Φίλε, Χριστό δεν κατάλαβα τι γράφεις, πραγματικά.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:09εσυ ειπαμε παρα δυο,τρια παιδακια θα εβγαζες μισοους πως υποστηριζουν ΠΟΚ στην Θεσσαλονικη πιαΛευκός Λύκος έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:03Κάτσε με τους άλλους τους παοκτζηδες να νομίζετε ότι είστε μόνοι σας εδώ στην πόλη,ότι όλοι φοβούνται να πουν τι ομάδα είναι και να πιστεύετε μεταξύ σας ότι είστε πανελλαδικά πάνω από 1 εκ και περισσότεροι από τα χανουμια.
το να υπαρχει φοβος το θεωρω απαραδεκτο μια φορα ειτε πανω ειτε κατω,αυτα ειναι αρρωστημενες καταστασεις
αλλο λεμε μην γραφεις υπερβολες,εσυ τα γραφεις αυτα,οχι οι φαντασιακοι "παοκτσηδες" που κατηγορεις,επισης προφανως ειμαστε παραπανω απο αεκτσηδες εδω γκαλοπ πριν που δεν καναμε τπτ μας εβγαζε περισσοτερους,τωρα δεν θα ειναι;(ακριβως επειδη ειναι τριτοι κατω και ας εχει επρισσοτερο πληθυσμο,ενω μακραν πρωτοι ειναι οι του ΠΑΟΚ πανω)
αλλα και να μην ηταν καπου εκει ειμαστε και δυο,so;
μια φορα πανω ΠΟΚ ειναι οσοι εχουν καταγωγη απο κατω,φοιτητες και λιγοι γηγενεις,
πως ακριβως να ειναι οταν ΠΑΟΚ Αρης βρισκονται διπλα και απο κατω ακουνε μονο το βουλγαροι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ το μαμιεται η θεσσαλονικη;,σοβαρευτειτεεεε
Προκριματικα chl/europa/conference
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
-
Πάντως η φράση,στο σχολείο του γιού μου από τα τόσα παιδιά κτλ πρέπει να είναι η πιο αστεία όλων των εποχων
Ξεκίνησε κάποιος να την λέει,καντηνα με ελαφρά, ακολουθεί δρακος
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πίστευε ότι θέλεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:10Πάντως η φράση,στο σχολείο του γιού μου από τα τόσα παιδιά κτλ πρέπει να είναι η πιο αστεία όλων των εποχων
Δεν θα σου πω ποιο είναι το νηπιαγωγείο,και ποια τα δημοτικά στα δυτικά γιατί θα εκτεθούν και οι γονείς και είναι κρίμα να έχουν πρόβλημα με τους κανίβαλους που θα το μάθουν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν πειραζει,που δεν καταλαβες τι εγραφα,συζητηση τωρα εφηβικου τυπου,ασοβαρη
καληνυχτω!
καληνυχτω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Μάιος 2024, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Και δεν το γράφω αυτό για τον λύκο εδώ,που φαίνεται ότι είναι καλό παλληκάρι,απλά για τις ομάδες μας και τον λαό της ακόμα και ο πιο ορθολογικός σε όλα τα υπόλοιπα εκεί δίνει ρεσιτάλ μαλακιας
- Κόκκορας
να διαβαζεις αργαΛευκός Λύκος έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:10Φίλε, Χριστό δεν κατάλαβα τι γράφεις, πραγματικά.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:09εσυ ειπαμε παρα δυο,τρια παιδακια θα εβγαζες μισοους πως υποστηριζουν ΠΟΚ στην Θεσσαλονικη πιαΛευκός Λύκος έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:03
Κάτσε με τους άλλους τους παοκτζηδες να νομίζετε ότι είστε μόνοι σας εδώ στην πόλη,ότι όλοι φοβούνται να πουν τι ομάδα είναι και να πιστεύετε μεταξύ σας ότι είστε πανελλαδικά πάνω από 1 εκ και περισσότεροι από τα χανουμια.
το να υπαρχει φοβος το θεωρω απαραδεκτο μια φορα ειτε πανω ειτε κατω,αυτα ειναι αρρωστημενες καταστασεις
αλλο λεμε μην γραφεις υπερβολες,εσυ τα γραφεις αυτα,οχι οι φαντασιακοι "παοκτσηδες" που κατηγορεις,επισης προφανως ειμαστε παραπανω απο αεκτσηδες εδω γκαλοπ πριν που δεν καναμε τπτ μας εβγαζε περισσοτερους,τωρα δεν θα ειναι;(ακριβως επειδη ειναι τριτοι κατω και ας εχει επρισσοτερο πληθυσμο,ενω μακραν πρωτοι ειναι οι του ΠΑΟΚ πανω)
αλλα και να μην ηταν καπου εκει ειμαστε και δυο,so;
μια φορα πανω ΠΟΚ ειναι οσοι εχουν καταγωγη απο κατω,φοιτητες και λιγοι γηγενεις,
πως ακριβως να ειναι οταν ΠΑΟΚ Αρης βρισκονται διπλα και απο κατω ακουνε μονο το βουλγαροι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ το μαμιεται η θεσσαλονικη;,σοβαρευτειτεεεε

-
Μα δεν θέλω να μάθω ρε φίλε κάτιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:12Πίστευε ότι θέλεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:10Πάντως η φράση,στο σχολείο του γιού μου από τα τόσα παιδιά κτλ πρέπει να είναι η πιο αστεία όλων των εποχων
Δεν θα σου πω ποιο είναι το νηπιαγωγείο,και ποια τα δημοτικά στα δυτικά γιατί θα εκτεθούν και οι γονείς και είναι κρίμα να έχουν πρόβλημα με τους κανίβαλους που θα το μάθουν.
Τέλος πάντων να ξέρεις οτι από τέλος 70 που ξέρω καλά τα πράγματα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν πάντα τον ίδιο κόσμο
Αυτό δεν αμφισβητείται,είναι σίγουρο
-
Και να σε πω και ένα τελευταίο
Ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έχει περισσότερο κόσμο από ότι η ΑΕΚ στην Αθήνα
- Sid Vicious
Κι εγώ έχω πανηγυρίσει νίκη του ΠΑΟΚ σε καφέ στην Πανόρμου και μετα τη νύχτα σε ένα ροκ μπαρ της περιοχής το Menudo κερνούσα όποιον έβλεπα καθώς ήμουν σίγουρος πλέον για το πρωτάθλημα ( όπως και έγινε)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Rocco Siffredi
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:16
Τέλος πάντων να ξέρεις οτι από τέλος 70 που ξέρω καλά τα πράγματα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν πάντα τον ίδιο κόσμο
Αυτό δεν αμφισβητείται,είναι σίγουρο
καλα σιγουρος δεν μπορει νασαι εκτος αν απο την δεκαετια του 70 γυριζεις ολη την ελλαδα και κανεις γκαλοπΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:18Και να σε πω και ένα τελευταίο
η αεκ μπορει να μην ειναι πουθενα 1η αλλα εχει παντου κοσμο
τα νουμερα του παοκ κατω απο τα τεμπη ειναι δραμα
-
Φίλε χθές πήρε ευρωπαϊκό ο γαύροςRocco Siffredi έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:39Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:16
Αυτό δεν αμφισβητείται,είναι σίγουροκαλα σιγουρος δεν μπορει νασαι εκτος αν απο την δεκαετια του 70 γυριζεις ολη την ελλαδα και κανεις γκαλοπΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:18Και να σε πω και ένα τελευταίο
η αεκ μπορει να μην ειναι πουθενα 1η αλλα εχει παντου κοσμο
τα νουμερα του παοκ κατω απο τα τεμπη ειναι δραμα
Από τη Λάρισα και πάνω βγήκαν έξω 17 άτομα στα Γρεβενά,23 στην Κοζάνη καμία 70 στην Καβάλα
Δεν ξέρω τι έγινε Θράκη και ήπειρο δεν με ενδιαφέρει
- Rocco Siffredi
ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η ΕλλαδαΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:44
Φίλε χθές πήρε ευρωπαϊκό ο γαύρος
Από τη Λάρισα και πάνω βγήκαν έξω 17 άτομα στα Γρεβενά,23 στην Κοζάνη καμία 70 στην Καβάλα
για Μακεδονια μου λες χαιρω πολυ
στις υπολοιπες περιοχες τι γινεται
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
-
Ότι ήταν να πω το είπαRocco Siffredi έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:51ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η ΕλλαδαΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:44
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
Ο ΠΑΟΚ έχει 1.000.000 κόσμο,τώρα όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε
Και δεν το έχει λόγω Σαββίδη
Τον είχε και όταν από το 76 ως το 2001 δηλαδή 25 ολόκληρα χρόνια είχε πάρει μόνο έναν τίτλο
-
Τέλος πάντων εμείς είμαστε περήφανοι για τον πανελλήνιο μας
Το 89 στην διήμερη με αεκ μπάσκετ Παναθηναϊκό λεοφωρο που είχα ανοίξει το βιβλίο του συνδέσμου και το διάβαζα για να περάσει η ώρα, είχε 22.000 άτομα γραμμένα
Όχι με είπε κάποιος,το είδα κάπου,εγώ με τα ματάκια μου το είδα
Βέβαια γραμμένος σε σύνδεσμο μπορεί να μην ξαναπατήσε μετά την εγγραφή
Αλλά έστω μια φορά πηγε
Το 89 στην διήμερη με αεκ μπάσκετ Παναθηναϊκό λεοφωρο που είχα ανοίξει το βιβλίο του συνδέσμου και το διάβαζα για να περάσει η ώρα, είχε 22.000 άτομα γραμμένα
Όχι με είπε κάποιος,το είδα κάπου,εγώ με τα ματάκια μου το είδα
Βέβαια γραμμένος σε σύνδεσμο μπορεί να μην ξαναπατήσε μετά την εγγραφή
Αλλά έστω μια φορά πηγε
- Κόκκορας
μπλα μπλα μπλαRocco Siffredi έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:51ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η ΕλλαδαΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 00:44
δεδομενα
520 χιλ. ακόλουθοι facebook ΠΑΟΚ
340 χιλ Παναθηναικος
1 μυριο Ολυμπιακος
322 χιλ ΑΕΚ
80 χιλ Αρης
410 xil ΠΑΟΚ
680 Παναθηναικος
863 χιλ Ολυμπιακος
342 xil AEK
χαιρετε

αντε υπνο τωρα