EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 22:13
vantono έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:56
Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:44
συγνώμη θα έχει Μουντιάλ εν μέσω πρωταθλημάτων;
Στο Κατάρ γίνεται, περίμενες να το έκαναν Ιούνιο με 50 βαθμούς υπό σκιάν?

Για αυτό και το ξεκινούν Νοέμβρη με 20-25, που για αυτούς εκεί είναι καταχείμωνο.
Λογικά θα διακοπούν τα πρωταθλήματα όταν ξεκινήσει το μουντιαλ. Δεν νομίζω να ξεκινήσουν μετά το μουντιάλ. Θα έχει χαθεί πολύς χρόνος μέχρι τότε.
Πάντως είναι λίγο σπάσιμο εποχή για μουντιάλ
Εξαρτάται. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αρχικά, αλλά όσο το ξανασκέφτομαι αφήνω ενα ενδεχόμενο ανοιχτό, να ειναι και καλύτερα απο το καλοκαιρι.
Το καλοκαιρι δεν μπορεις να εισαι τόσο εύκολα κλεισμένος στο σπιτι ή και κλεισμένος σε μια καφετέρια εστω, και να βλέπεις αγώνες. Ιδίως στις αρχές της διοργάνωσης με τους ομίλους, που έχει αγώνες στις 4 το μεσημέρι ή 6 απόγευμα, είναι ψιλογάμησέ τα φάση. Εγώ τότε δεν είχα γυρίσει απο παραλία ακόμα, ή έλειπα τίποτα 3ήμερα, ημουν όξω και βραδυ κτλ, και κατέληγα να χάνω σχεδόν όλα τα ματς και ξενέρωνα.
Τώρα που γινεται μεσα στο καταχείμωνο, ισως να ειναι και καλύτερα, κλείνεσαι σπίτι πιο εύκολα. Ακομα και τα μεσημερια/απογεύματα που μπορει να εισαι δουλειά και να έχει αγώνα νωρίς, όλο και κάποια επαφή θα έχεις μαζι του. Ενω τα καλοκαιρια ήσουν καταδικασμένος να τα βλέπεις σε τίποτα επαναλήψεις τα μεσάνυχτα.
Θα το δούμε πως θα κυλήσει. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας.