Μπουζούριασαν τον Ραπτόπουλο
Re: Μπουζούριασαν τον Ραπτόπουλο
Ο ασλαμας είναι μπαισεξουαλ όταν η ταυλανδεζα πορνη του αποκαλύπτει την ψωλή της
Θα του κάτσει καμιά φορά καμιά κανονική γυναίκα και θα αφήσει λεφτά
Θα του κάτσει καμιά φορά καμιά κανονική γυναίκα και θα αφήσει λεφτά
- Rocco Siffredi
Στρατιωτικός πρέπει να ήτανε δεν νομίζω στρατηγός και να κάνε τον πανελιστα σε μαρμιτα

Είχε κάνει επιστροφή σε μια εκπομπή πριν κάνα 2 χρόνια μια γκεστ εμφάνιση αν πας 2-3 σελ πίσω το είχα βαλει
Νομίζω για το σκηνικό με ασλαμα είχε πει ότι νομιζε ότι ο ραπ είπε πάμε σε διάλειμμα κάτι τέτοιο πριν αρχίσει τα γαλλικά
-
Ειδικοδυναμίτης και χρυσαύγουλο. Έχει ένα φβ (Καραδημου Κωστας) και βρίζει μπαόκια.Rocco Siffredi έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 11:02Στρατιωτικός πρέπει να ήτανε δεν νομίζω στρατηγός και να κάνε τον πανελιστα σε μαρμιτα
Είχε κάνει επιστροφή σε μια εκπομπή πριν κάνα 2 χρόνια μια γκεστ εμφάνιση αν πας 2-3 σελ πίσω το είχα βαλει
Νομίζω για το σκηνικό με ασλαμα είχε πει ότι νομιζε ότι ο ραπ είπε πάμε σε διάλειμμα κάτι τέτοιο πριν αρχίσει τα γαλλικά
- Eθνικοκοινωνιστης
δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:37Ειδικοδυναμίτης και χρυσαύγουλο. Έχει ένα φβ (Καραδημου Κωστας) και βρίζει μπαόκια.Rocco Siffredi έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 11:02Στρατιωτικός πρέπει να ήτανε δεν νομίζω στρατηγός και να κάνε τον πανελιστα σε μαρμιτα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:45δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:37Ειδικοδυναμίτης και χρυσαύγουλο. Έχει ένα φβ (Καραδημου Κωστας) και βρίζει μπαόκια.Rocco Siffredi έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 11:02
Στρατιωτικός πρέπει να ήτανε δεν νομίζω στρατηγός και να κάνε τον πανελιστα σε μαρμιτα
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον θα φτασει να παρακαλα τον ασλαμα με τον ορο να παιρνει τα μισα ο ιδιος σε κανενα διμηνο γιατι αν περιμενει απο τον αρνητη λαιμουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:47Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:45δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:37
Ειδικοδυναμίτης και χρυσαύγουλο. Έχει ένα φβ (Καραδημου Κωστας) και βρίζει μπαόκια.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
ε ναι νομοτελειακά αυτό θα γίνει. Κι η πλάκα είναι ότι ως δίδυμο, χωρίς παρατρεχάμενους γύρω-γύρω, Ραπτόπουλος-Ασλαμάς έχουν καλή χημεία, όπως εδώ:Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:52μαλλον θα φτασει να παρακαλα τον ασλαμα με τον ορο να παιρνει τα μισα ο ιδιος σε κανενα διμηνο γιατι αν περιμενει απο τον αρνητη λαιμουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:47Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:45
δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιου
αυτό πάντως με το παρακαλετό και τα μισά-μισά κάτι μου θυμίζει, κάποιος άλλος το 'χε κάνει αλλά δε μου 'ρχεται τώρα ποιος... (α ναι, θυμήθηκα, ο Μάινας σε εκείνο το μπουζουκοσήριαλ στο μέγκα, αλλά τουλάχιστον εκείνος το έδωσε στη μουνάρα, ο Ραπ θα μοιραστεί το μισθό του με τον γλίτσα πατουσολάγνο

- Παλαιοελλαδίτης
Στο fb είδα πως επανέλαβε και μια από τις - πολλές - μυθικές ατάκες εκείνης της ιστορικής εκπομπής, για ''αδελφές και ανώριμους''.

