Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 10 Ιούλ 2024, 01:13

ο Μίλτος Τεντόγλου αρνήθηκε την πρόταση για να κρατήσει τη σημαία λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που έχει.

Έχει φουλ πρόγραμμα με προπονήσεις και υποχρεώσεις και δε θέλει να παρεκκλίνει στο ελάχιστο απ' αυτό, καθώς είναι πολύ σημαντικό για να εμφανιστεί πανέτοιμος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θέλει στους μεγαλύτερους αγώνες που έχει μπροστά του.
:102:

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 10 Ιούλ 2024, 01:14

Ο Γιάννης παίρνει πενήντα εκατομμύρια το χρόνο που με χορηγίες κλπ γίνονται ογδόντα ενώ ο Πετρουνιας θα μπει μόνιμος στο στρατό για να παίρνει τριάντα χιλιάρικα το χρόνο.
Έχω όμως μια ένσταση σε αυτό γιατί την φυσική ικανότητα ενός άλτη ο οποίος κάνει μια πολύ βασική λειτουργία για τον άνθρωπο να πηδάει και που την κάνει καλύτερα από όλους στον κόσμο ίσως τελικά να είναι αυτό πιο σημαντικό από το να μάθει κάποιος ένα παιχνίδι του οποίου αν του αλλάξουν κανονισμούς θα υπερτερούν άλλοι αθλητές.
Ειδικά το μήκος το σέβομαι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αγώνισμα μαζί με το ύψος το μαραθώνιο ίσως και απο άλλα αθλήματα την άρση βαρών αλλά μόνο την μεγάλη κατηγορία από την κολύμβηση μόνο της ανοιχτής θάλασσας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 10 Ιούλ 2024, 01:26

Σέλευκας έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 01:14
Ο Γιάννης παίρνει πενήντα εκατομμύρια το χρόνο που με χορηγίες κλπ γίνονται ογδόντα ενώ ο Πετρουνιας θα μπει μόνιμος στο στρατό για να παίρνει τριάντα χιλιάρικα το χρόνο.
Έχω όμως μια ένσταση σε αυτό γιατί την φυσική ικανότητα ενός άλτη ο οποίος κάνει μια πολύ βασική λειτουργία για τον άνθρωπο να πηδάει και που την κάνει καλύτερα από όλους στον κόσμο ίσως τελικά να είναι αυτό πιο σημαντικό από το να μάθει κάποιος ένα παιχνίδι του οποίου αν του αλλάξουν κανονισμούς θα υπερτερούν άλλοι αθλητές.
Ειδικά το μήκος το σέβομαι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αγώνισμα μαζί με το ύψος το μαραθώνιο ίσως και απο άλλα αθλήματα την άρση βαρών αλλά μόνο την μεγάλη κατηγορία από την κολύμβηση μόνο της ανοιχτής θάλασσας.

τα πραγματα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα αποσο νομιζεις, στο μηκος αν εχεις ακουσει συζητανε να αλλαξουν τον κανονισμο και να καταργησουν την βαλβιδα και τα ακυρα, οποτε θα μετρανε απο κει που παταει ο καθενας,
αυτο καταργει σε μεγαλο βαθμο την αυτοσυγκεντρωση, την φορτιση και το προσωπικο αγχος, και ολη τη στρατηγικη στο μετρημα των βηματων

με την ιδια λογικη αφου εχουμε την τεχνολογια, στο 100αρι δε χρειαζεται να βγαινουν ακυρες εκκινησεις, θα μετραμε τον καθενα ξεχωριστα απο την στιγμη που ξεκινησε ως τη γραμμη τερματισμου,

ομοιως στο μπασκετ στις προπονησεις ολοι τα βαζουν ολα απο παντου, μεσα στο παιχνιδι ομως ολα ειναι διαφορετικα

αν καταργησεις τον παραγοντα του συγχρονισμου (το timming) και της εντασης μεσω των κανονισμων, δηλαδη να πρεπει να βγαλεις το maximum την πιο κρισιμη στιγμη τοτε δεν εχεις θεαμα αλλα ενα χλιαρο χυλο

οσο για το ποιος παιρνει τι και πως και σε σχεση με ποιον,

το ντοκυμαντερ της ντριμ τημ στους Ολυμπιακους της Βαρκελωνης κανενας δεν το εχει δει;

ακομα και στo The Last Dance του Netflix καταγραφεται ο πανζουρλισμος που συνεβαινε τοτε..

καθομαστε τωρα να εξηγουμε σε 5χρονα πως λειτουργει ο κοσμος γυρω μας..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 10 Ιούλ 2024, 01:58

Golden Age έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 23:31
georgebi έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 02:01
Εικόνα
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %a5%ce%a0/

Ερωτηματικά προκαλεί η πρόθεση της ΕΟΕ να χρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής των 101 μελών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας σε λίγες ημέρες.

Ο μισελληνισμός τους σπάει κόκαλα. Πάνε να δώσουν την ελληνική σημαία σε έναν έγχρωμο που – προς τιμήν του – σε παλιότερη συνέντευξη του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Νιγηριανός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Ουπς....λάθος άρθρο έβαλα :-?

αυτό ειναι το σωστό :smt023

Εικόνα
https://www.newsbreak.gr/athlitika/6441 ... lvr.it&utm

Γιατί μου μυρίζει κυβερνητική παρέμβαση;

Nα σου πω

Τον Τεντογλου δεν έτυχε να τον γνωρίσω προσωπικά

και παρ όλο που τον παρακολουθώ από 17χρονο (με υπερβολικά αργο και άτεχνο τρέξιμο) να πηδά τα πολύ καλά για την ηλικία του 7,5 μετρα

η άποψη που εχω για αυτόν, ειναι όπως και ολονών σας απο τη δημόσια εικόνα του

Αυτή η δημόσια εικόνα του, συν η γνώση που εχω για το πόσες βραβεύσεις του και τιμητικές βραδιές έχει ''αμελήσει '' να πάει

με κάνει να πιστευω πως μάλλον δεν πολυγούσταρε το πανηγύρι της της τελετής εναρξης

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η κυβέρνηση προτιμούσε ένα αστέρα σαν τον Γιάννη.... αν και εγω που παρακολουθώ στίβο δεν μπορείς να φανταστείς με τι σεβασμό μιλάνε για τον Μιλτο στο εξωτερικό.... ακομα και σε αγώνες που αυτός δεν ειναι παρών

Αυτή βέβαια ειναι η προσωπική μου άποψη

όπως προσωπική μου άποψη ειναι ότι και τα δυο άρθρα που επέλεξα να βάλω στην αρχική μου ανάρτηση...... ειναι και τα δυο γελοία.... το καθένα απ την δική του πλευρά

Άλλωστε γιατι να βάλω δυο άρθρα δίπλα δίπλα ... κάτι δεν θα θελα να υπονοήσω; :8)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 10 Ιούλ 2024, 02:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 23:40
SpoilerShow
Golden Age έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 23:31
georgebi έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 02:01

Ουπς....λάθος άρθρο έβαλα :-?

αυτό ειναι το σωστό :smt023

Εικόνα
https://www.newsbreak.gr/athlitika/6441 ... lvr.it&utm
Γιατί μου μυρίζει κυβερνητική παρέμβαση;
Γιατί είσαι μυρωδιάς που δεν αντιλαμβάνεσαι καν
πόσο γελοίος και εκτός πραγματικότητας είναι ο τίτλος.

Θα μου πεις, εδώ δεν το κατάλαβε ο νηματοθέτης.
Γαλη με κουράζεις....στο χω ξαναπεί

όσο και να μου τρίβεσαι

Εικόνα

Δεν κάνω κέφι τις συνομήλικες μου....προτιμώ τις μικρούλες :102:

άλλο ότι αυτές δεν μου κάθονται :cry
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 10 Ιούλ 2024, 02:33

omg kai 3 lol έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 01:26
Σέλευκας έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 01:14

τα πραγματα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα αποσο νομιζεις, στο μηκος αν εχεις ακουσει συζητανε να αλλαξουν τον κανονισμο και να καταργησουν την βαλβιδα και τα ακυρα, οποτε θα μετρανε απο κει που παταει ο καθενας,
αυτο καταργει σε μεγαλο βαθμο την αυτοσυγκεντρωση, την φορτιση και το προσωπικο αγχος, και ολη τη στρατηγικη στο μετρημα των βηματων

με την ιδια λογικη αφου εχουμε την τεχνολογια, στο 100αρι δε χρειαζεται να βγαινουν ακυρες εκκινησεις, θα μετραμε τον καθενα ξεχωριστα απο την στιγμη που ξεκινησε ως τη γραμμη τερματισμου,

ομοιως στο μπασκετ στις προπονησεις ολοι τα βαζουν ολα απο παντου, μεσα στο παιχνιδι ομως ολα ειναι διαφορετικα

αν καταργησεις τον παραγοντα του συγχρονισμου (το timming) και της εντασης μεσω των κανονισμων, δηλαδη να πρεπει να βγαλεις το maximum την πιο κρισιμη στιγμη τοτε δεν εχεις θεαμα αλλα ενα χλιαρο χυλο

οσο για το ποιος παιρνει τι και πως και σε σχεση με ποιον,

το ντοκυμαντερ της ντριμ τημ στους Ολυμπιακους της Βαρκελωνης κανενας δεν το εχει δει;

ακομα και στo The Last Dance του Netflix καταγραφεται ο πανζουρλισμος που συνεβαινε τοτε..

καθομαστε τωρα να εξηγουμε σε 5χρονα πως λειτουργει ο κοσμος γυρω μας..
Κορυφαίος του κόσμου σε ομαδικά αθλήματα είναι πολυ πιο απαιτητικό από κορυφαίος σε ατομικά, αυτονόητο είναι αυτό
Αν ρωτήσεις Πορτογάλο ή Γάλλο κτλ για τον κορυφαίο αθλητή του θα σου πει τον Ρονάλντο, τον Ζιντάν, τον Πάρκερ, δεν θα σου πει τον ποδηλάτη με τα 2 χρυσά σε Ολυμπιάδες
Ο ενας αθλειται έχοντας να κάνει τέλεια 3 πράγματα, ο άλλος να βγάζει σε κάθε επίθεση και άμυνα συστήματα
30 ποντους βάζει και ο Χαρντεν, αμυναρα παίζει και ο Γκομπέρ αλλά γελάει ο κόσμος αν πάει κάποιος να τους συγκρινει με Γιάννη που κάνει 9/10 πράγματα τέλεια

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 10 Ιούλ 2024, 06:59

jason0 έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 02:33
Αν ρωτήσεις Πορτογάλο ή Γάλλο κτλ για τον κορυφαίο αθλητή του θα σου πει τον Ρονάλντο, τον Ζιντάν, τον Πάρκερ, δεν θα σου πει τον ποδηλάτη με τα 2 χρυσά σε Ολυμπιάδες
Καλά μην ορκίζεσαι, ειδικά οι Γάλλοι είναι φανατικοί με την ποδηλασία. Μπορεί να μην στον πει πρώτο αλλά θα στον πει δεύτερο, τρίτο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 10 Ιούλ 2024, 07:57

Εδώ η συζήτηση μου θυμίζει κάτι ερωτήσεις "ποιός είναι ο καλύτερος κιθαρίστας του κόσμου" και 10 στις 10 απαντήσεις είναι για κιθαριστές ροκ, ξεχνώντας τελείως τους τζαζίστες και -1000 φορές περισσότερο- τους κλασικούς. Μυρωδιάδες από μουσική, μυρωδιάδες και από αθλητισμό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 10 Ιούλ 2024, 08:04

πέστα φίλε.λες και η καλοκυθαροσύνη δεν είναι κάτι μετρήσιμο

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 10 Ιούλ 2024, 08:18

ST48410 έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 00:24
Bazoomba έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 22:21
ΥΓ. Σοβαρά ρε Στάθη; Παρόμοια ανατομία με τον Αντετοκούμπο ο Παπαγιάννης; Μας τρολάρεις όπως ο ρωσοπαρμένος φίλος μας;
όχι, απλά ψηλοί και οι δύο. Ο Γιάννης όμως με τα νεώτερα αδέλφια του δεν είναι άκυρη σύγκριση. Και βλέποντας την ευελιξία και τις πιρουέτες που κάνει κάτω από το καλάθι δεν θα τον έλεγα ατάλαντο. Αλλά μπάσκετ δεν ξέρω οπότε η γνώμη μου δε έχει κάποια βαρύτητα.
Οπως σου εγραψα υπαρχει προφανης διαβαθμιση στο ταλεντο μεταξυ των αδερφων. Οταν λεω οτι ο Γιαννης ειναι αταλαντος, το λεω προφανως για το επιπεδο που εχει φτασει και παιζει. Ο Γιανναρος ειναι παικταρας, αλλα τα στοιχεια που τον κανουν παικταρα δεν ειναι τα ιδια που κανουν παικταρα τον Τεοντοσιτς ή τον Γιοκιτς που μοιαζουν με αλκοολικους θειους.

Ακομα και με αυτη την διαβαθμιση ταλεντου ομως, ισχυει αυτο που σου εγραψα για τα αλλα 2 αδερφια. Το ενα ειναι πιο αταλαντο απο το αλλο, ειναι πραγματικα ΠΑΡΑ πολυ ατεχνοι αλλα παιζουν στο τοπ επιπεδο λογω σωματικων χαρακτηριστικων. Και με αυτο δεν εννοω το υψος, οπως εγραψε ο AOC, ημαρτον! (Ξεχασες πως αποκαλουσε ο Ιωαννου τον Θαναση; )
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Ιούλ 2024, 08:39

ηταν μαυρος γεννημενος απο μαυρους μεταναστες ...τον εβαλαν σημαιοφορο γιατι θελουν να προωθησουν
την ατζεντα τους ....και δειχνοντας και την δυναμη τους να σας επιβαλλουν τα θελω τους

και σεις γιδια νομιζετε οτι εχετε και λογο; ....μου αρεσει που μερικοι λενε και τι εγινε !

τιποτα δεν εγινε περα απο αυτο μια ακομη υποβαθμιση της ανεξαρτησιας σας

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιούλ 2024, 08:41

omg kai 3 lol έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 19:36
hellegennes έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 17:59
Bazoomba έγραψε:
09 Ιούλ 2024, 15:38
Ο τύπος έκανε καριέρα γιατί είναι Νιγηριανός. Όχι γιατί ψευδίζει όταν μιλάει αγγλικά όπως εμείς. Δεν έχει καμία συνεισφορά στην πορεία του ως αθλητή η ελληνική παιδεία και η υιοθέτηση (;) της εδώ κουλτούρας.

Στον αθλητισμό θέλει προσοχή ο ορισμός της εθνικότητας που επιχειρείς να εφαρμόσεις. Ο Καλάθης, δεν ξέρει που βρίσκεται η θεσσαλονίκη, δεν ξέρει γρι ελληνικά αλλά βλέπεις ότι βαράει τούβλα από το τρίποντο και λες "αχ το καμάρι μας, τι παιδιά βγάζει ο τόπος".
Έκανε καριέρα γιατί είναι καλός παίκτης. Αλλά και έτσι όπως λες να ήταν, καλά έκανε από άποψη καριέρας αλλά τι μας νοιάζει αυτό για το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε;

Αφού δεν έχει καμμιά συνεισφορά στην πορεία του ως αθλητή η ελληνική του εθνικότητα, γιατί τον βάζουμε μπροστά στην αποστολή μας ως έθνος;

εχει τιμησει την ελληνικη σημαια στα περατα του κοσμου οσο κανεις αλλος, σε καθε αγωνα του σε ωρα prime-time στην Αμερικη -οταν εσυ κοιμασε- τον παρακολουθουν εκατομμυρια θεατες απολο τον κοσμο και μιλανε για το ελληνικο θαυμα, στο ημιχρονο καθε αγωνα στο Μιλγουοκι, βγαινουν στο γηπεδο ομογενεις και χορευουν κρητικους και ποντιακους παραδοσιακους χορους με αφορμη τον Γιαννη οταν αλλου βγαινουν καραγκιοζοραπερ, η Ολυμπιαδα ειναι αθλητικο γεγονος δεν κρινεται ως υποψηφιος δημαρχος/κοινοταρχης αλλα ως αθλητης και μαλιστα αθλητης-φαινομενο απο τους κορυφαιους στον κοσμο, και ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις καμια σχεση με το αντικειμενο του αθλητισμου...
Ό,τι πεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 10 Ιούλ 2024, 09:00

jason0 έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 00:46
Εντωμεταξύ υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι έχει υπαρξει ποτε μεγαλυτερος Έλληνας αθλητής απ τον Γιάννη;
Νιγηριανός είναι. Και το σωστό είναι να συγκρίνονται αθλητές του ίδιου αθλήματος.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Ιούλ 2024, 09:35

προσεχως θα σας επιβαλλουν το και μαυρος και γκεη ...θυμηθειτε το και σεις θα κουνατε σημαιουλες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών