παόκιο - Κρασνοντάρ
- Obi Wan Iakobi
Re: παόκιο - Κρασνοντάρ
Μα ολα αυτα τα πρεσβευει ο θρυλος.Ειναι η ακροπολη του ελληνικου αθλητισμου το λεει κι ο Τσουκαλας.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο παοκτζης γειτονας που μεχρι χθες με δουλευε περασε σαν κλαμμενο αιδοιο πριν απο λιγο
Νταξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:40Μα ολα αυτα τα πρεσβευει ο θρυλος.Ειναι η ακροπολη του ελληνικου αθλητισμου το λεει κι ο Τσουκαλας.
Η αλήθεια είναι πως και εγώ ξέφυγα λίγο.
Μπορεί ο Ότο και οι υπόλοιποι ολυμπιακοί τα τελευταία 20 χρόνια να διαβάζουν μανιωδώς και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους ότι υποστηρίζουν μια εγκληματική οργάνωση.
Γιατί όχι; Δεν το αποκλείω να είναι και έτσι τα πράγματα.
Ας είμαστε καλοπροαίρετοι , ίσως τα παιδιά δεν ξερουν
Ή ίσως να ξέρουν τι εστί Μαρινάκης και Ολυμπιακός αλλά κάποιος να τους εκβιάζει ώστε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το θρύλο.
Ας μου αποδείξει κάποιος ότι δεν ισχύει αυτό στο κάτω κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 01 Οκτ 2020, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ναι μωρε τα παιδια ,δεν το έχουν καταλάβει οτι υποστηριζουν εγκληματικη οργανωση στο ποδόσφαιρο και στην πολιτικηPrepon έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:49Νταξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:40Μα ολα αυτα τα πρεσβευει ο θρυλος.Ειναι η ακροπολη του ελληνικου αθλητισμου το λεει κι ο Τσουκαλας.
Μπορεί ο Ότο και οι υπόλοιποι ολυμπιακοί τα τελευταία 20 χρόνια να διαβάζουν μανιωδώς και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους ότι υποστηρίζουν μια εγκληματική οργάνωση.
Έχεις κάποια απόδειξη ότι είναι σε θέση να καταλαβαίνουν;perseus έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:51Ναι μωρε τα παιδια ,δεν το έχουν καταλάβει οτι υποστηριζουν εγκληματικη οργανωση στο ποδόσφαιρο και στην πολιτικηPrepon έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:49Νταξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 10:40
Μα ολα αυτα τα πρεσβευει ο θρυλος.Ειναι η ακροπολη του ελληνικου αθλητισμου το λεει κι ο Τσουκαλας.
Νομίζω δεν πρέπει να αποδίδουμε κακές προθέσεις πριν διαπιστώσουμε την ικανοτητα αντίληψης της πραγματικότητας
Ίσως δεν είναι μισάνθρωποι και βοθρολυματα, ίσως απλά είναι λειψοι
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Otto Weininger
Έχεις έχεις κάποια απόδειξη για τις πίπες που λες ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ας δούμε και τι άποψη έχει ο Χριστός για το θεμα, μεσα από το περίφημο "ου γαρ οιδασι τι ποιουσι"
Θεολογικως επομένως έχουμε τα εξις:
Αν πριν να κάνομε μια κακή πράξη, μικρή ή μεγάλη, γνωρίζαμε ποια θα είναι η συνέπεια στην ψυχή μας, δεν θα την κάναμε. Ποια είναι η συνέπεια του μίσους; Το μίσος φέρνει και άλλο μίσος, το μίσος αυτοτροφοδοτείται μέχρι να καταστεί καταστροφικό, το μίσος απομακρύνει την αγάπη, το μίσος κλείνει την πόρτα της ειρήνης. Όποιος μισεί υποφέρει τρομερά γιατί δεν γνωρίζει την ειρήνη και την αγάπη. Πώς μπορεί όμως όποιος δεν γνώρισε ποτέ του την αγάπη και την ειρήνη να γνωρίζει ότι υποφέρει από την έλλειψή των; Ένας τέτοιος άνθρωπος μισεί γιατί μόνο το μίσος είναι σε θέση να καταλαβαίνει, γιατί του δίδαξαν το μίσος.
