Νέο μυθολογία είναι κι αυτή
Εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή
τα προκριματικά τα παίζεις για να μπεις στον όμιλο γι'αυτό έχουν ενδιαφέρον και είναι και τα πρώτα ματς της σεζόν και τα σχετικά θες να δεις τις μεταγραφές τα παλτά κλπvantono έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 10:06
Άλλο να σε νοιάζει η ομάδα σου οταν παιζει με μια Φιορεντίνα εστω και για τους 8 ή 16 ενός κονφερενς, άλλο να σε νοιάζει η ομαδα σου οταν παιζει ανθυποπροκριματικά για κονφερενς με την 5η ομαδα του πρωταθληματος Βοσνίας. Και να χανεις και το μπανιο σου ή να χαλας τη βραδυνη σου καλοκαιρινη βολτα με το γκομενακι για κατι τετοιο, αυτο ειναι αρρώστια.
Ακομα κι εγω που ειμαι φαν της εθνικης, κατι ματς με νησιά Φιτζι και Φερόε και Αζερμπαιτζαν δεν θα καθομουν να τα δω ουτε τωρα, με αυτη την εθνικη που ειναι ομαδάρα, πόσο μάλλον με τις προηγουμενες εθνικές
Θυμαμαι 2 Πορτογαλια και ενα Γαλλια χωρις γκουγκλαρισμαRocco Siffredi έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 10:50τα προκριματικά τα παίζεις για να μπεις στον όμιλο γι'αυτό έχουν ενδιαφέρον και είναι και τα πρώτα ματς της σεζόν και τα σχετικά θες να δεις τις μεταγραφές τα παλτά κλπvantono έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 10:06
Άλλο να σε νοιάζει η ομάδα σου οταν παιζει με μια Φιορεντίνα εστω και για τους 8 ή 16 ενός κονφερενς, άλλο να σε νοιάζει η ομαδα σου οταν παιζει ανθυποπροκριματικά για κονφερενς με την 5η ομαδα του πρωταθληματος Βοσνίας. Και να χανεις και το μπανιο σου ή να χαλας τη βραδυνη σου καλοκαιρινη βολτα με το γκομενακι για κατι τετοιο, αυτο ειναι αρρώστια.
Ακομα κι εγω που ειμαι φαν της εθνικης, κατι ματς με νησιά Φιτζι και Φερόε και Αζερμπαιτζαν δεν θα καθομουν να τα δω ουτε τωρα, με αυτη την εθνικη που ειναι ομαδάρα, πόσο μάλλον με τις προηγουμενες εθνικές
Έχει και προκριματικά που θα παίξεις με σχετικά καλή ομάδα
To Nations League είναι ουσιαστικά φιλικά τα ματς και έχει βάλει η ουεφα την άνοδο και υποβιβασμό για να έχει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον αλλά μεταξύ μας θυμάσαι ποιος πήρε τα προηγούμενα;
Ειπες και κατι σωστοΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 10:18Νέο μυθολογία είναι κι αυτή
Γαμηθηκες με τον ντελια ρε συ,τον έφαγεςvantono έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 11:53Ειπες και κατι σωστοΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 10:18Νέο μυθολογία είναι κι αυτή
Ειδαμε και το Γιουρκα που παιχτηκε το αντιθετο με την παρτη του, μόλις πηγε εξωτερικό πηραν τα μυαλα του αερα. Τσιμικας ομοίως, αλλα υπό άλλη έννοια. Αντι να βελτιωθεί μεσα σε ολοκληρη Λιβερπουλ που πηγε, κατα εναν ανεξηγητο λόγο έπεσε δραματικά.
Μπασινάς πχ, που μονο Ελλαδα επαιξε (αν θυμαμαι καλα δηλαδη) παρέμεινε πολύτιμο ρομποτ μεχρι το τέλος του.
Η αποψη μου για Ντελια και παοκ ισχύει ομως, διώχτε τον για να βελτιωθει περισσοτερο, ετερον εκατερον
Εμείς με Σκωτία (πάλι), Λευκορωσία και Δανία το Σεπτέμβρη, σε όμιλο προκριματικών μουντιάλ.
Οντως μπραβο τους που τα καταφερνουν και δεν διασυρονται, εχοντας ισως το χειροτερο ροστερ της συγχρονης ιστοριας τους.