Βαζελοπρέσβης εναντίον Άπεφτου Νταμπλούχου
Re: Βαζελοπρέσβης εναντίον Άπεφτου Νταμπλούχου
Παρατα πηρε ο Φερειρα, ο κωλος. Με τους πειραματισμους του εχει καψει την ομαδα. Ο Λαμπρου τρελος χασογκολης, ο Πελκας οπως παντα, ποτε δεν μου αρεσε. Βαρελα, Ινγκασον επικινδυνοι. Λημνιος και Βιερινια καλοι. Το πεναλτυ ηταν μουφα αλλα ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα σημερα και θα το κερδιζε το παιγνιδι ετσι και αλλιως.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:32Ακομα να βρεις συντροφο και μας πρηζεις τα παπαρια δηθεν για το ποδοσφαιρο.GoBack έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:30Μην ξεχασεις το χαπι σε μιση ωρα,βλεπω εισαι σε κρισιμη κατασταση.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:29
Ψαχνω τη φαση και δεν τη βρισκω. Αν ειναι φαουλ το παραδεχομαι( οπως παραδεχτηκες εσυ το πεναλτι και κοκκινη του Κρεσπο στον τελικο)
Αλλο αυτο και αλλο να μας παρουσιαζετε ως σφαγες μια χαρα ευρω διαιτησιες, οκ λαθακι θα γινουν.
σου πα και πριν , σας εχουν λειψει τα πεναλτι εκτος περιοχης που τρωγατε στον πρωκτο 25 χρονια απο γαβρο, δικαιωμα σας.
Αη παγαινε απο κει ασφαιρε μυρωδια που θα μας πεις και για χαπια.
Χαπια θες εσυ και μαλιστα ισχυρα για να γιανει ο πονος ο σουβλερος που νιωθεις.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γαμησε τα φιλε και νομιζα οτι ο Μακεντα ηταν μοναδικος, εκανα λαθος, ο δικος μας δεν εχει επαφη με τα διχτυα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
σε ποιον σουβλερό πόνο σου αναφέρεται ο καλός συμφορουμίτης;GoBack έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:35Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:32Ακομα να βρεις συντροφο και μας πρηζεις τα παπαρια δηθεν για το ποδοσφαιρο.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα οι ζητωπατριωτες που κουνουσαν σημαιακια γιατηνμακεδονια μας απεναντι στους σταλινομαδουρους μιλανε για βουλγαρους? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλυτερη ερωτηση θα ηταν απο που εμαθε οτι ειμαι ασφαιροςΛεγεών έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:37σε ποιον σουβλερό πόνο σου αναφέρεται ο καλός συμφορουμίτης;GoBack έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:35Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:32
Ακομα να βρεις συντροφο και μας πρηζεις τα παπαρια δηθεν για το ποδοσφαιρο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και πού ακριβώς τον εμπόδιζε αυτό στο να πετύχει έστω 1 γκολ ανάμεσα στις 3-4 κλασικές ευκαιρίες (και το ενα τετ α τετ μάλιστα)?
Τεσπα, η ρεβανς θα εχει ενα ενδιαφέρον, αν και δεν εχει πολλες ελπιδες ο βάζελος.
Απο θεμα διαιτησίας για το σημερινο δεν έχω αποψη, δεν ειδα καθόλου το α' ημίχρονο. Αλλά ακουω πολλα παράπονα και δεν εκπλήσσομαι.
Πόσο πονατε ρε πουστρακια της αθηνας ποσο ποσο ποσο
Καλά το ότι είσαι τελείως βλάκας, το ξέραμε. Είσαι όμως και εγκεφαλικά νεκρός;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:39καλα οι ζητωπατριωτες που κουνουσαν σημαιακια γιατηνμακεδονια μας απεναντι στους σταλινομαδουρους μιλανε για βουλγαρους?
Εγώ κούνησα σημαιάκια για τη νότια Μακεδονία;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εγινε και χέρι του Μίσιτς σε μια φάση στο 1-0 μέσα στην περιοχή ή μου φάνηκε?
- Eθνικοκοινωνιστης
ο πολιτικος σου χωρος δεν μιλουσε για προδοτες σταλινομαδουρος που προδωσαν την μακεδονια ζητωπατριωτη?elchav έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:42Καλά το ότι είσαι τελείως βλάκας, το ξέραμε. Είσαι όμως και εγκεφαλικά νεκρός;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:39καλα οι ζητωπατριωτες που κουνουσαν σημαιακια γιατηνμακεδονια μας απεναντι στους σταλινομαδουρους μιλανε για βουλγαρους?
Εγώ κούνησα σημαιάκια για τη νότια Μακεδονία;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Den υπαρχει χερι. Φανηκε ετσι στο γρηγορο ριπλεη και φυσικα ο τσοχος το μετετρεψε σε αμφισβητουμενη φαση.
Κεφαλια ασθενης γινεται πισω απο τον παικτη που υποτιθεται κανει χερι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ναι γαύρε του βορρά. Πάλι σαν τον ορίτζιναλ κάνεις. Δεν παραδέχεσαι ότι πάλι τον έσφαξες τον βαζελάκο, όπως το 2017 με Κίζα. Πάνε τώρα άκου τον Κάκο να λέει ότι καλώς δόθηκε το πέναλτι και ότι ο Βιερίναι βρήκε την μπάλα με το μπούτι.
- Rocco Siffredi
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
29 Νοέμ 2024, 16:15