ΑΕΚ
-
Re: ΑΕΚ
Αχ κούλα.... Ένα και να καίει.... Καλή πορεία στο τοπικό της Αθήνας εύχομαι... Ο Άστερας Εξαρχείων και ο Ήφαιστος ανυπομονούν...
- Rocco Siffredi
2 χρόνια βλέπεις ποδοσφαίρο;plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:44Το ότι χρειάζεται να δημιουργησεις το δικό.μου background για μα απαντήσεις δείχνει μια προβληματική διαχείριση της πραγματικότητας απο εσένα. Πως ξέρεις τι ειμαι; με ξερεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
Παοκτσίδικες πίπες.
FYI δεν στηρίζω καμμια ομάδα. Ευτυχώς. Βλέπω τι συμβαίνει και ευτυχώς ξαναλέω δεν τα φιλτραρω βάση ομαδικών προτιμήσεων
Και αν θς να είσαι πρώτα ειλικρινής με τον εαυτό σου. Το περυσινό πρωτάθλημα, που το είχε σίγουρο για τα 100 χρόνια το έχασε η αεκ από τον παοκ
Φέτος το πήρε η άλλη μεγάλη ομάδα που θέλει το νταμπλ για τα 100 χρόνια της.
-
Άλλος από εδώ. Τι σημασία έχει βρε. Εγώ είμαι το πρόβλημα και το πόσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο; σαν πως θα πιστέψεις τι θα πω;
Αρνητές της πραγματικότητας είστε. Flat-earthers
Ακούω σχόλια του τύπου χρειαζεται υπομονή, να δοθεί πίστωση χρόνου ου στον ΜΗ, να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο προπονητή...
Ρε σεις, δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει ετσι;
Εμ μετά εξανίσταστε όταν γραφω ότι η διάλυση της παε αεκ θα γίνει με την απόλυτη στήριξη των οπαδών της.
- Rocco Siffredi
Ε όταν μου λες ότι 2 είναι οι μεγάλες ομάδες και μου βάζεις τον παοκ για 2ηplebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:04Άλλος από εδώ. Τι σημασία έχει βρε. Εγώ είμαι το πρόβλημα και το πόσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο; σαν πως θα πιστέψεις τι θα πω;
Ακούω σχόλια του τύπου χρειαζεται υπομονή, να δοθεί πίστωση χρόνου ου στον ΜΗ, να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο προπονητή...
Εμ μετά εξανίσταστε όταν γραφω ότι η διάλυση της παε αεκ θα γίνει με την απόλυτη στήριξη των οπαδών της.

-
Δεν ρωτας ομως τους λογους που το γραφω. Απλα το απορριπτεις. Αυτη ακριβώς ειναι οπαδική λογική .
Δεκτή αλλά μη ζητάς τώρα να αντιληφθείς κάτι που είναι πέρα από τον τρόπο που θες να ερμηνεύεις την πραγματικοτητα
Δεκτή αλλά μη ζητάς τώρα να αντιληφθείς κάτι που είναι πέρα από τον τρόπο που θες να ερμηνεύεις την πραγματικοτητα
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Το τελευταίο σου πρωτάθλημα ήταν την προμνημονιακη περίοδο κι αυτό λόγω σπαναθα. Πονάς, πηζεις, πατωνεις;Rocco Siffredi έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:10Ε όταν μου λες ότι 2 είναι οι μεγάλες ομάδες και μου βάζεις τον παοκ για 2ηplebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:04Άλλος από εδώ. Τι σημασία έχει βρε. Εγώ είμαι το πρόβλημα και το πόσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο; σαν πως θα πιστέψεις τι θα πω;
- Rocco Siffredi
Για εξήγησε μας τον λόγοplebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:24Δεν ρωτας ομως τους λογους που το γραφω. Απλα το απορριπτεις. Αυτη ακριβώς ειναι οπαδική λογική .
Απο σένα αδιάφορα περνάνε όταν μας φτάσεις το συζητάμεCitroenakias έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:27Το τελευταίο σου πρωτάθλημα ήταν την προμνημονιακη περίοδο κι αυτό λόγω σπαναθα. Πονάς, πηζεις, πατωνεις;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Θες να μου πεις τώρα πως αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο που δεν είναι φανατικός Παοκτσης ποιες ειναι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα θα σου πει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ?plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:44Το ότι χρειάζεται να δημιουργησεις το δικό.μου background για μα απαντήσεις δείχνει μια προβληματική διαχείριση της πραγματικότητας απο εσένα. Πως ξέρεις τι ειμαι; με ξερεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
Παοκτσίδικες πίπες.
FYI δεν στηρίζω καμμια ομάδα. Ευτυχώς. Βλέπω τι συμβαίνει και ευτυχώς ξαναλέω δεν τα φιλτραρω βάση ομαδικών προτιμήσεων
Και αν θς να είσαι πρώτα ειλικρινής με τον εαυτό σου. Το περυσινό πρωτάθλημα, που το είχε σίγουρο για τα 100 χρόνια το έχασε η αεκ από τον παοκ
Φέτος το πήρε η άλλη μεγάλη ομάδα που θέλει το νταμπλ για τα 100 χρόνια της.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Θα διαλυθεί η ΑΕΚ επειδή βγαίνει δεύτερη?Έχεις και άλλες πίπες να γράψεις?plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:04Άλλος από εδώ. Τι σημασία έχει βρε. Εγώ είμαι το πρόβλημα και το πόσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο; σαν πως θα πιστέψεις τι θα πω;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Βίντεο από Οπαπ Αρινα. Τραγικά πράγματα. Ο άλλος λέει ότι δεν μπορεί να κοιμηθει.
https://filathlos.gr/vinteo-sok-apo-tin ... rv90n1v3vj
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Καλή ΣαρακοστήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 12:53Θα διαλυθεί η ΑΕΚ επειδή βγαίνει δεύτερη?Έχεις και άλλες πίπες να γράψεις?plebsareneeded έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 11:04Άλλος από εδώ. Τι σημασία έχει βρε. Εγώ είμαι το πρόβλημα και το πόσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο; σαν πως θα πιστέψεις τι θα πω;
-
Ο Αλμέιδα που το καλοκαίρι ο ραλίστας έχωσε πολύ χρήμα,γιατί δεν πήρε αμυντικούς;
Τον χειμώνα θα ζητούσε;
Μην χαζεψουμε εντελώς.
Ο άνθρωπος είναι αμπαλος λέμε.
Και σκιάχτρο να του έδιναν να βάλει για αμυντικό,θα το έβαζε γιατί δεν τον νοιάζει.
Αυτός νομίζει ότι ποδόσφαιρο είναι μόνο από το κέντρο και μπροστά.