Να γιατί οι βασανιστές του Ιησού «δεν ήξεραν αυτό που έκαναν». Από μία άποψη, μπορούμε να πούμε ότι οι βασανιστές του Ιησού ήταν αθώοι, όχι γιατί δεν έβαψαν με το αίμα Του τα χέρια τους, αλλά με την έννοια ότι με βάση τον βαθμό της πραγματικής κατανόησης που, εκείνη τη δεδομένη στιγμή της ζωής των είχαν, δεν ήταν σε θέση να συμπεριφερθούν διαφορετικά. Ήταν δηλαδή αθώοι, γιατί ήταν αδιαπαιδαγώγητοι αγάπης.
Οι άνθρωποι έχουν διάφορα επίπεδα αυτογνωσίας. Η έννοια που δίνω στη λέξη αυτογνωσία δεν περιορίζεται στο να «γνωρίζω ότι ένα πράγμα είναι λάθος», αλλά να έχω μια κατανόηση τέτοια του γεγονότος ότι μια συγκεκριμένη πράξη είναι βλαβερή και του γιατί είναι βλαβερή, ώστε να μην περνά καθόλου από το μυαλό μου να την πράξω.
Θεολογικως επομένως έχουμε τα εξις:
Αν πριν να κάνομε μια κακή πράξη, μικρή ή μεγάλη, γνωρίζαμε ποια θα είναι η συνέπεια στην ψυχή μας, δεν θα την κάναμε. Ποια είναι η συνέπεια του μίσους; Το μίσος φέρνει και άλλο μίσος, το μίσος αυτοτροφοδοτείται μέχρι να καταστεί καταστροφικό, το μίσος απομακρύνει την αγάπη, το μίσος κλείνει την πόρτα της ειρήνης. Όποιος μισεί υποφέρει τρομερά γιατί δεν γνωρίζει την ειρήνη και την αγάπη. Πώς μπορεί όμως όποιος δεν γνώρισε ποτέ του την αγάπη και την ειρήνη να γνωρίζει ότι υποφέρει από την έλλειψή των; Ένας τέτοιος άνθρωπος μισεί γιατί μόνο το μίσος είναι σε θέση να καταλαβαίνει, γιατί του δίδαξαν το μίσος.
Να γιατί οι βασανιστές του Ιησού «δεν ήξεραν αυτό που έκαναν». Από μία άποψη, μπορούμε να πούμε ότι οι βασανιστές του Ιησού ήταν αθώοι, όχι γιατί δεν έβαψαν με το αίμα Του τα χέρια τους, αλλά με την έννοια ότι με βάση τον βαθμό της πραγματικής κατανόησης που, εκείνη τη δεδομένη στιγμή της ζωής των είχαν, δεν ήταν σε θέση να συμπεριφερθούν διαφορετικά. Ήταν δηλαδή αθώοι, γιατί ήταν αδιαπαιδαγώγητοι αγάπης.
Οι άνθρωποι έχουν διάφορα επίπεδα αυτογνωσίας. Η έννοια που δίνω στη λέξη αυτογνωσία δεν περιορίζεται στο να «γνωρίζω ότι ένα πράγμα είναι λάθος», αλλά να έχω μια κατανόηση τέτοια του γεγονότος ότι μια συγκεκριμένη πράξη είναι βλαβερή και του γιατί είναι βλαβερή, ώστε να μην περνά καθόλου από το μυαλό μου να την πράξω.
Όχι καμιά, είμαι τρελός.
Όπως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες πλην Ολυμπιακων
Συμπερασματικά, είτε εσείς υπερασπίζεστε εγκληματίες, εν γνώσει ή εν αγνοία σας ελέω ελλειμματικου στροφαρισματος, είτε όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
- Obi Wan Iakobi
Ας μην γενικευουμε.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Μεγαλε Τιγρη τους αφησες να ξεφτιλιστουν ενω το παιζεις φιλανθρωπος

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν