FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Ρε σεις, είχα παίξει στοίχημα ότι θα την πάρει την Κούπα η Πορτογαλία. Το έχω το δελτίο μαγνητισμένο στο ψυγείο μου. Λες;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Είχα δουλειά, και δεν είδα κανένα. Οι Σπανιόλες φάγανε αραβική αφρικανική ψωλή περιτμημένη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Κροατία-Βραζιλία, 0-3. Ολλανδία-Αργεντινή, 2-3. Αγγλία-Γαλλία, 2-3. Πολύ ανοιχτό το Μαρόκο-Πορτογαλία, με κάποιον τρόπο πιστεύω πως οι μπακαλιάροι θα κερδίσουν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κανεις πλην κουμαρτζηδων δεν εκλαψε στην Ελλαδα.Karambabas έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 23:21Είχα δουλειά, και δεν είδα κανένα. Οι Σπανιόλες φάγανε αραβική αφρικανική ψωλή περιτμημένη.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Συμφωνω στην Βραζιλία και την Γαλλια, Ολλανδία-Αργεντινη δεν μπορω να το προβλεψω, Πορτογαλια βλεπω να ξεκολιαζει και το μαροκο 3-1Karambabas έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 23:24Κροατία-Βραζιλία, 0-3. Ολλανδία-Αργεντινή, 2-3. Αγγλία-Γαλλία, 2-3. Πολύ ανοιχτό το Μαρόκο-Πορτογαλία, με κάποιον τρόπο πιστεύω πως οι μπακαλιάροι θα κερδίσουν.
Βλέπω Πορτογαλία να το παίρνει πολύ δύσκολα. Περισσότερο ευχή παρά πρόβλεψη.panos291 έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 23:27Συμφωνω στην Βραζιλία και την Γαλλια, Ολλανδία-Αργεντινη δεν μπορω να το προβλεψω, Πορτογαλια βλεπω να ξεκολιαζει και το μαροκο 3-1Karambabas έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 23:24Κροατία-Βραζιλία, 0-3. Ολλανδία-Αργεντινή, 2-3. Αγγλία-Γαλλία, 2-3. Πολύ ανοιχτό το Μαρόκο-Πορτογαλία, με κάποιον τρόπο πιστεύω πως οι μπακαλιάροι θα κερδίσουν.
Πω ρε μαλακες θα τους ξεκωλιασει όλους τους αναμφισβήτητους νικητές ο Σάντος, είμαι πλέον σίγουρος

- Κόκκορας
3 γκολ η αργεντινη στον φαν χααλ;
- Κόκκορας
αρχισε να δουλευει και η κλφαρδια
σημερα εξω ο ροναλντο επαιζε την καρεκλα του
6-1
μαροκο αποκλειει ισπανια!

νταξ,μπαρμπουνια
βεβαια ημιτελικο θα χει ζορια σοβαρα και πιθανον και τελικο αμα παει
Περναει η Βραζιλια σχετικα ευκολα, πιθανο σκορ 2-0.
Περναει η Πορτογαλια το Μαροκο και αν προηγηθει νωρις θα κερδισει ανετα.
Κανονικα στο Γαλλια-Αγγλια το φαβορι ειναι οι πρωτοι, αλλά οι αγγλοι εχουν σοβαρη ομαδα και πρεπει επιτελους να επιτυχουν κατι αντιστοιχο των ομαδων της Πρεμιερ που ειναι στην κορυφη της Ευρωπης. Για να κανω μια σχετικη συγκριση, οταν το Καμπιονατο ηταν στα φορτε του, η Ιταλια πηγε στα ημιτελικα του μουντιαλ του '90, στον τελικο του μουντιαλ του '94, στον τελικο του Euro του 2000 και κατεκτησε το μουντιαλ του 2006. Πότε θα καταφερει κατι ανταξιο του υψηλου επιπεδου του πρωταθληματος της η Αγγλια;
Αργεντινη - Ολλανδια μεχρι πριν 4 χρονια θα ελεγα Αργεντινη, αλλά αποφασισε ο Φαν Γκααλ να παιξει συστημα Μαρκαριαν που ειχε λανσαρει το τσουκου τσουκου, το πηρε ο Ρεχαγκελ, σηκωσε κουπα και μετα το υιοθετησε και ο καρπουζας και σηκωσε κι αυτος κουπα. Και σου λεει ο ολλανδος γιατι οχι κι εγω;
Περναει η Πορτογαλια το Μαροκο και αν προηγηθει νωρις θα κερδισει ανετα.
Κανονικα στο Γαλλια-Αγγλια το φαβορι ειναι οι πρωτοι, αλλά οι αγγλοι εχουν σοβαρη ομαδα και πρεπει επιτελους να επιτυχουν κατι αντιστοιχο των ομαδων της Πρεμιερ που ειναι στην κορυφη της Ευρωπης. Για να κανω μια σχετικη συγκριση, οταν το Καμπιονατο ηταν στα φορτε του, η Ιταλια πηγε στα ημιτελικα του μουντιαλ του '90, στον τελικο του μουντιαλ του '94, στον τελικο του Euro του 2000 και κατεκτησε το μουντιαλ του 2006. Πότε θα καταφερει κατι ανταξιο του υψηλου επιπεδου του πρωταθληματος της η Αγγλια;
Αργεντινη - Ολλανδια μεχρι πριν 4 χρονια θα ελεγα Αργεντινη, αλλά αποφασισε ο Φαν Γκααλ να παιξει συστημα Μαρκαριαν που ειχε λανσαρει το τσουκου τσουκου, το πηρε ο Ρεχαγκελ, σηκωσε κουπα και μετα το υιοθετησε και ο καρπουζας και σηκωσε κι αυτος κουπα. Και σου λεει ο ολλανδος γιατι οχι κι εγω;
Winter is coming
-
- Phorum.gr user: independent_44
Μήπως η Γαλλία χρωστάει κάτι στη Βραζιλία απ΄ το 1998 που η δεύτερη ουσιαστικά δεν κατέβηκε να παίξει;
Δε θα το κάνει, γιατί δεν έχει την ομάδα της Γαλλίας. Και δεν πρέπει να το κάνει. Εδώ διαπρέπει η Πορτογαλία που είναι αιμοδότης ποδοσφαιριστών και προπονητών.
- Rocco Siffredi
πολλοι ξενοι ομως στο πρωταθλημα τους καμια σχεση με το καμπιονατο 80s 90s , το 2006 το πηγες μακρια ειχε πεσει σε σχεση με παλιοτεραLestat έγραψε: ↑07 Δεκ 2022, 00:00Κανονικα στο Γαλλια-Αγγλια το φαβορι ειναι οι πρωτοι, αλλά οι αγγλοι εχουν σοβαρη ομαδα και πρεπει επιτελους να επιτυχουν κατι αντιστοιχο των ομαδων της Πρεμιερ που ειναι στην κορυφη της Ευρωπης. Για να κανω μια σχετικη συγκριση, οταν το Καμπιονατο ηταν στα φορτε του, η Ιταλια πηγε στα ημιτελικα του μουντιαλ του '90, στον τελικο του μουντιαλ του '94, στον τελικο του Euro του 2000 και κατεκτησε το μουντιαλ του 2006. Πότε θα καταφερει κατι ανταξιο του υψηλου επιπεδου του πρωταθληματος της η Αγγλια;
οι Αγγλοι πηγανε 4αδα στο προηγουμενο και παιξανε τελικο στο euro κατι εχουνε κανει
θα δειξει στα χαρτια ειναι το καλυτερο ζευγαρι των 8
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
Χθες, 17:02