ΑΕΚ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: ΑΕΚ
Η ΑΕΚ παιζει χωρις γκολτζη. Ο Πιερό δεν βαζει γκολ ουτε στην προπονηση.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μετά το χθεσινό, κλείδωσε οριστικά το πρωτάθλημα υπέρ της Αεκ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
-
Η αεξάρα έχει γίνει ατάκα ακόμα και σε μη οπαδούς.
Νομίζω ότι κάπου εδώ τελειώνουν τα όνειρα των οπαδών της αεκ για μεγαλεία. Η πραγματικότητα που δεν μπορεί να δει κανένας οπαδος είναι ότι πρόκειται για πανιώνιο ον στεροιντς
Η κατηφόρα με ΜΗ έχει κι άλλο. Και όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές η οριστική διάλυση της παε θα έρθει πολύ πολύ γρήγορα.
Δύο είναι οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ολυμπιακός που είναι ευρωπαϊκού επίπεδου κλαμπ και ο παοκ. Για διαφορετικούς λόγους η καθενια είναι μεγάλη ομάδα. Οι υπόλοιπες ετεροπροσδιορίζονται.
Ακούστηκαν φήμες για "πορτοκαλαδες". Δεν πιστεύω ότι ισχύει. Ακόμα και αληθινές να είναι όμως καλά κάνει οποιος το κάνει. Έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια με προοπτική να πάει μακριά στο θεσμο και κυνηγάει το νταμπλ. Άς είχατε ίδιους στόχους να παίρνατε αντίστοιχες "πορτοκαλάδες" χωρίς ελέγχους.
Υγ. Αεκτζηδες, αφήστε τα παιδιά σας να αλλάξουν ομάδα. Μην τους δημιουργείτε ανούσια συμπλέγματα
Υγ2. Μαρσιαλ του χρόνου ολυμπιακο. Μπορεί και πινεδα.
Νομίζω ότι κάπου εδώ τελειώνουν τα όνειρα των οπαδών της αεκ για μεγαλεία. Η πραγματικότητα που δεν μπορεί να δει κανένας οπαδος είναι ότι πρόκειται για πανιώνιο ον στεροιντς
Η κατηφόρα με ΜΗ έχει κι άλλο. Και όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές η οριστική διάλυση της παε θα έρθει πολύ πολύ γρήγορα.
Δύο είναι οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ολυμπιακός που είναι ευρωπαϊκού επίπεδου κλαμπ και ο παοκ. Για διαφορετικούς λόγους η καθενια είναι μεγάλη ομάδα. Οι υπόλοιπες ετεροπροσδιορίζονται.
Ακούστηκαν φήμες για "πορτοκαλαδες". Δεν πιστεύω ότι ισχύει. Ακόμα και αληθινές να είναι όμως καλά κάνει οποιος το κάνει. Έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια με προοπτική να πάει μακριά στο θεσμο και κυνηγάει το νταμπλ. Άς είχατε ίδιους στόχους να παίρνατε αντίστοιχες "πορτοκαλάδες" χωρίς ελέγχους.
Υγ. Αεκτζηδες, αφήστε τα παιδιά σας να αλλάξουν ομάδα. Μην τους δημιουργείτε ανούσια συμπλέγματα
-
Και γενικά έχει γίνει περίγελος και αντιπαθητική η αεκ. Αυτό θα ήθελε μια γενιά με τρόπαια και εμφατικές νίκες να ξεπεραστεί. Δεν μπορεί να το κάνει. Καληνύχτα λοιπόν και καλή τύχη.
- Rocco Siffredi
Maspoli μπες από το κανονικόplebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:10Δύο είναι οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ολυμπιακός που είναι ευρωπαϊκού επίπεδου κλαμπ και ο παοκ. Για διαφορετικούς λόγους η καθενια είναι μεγάλη ομάδα. Οι υπόλοιπες ετεροπροσδιορίζονται.
-
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Παοκτσίδικες πίπες.plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:10Η αεξάρα έχει γίνει ατάκα ακόμα και σε μη οπαδούς.
- Rocco Siffredi
Είσαι όντως νέο φρούτο;plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:24Μη γράφετε ρε εξυπνακισμους όταν δεν έχετε κάτι άλλο να γράψετε.Rocco Siffredi έγραψε: ↑
Maspoli μπες από το κανονικό
Ποιος παοκ

Ο πιπωμενος κολκας και ο επισης πιπωμενος βασιλοπουλος και ο επισης πιπωμενος μπουζας,χαιρονται με την χαρα των γαυρων,αντι να δουν τα δικα τους μαυρα χαλια,που εβριζαν τον Σαματα και τωρα τον αποθεωνουν.Ου κοπριτες.
-
Το ότι χρειάζεται να δημιουργησεις το δικό.μου background για μα απαντήσεις δείχνει μια προβληματική διαχείριση της πραγματικότητας απο εσένα. Πως ξέρεις τι ειμαι; με ξερεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
Παοκτσίδικες πίπες.
FYI δεν στηρίζω καμμια ομάδα. Ευτυχώς. Βλέπω τι συμβαίνει και ευτυχώς ξαναλέω δεν τα φιλτραρω βάση ομαδικών προτιμήσεων
Και αν θς να είσαι πρώτα ειλικρινής με τον εαυτό σου. Το περυσινό πρωτάθλημα, που το είχε σίγουρο για τα 100 χρόνια το έχασε η αεκ από τον παοκ
Φέτος το πήρε η άλλη μεγάλη ομάδα που θέλει το νταμπλ για τα 100 χρόνια της.