρτημα του κοκκαλη, παράρτημα του μαρινακη είστε
- Rocco Siffredi
ενω εσεις ποιο βλεπετε σαν δικο σας κορυφαιο ντερμπι;Sid Vicious έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 03:43Τέλος πάντων όσο και να χτυπιέστε το ΠΑΟΚ - άρης πιο πολύ εσείς το βλέπετε σαν κορυφαίο ντέρμπι, για αυτό και θεωρήσατε σαν την μεγαλυτερη στιγμη της χρονιας σας ένα χ που πηρατε.
το παοκ-οσφπ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 445 Απαντήσεις
- 9386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
07 Φεβ 2025, 15:40