Ναι, οι bookers προβλέπουν ευκολότερα διπλό της Ένωσης, αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα χάσουμε, με πολύ μικρή διαφορά μεν, αλλά θα χάσουμε. Είμαστε επιρρεπείς στα λάθη, και ο striker μας δεν είναι τόσο super, οπότε, δεν θέλει πολύ, τρεις στυραβοκλωτσιές του Pierrot και μια μαλακία στην άμυνα.
ΑΕΚ
- Communio Sancta
Re: ΑΕΚ
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Communio Sancta
Άντε να δούμε, πάμε για ήττα. Θα αναστήσουμε τον βάζελο απόψε.
-
Μιλάμε για φοβερή ενδεκάδα γι ακόμη μια φορά ο βλαμμένος αμπαλος!
- Communio Sancta
- Communio Sancta
Πρέπει να βρούμε μία λύση στο 9. O Pierrot είναι μέτριος. Πρέπει να έχουμε 9 με ποικιλία κινήσεων.
- Communio Sancta
Κοκκορας έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 00:03σαματαροςCommunio Sancta έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 23:59Πρέπει να βρούμε μία λύση στο 9. O Pierrot είναι μέτριος. Πρέπει να έχουμε 9 με ποικιλία κινήσεων.

Μετα και την σημερινη τραγωδια,αν κοιταξουμε το παθητικο,θα δουμε οτι ολοι μας κανουν σουρωτηρι,απο εξαμπαλο,σε τριμπαλο και μετα ξανα τριμπαλο,αλλα μενουμε στην κατοχη και στην καλη εμφανιση του β ημιχρονου,ο προπονητης θελει πιστωση χρονου.Μετα το 1-2 και το γκολ ποιημα λαμελα στη τουμπα,ολοι πιστεψαν οτι ο γιαννικης το γυρισε και μετα ηρθαν απανωτες ξεφτιλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα το καλοκαίρι, η αποζημίωση που θα του καταβληθεί ανέρχεται σε περίπου 800.000 ευρώ. Αν η απόλυση συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, το ποσό αυτό αυξάνεται σε λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Monobala
H φαση θυμιζει αυτο..."Ε φτανει πια! Διωξτον! Καρκινο βγαλαμε!" Τα λεγε ο μπουγατσας απο καιρο,δεν τον ακουσαμε δυστυχως.

Monobala
H φαση θυμιζει αυτο..."Ε φτανει πια! Διωξτον! Καρκινο βγαλαμε!" Τα λεγε ο μπουγατσας απο καιρο,δεν τον ακουσαμε δυστυχως.

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Poll:
Super Mario ή ...

Super Mario ή ...

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