Ερχόμαστε πλυθητε 1/12/2019
-
Re: Ερχόμαστε πλυθητε 1/12/2019
20 χρονια θα κανετε να μας κερδισετε στο καραισκακη
Οπως παλια στην τουμπα
Οπως παλια στην τουμπα
MasterofDope έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 23:17Στο Β γύρο ετοιμάσου διοτι ο Θρυλος δεν μασάει οσο και τρομοκρατία σε έχω γλεντησει απο παντου...ξέρεις εσύ!!!LEONAS έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 21:47MasterofDope έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 20:28Ηρθάτε και μας κλάσατε τα φρύδια ΠΑΟΚΙΑ!!!
Άρα ειστε μια χαρά πήγατε να πανηγυρίσετε εξαλλα στο λευκό πύργο την ισοπαλία;
Τελείωσε το κλαψομουνιασμα;
Ναι ξέρω αλλά θα βγητε να παίξετε αδερφαρες
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- MasterofDope
Επειδη λενε πολλα τα ΠΑΟΚΙΑ για τρομοκρατια και εμεις εχομε ανεβει και σας έχουμε πλακώσει
Κάντε και ντου αμα θέλετε να θυμηθούμε τα παλιά!!!
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
MasterofDope έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 23:21
Επειδη λενε πολλα τα ΠΑΟΚΙΑ για τρομοκρατια και εμεις εχομε ανεβει και σας έχουμε πλακώσει
Το πολύ να πλακώσατε κάνα μαξιλάρι κοταρες

Βαλε λιγο σαλιο ρε παπαρα.jason έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 23:51MasterofDope έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 23:21
Το πολύ να πλακώσατε κάνα μαξιλάρι κοταρες
[img]https://i.postimg.cc/P54DKJpW/2851 ... .jpg[/img]
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
η πλάκα είναι ότι εσείς προσεύχεστε να ΜΗΝ περάσετε στο Γιουρόπα, μπας και στην Τούμπα τους φρενάρετε μετά το 3μπαλοΠρετεντέρης έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 19:45Να προσεύχεστε να περάσουμε στο Γιουρόπα, γιατί αλλιώς την έχετε άσχημα, γκέκε;

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ενοχλεί ο νεογαυρισμος, ναι. Όχι μόνο τους αεκτσηδες αλλά όλους όσους δεν είναι γαύροι, είτε βορρά είτε νότου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 03 Δεκ 2019, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με αρέσει να παρακολουθώ την "κόντρα" των δύο γαύρων. Εχει πολύ πλάκα. Ξέρετε οτι για τους υπόλοιπους οπαδούς είστε οι πιο σιχαμερές ομάδες στην Ελλάδα. Τελευταία ο γαύρος του βορρά έχει καταφέρει και το ακατόρθωτο. Πολλοί (ακόμα και βάζελοι) να τους θεωρούν χειρότερους και από τους οριτζιναλ γαύρους. Από την άλλη μόνοι τυφλοί δεν βλέπουν οτι αγωνιστικά ο γαύρος νότου αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από αυτόν του Βορρά. Τώρα γιατι είναι ισόβαθμοι στη βαθμολογία ας όψεται η Ευρώπη, η παράγκα της ΕΠΟ και τα παραρτήματα του Τσετσένου. Εγώ πάντως χάρηκα με το χ. Θα σπάσω εγώ το αήττητο στον γαύρο του βορρά. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα με κυνηγήσει η παράγκα μετά και βγω εκτος πλει οφ.
ζειτε κι αναπνεετε γι'αυτο ε?
Ακομα κι αν πεσετε, αυτο σας νοιαζει
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Δεν ξέρω για το τι ζω και αναπνέω αλλά εγώ δεν μπήκα στα αποδυτήρια για να απαιτήσω από τους παίχτες μου να καθήσουν να χάσουν από την Καλαμαριά για να πέσει αυτός με τον οποίο "δεν ασχολείσαι" ούτε κρέμασα πανό υπέρ του γαύρου,του δήθεν αντιπάλου σου, σε ματς εναντίον αυτού που δήθεν δεν "ασχολείσαι".
Arisvilla έγραψε: ↑03 Δεκ 2019, 11:20Δεν ξέρω για το τι ζω και αναπνέω αλλά εγώ δεν μπήκα στα αποδυτήρια για να απαιτήσω από τους παίχτες μου να καθήσουν να χάσουν από την Καλαμαριά για να πέσει αυτός με τον οποίο "δεν ασχολείσαι" ούτε κρέμασα πανό υπέρ του γαύρου,του δήθεν αντιπάλου σου, σε ματς εναντίον αυτού που δήθεν δεν "ασχολείσαι".

λαθος μου.
Ζειτε, αναπνεετε κι υπαρχετε γι'αυτο
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Namrail έγραψε: ↑02 Δεκ 2019, 19:50Ιστορικής σημασίας παρέμβαση του λατρεμένου νικολακο. Φρόντισε να κάνει γνωστή την άποψη του χθες με το καθιερωμένο σχόλιο στον σπορ φμ έπειτα από τη λήξη του ματς, ενώ για να την εμπεδώσουμε καλύτερα την επικοινώνησε σήμερα από τη στήλη που διατηρεί στο γκαζετα αλλά και στην εφημερίδα.
"Όύλοι πολεμάνε την ολυμπιακάρα μας. Και τον μέσι μαζί με τον Κριστιάνο να φέρουμε δεν γίνεται να τα βγάλουμε πέρα με την εγχώρια παράγκα της εξυγίανσης αλλά και την ξενόφερτη που μας φόρτωσε η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ".
μιλαμε για τον ιδιο που εγραφε επι χρονια να κανετε ομαδα να κερδιζετε και την διατησια και ο ολυμπιακος επαιρνε τα πρωταθληματα επειδη εφερνε τζιοβανι ριβαλντο και καρεμπε και οι αλλοι δεν φερνανε τιποτα?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Ιαν 2025, 14:31
-
- 148 Απαντήσεις
- 4242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
22 Απρ 2025, 22:20
-
-
Νέα δημοσίευση Ντου απο παντού ...! Αθήνα ερχόμαστε ! Η αγροτια θα νικησει !
από Frappezitis » 19 Φεβ 2024, 12:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 3078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 15:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
από Αρίστος » 22 Μάιος 2023, 03:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 616 Απαντήσεις
- 14276 Προβολές
-