Κρατάθ μυσθτικό; Νομίζω πως αυτό το έκανε ο Κόκκινος και μάλιστα μετά τον έτρεχε ο αντίδικος του Ανδρώνη για ψευδορκία. Μάλιστα, τον κορόιδευε για αυτό ο Ραπτόπουλος.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:47Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 19 Σεπ 2024, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Να και το ιστορικό κειμήλιο, καθαρογραμμένο και παστρικό, με ολόκληρους τους διαλόγους και τα (χαμένα στα βίντεο) μηνύματα της μυθικής εκείνης εκπομπής, στην απόφαση του ΕΣΡ που ανάγκασε τον Σχιζοδήμο να πληρώσει 30 καφετιά και τον Ραπτόπουλο να διώξει τον Καραδήμου:Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 00:43Στο fb είδα πως επανέλαβε και μια από τις - πολλές - μυθικές ατάκες εκείνης της ιστορικής εκπομπής, για ''αδελφές και ανώριμους''.
https://docplayer.gr/55825686-Ethniko-s ... qwCkJ_BlqQ
έγγραφο όχι λιγότερης βαρύτητας για την εθνική μας κληρονομιά από το σύνταγμα της Τροιζήνας.
Νοικοκυραίος είναι ο ραπτόπουλος που όλοι ξέρουμε τι γίνεται;Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:47Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:45δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιουJolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:37
Ειδικοδυναμίτης και χρυσαύγουλο. Έχει ένα φβ (Καραδημου Κωστας) και βρίζει μπαόκια.
- Παλαιοελλαδίτης
Ντάξει, διαβάζω τους υπόλοιπους διαλόγους και είναι λες και ακούω τις μελωδικές φωνές τους να ηχούν σαν μουσική στα αυτιά μου.Jolly Roger_ έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 00:48Να και το ιστορικό κειμήλιο, καθαρογραμμένο και παστρικό, με ολόκληρους τους διαλόγους και τα (χαμένα στα βίντεο) μηνύματα της μυθικής εκείνης εκπομπής, στην απόφαση του ΕΣΡ που ανάγκασε τον Σχιζοδήμο να πληρώσει 30 καφετιά και τον Ραπτόπουλο να διώξει τον Καραδήμου:
έγγραφο όχι λιγότερης βαρύτητας για την εθνική μας κληρονομιά από το σύνταγμα της Τροιζήνας.
-
το 'χω ζήσει αυτό το αίσθημα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 01:07Ντάξει, διαβάζω τους υπόλοιπους διαλόγους και είναι λες και ακούω τις μελωδικές φωνές τους να ηχούν σαν μουσική στα αυτιά μου.Jolly Roger_ έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 00:48Να και το ιστορικό κειμήλιο, καθαρογραμμένο και παστρικό, με ολόκληρους τους διαλόγους και τα (χαμένα στα βίντεο) μηνύματα της μυθικής εκείνης εκπομπής, στην απόφαση του ΕΣΡ που ανάγκασε τον Σχιζοδήμο να πληρώσει 30 καφετιά και τον Ραπτόπουλο να διώξει τον Καραδήμου:

έχω κάνει bookmark τη σελίδα και μια φορά το χρόνο τη διαβάζω απ' την αρχή ως το τέλος κι ακούνε οι γειτόνοι τα γέλια μου ως τρία οικοδομικά τετράγωνα παρακάτω.

- Eθνικοκοινωνιστης
Jolly Roger_ έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 01:14το 'χω ζήσει αυτό το αίσθημα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 01:07Ντάξει, διαβάζω τους υπόλοιπους διαλόγους και είναι λες και ακούω τις μελωδικές φωνές τους να ηχούν σαν μουσική στα αυτιά μου.Jolly Roger_ έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 00:48Να και το ιστορικό κειμήλιο, καθαρογραμμένο και παστρικό, με ολόκληρους τους διαλόγους και τα (χαμένα στα βίντεο) μηνύματα της μυθικής εκείνης εκπομπής, στην απόφαση του ΕΣΡ που ανάγκασε τον Σχιζοδήμο να πληρώσει 30 καφετιά και τον Ραπτόπουλο να διώξει τον Καραδήμου:
έχω κάνει bookmark τη σελίδα και μια φορά το χρόνο τη διαβάζω απ' την αρχή ως το τέλος κι ακούνε οι γειτόνοι τα γέλια μου ως τρία οικοδομικά τετράγωνα παρακάτω.
ρε μλκες

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
τροπος του λεγεινjason0 έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 01:06Νοικοκυραίος είναι ο ραπτόπουλος που όλοι ξέρουμε τι γίνεται;Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:47Του πήρε ο Χατζηνάκος όλη την αφρόκρεμα και κάνει Μαρμίτα μόνος του. Τον λυπήθηκα για μισό νανοσεκόντ την περασμένη Κυριακή, μετά όμως θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει μάρτυρας υπέρ εργοδοσίας (Ανδρώνη) σε δίκη από μήνυση απολυμένου εργαζόμενου του Μετρόπολις, οπότε καλά να πάθει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 22:45
δυστυχως για τον ραπτο η κατασταση του ειναι ανεπιστρεπτη,το φυσιολογικο τελος καθε νεοφιλελε νοικοκυραιου

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα