UEFA Europa League 2018-19
Re: UEFA Europa League 2018-19
Το μυνημα της Ουεφα το πηρατε χθες η ακομα ζειτε στην κοσμαρα σας.
1.Ακυρωθηκα κανονικο γκολ του Κουλουρι
2.Κρατηθηκε υπερβολικα αρκετος χρονος στις καθυστερησεις
3.Αστερας και Ατρομητος παιζαν χθες με 10 ελεου αποβολων.
Συνεπως εντολη Ουεφα στους διαιτητες πεταχτε τις Ελληνικες ομαδες εκτος Ευρωπης οσο νωριτερα μπορειτε.
Κατα τα αλλα συνεχιστε να μην αλλαζετε τιποτα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο εισαστε σε καλο δρομο.Δηλαδη σε ελευθερη πτωση χωρις πιθανοτητα να φτασετε πατο ποτε.
1.Ακυρωθηκα κανονικο γκολ του Κουλουρι
2.Κρατηθηκε υπερβολικα αρκετος χρονος στις καθυστερησεις
3.Αστερας και Ατρομητος παιζαν χθες με 10 ελεου αποβολων.
Συνεπως εντολη Ουεφα στους διαιτητες πεταχτε τις Ελληνικες ομαδες εκτος Ευρωπης οσο νωριτερα μπορειτε.
Κατα τα αλλα συνεχιστε να μην αλλαζετε τιποτα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο εισαστε σε καλο δρομο.Δηλαδη σε ελευθερη πτωση χωρις πιθανοτητα να φτασετε πατο ποτε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Βινόσαυρος
στηριζουμε αποκλεισμο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Κανένας από τους δύο δεν άξιζε να αποκλειστεί αλλά έτσι είναι η μπάλα.Tarkovsky έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 00:36
τέτοιες ακριβώς μέρες προ 4ετίας κι έχοντας παρακολουθήσει τις μαγικές εικόνες Μάιντς-Αστέρας 1-0 και Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2, τσέπωσα ένα χιλιαρικάκι ποντάροντας στις ρεβάνς συνδυασμό πρόκρισης Αστέρα/αποκλεισμού Ατρομήτου
πες με τώρα μαλάκα που έβλεπα αμφότερους τους αποκλεισμούς, αλλά θεώρησα ότι στατιστικώς δεν θα μου καθόταν πάλι 2/2
κρίμα για Παντελίδη/Κάναντι, btw
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League
Λειψία - Κραϊόβα
Χιμπέρνιαν - Μόλντε
Σπάρτακ Σουμπότιτσα - Μπρόντμπι
Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ Λάρνακας
Μπασάκσεχιρ - Μπέρνλι
Λειψία - Κραϊόβα
Χιμπέρνιαν - Μόλντε
Σπάρτακ Σουμπότιτσα - Μπρόντμπι
Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ Λάρνακας
Μπασάκσεχιρ - Μπέρνλι
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Phorum.gr user: independent_44
Ο Θρύλος που 20 χρόνια τώρα σκορπάει τον τρόμο στο CHL λογικά δεν θα δυσκολευτει να κατακτήσει το ΟΥΕΦΑκι..
Με Σωκραταρο σιγουρα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Eθνικοκοινωνιστης
παιζει να μην περασει κανεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παλι απ τον Θρυλο τα περιμενετε ολα;
Ενταξει ρε παιδια, θα το κανουμε και φετος το χρεος μας. Ολοι οι βαθμοι για την Ελλαδα απο εμας θα ερθουν, αχρηστοι.
Ενταξει ρε παιδια, θα το κανουμε και φετος το χρεος μας. Ολοι οι βαθμοι για την Ελλαδα απο εμας θα ερθουν, αχρηστοι.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Μην ξεχνας οτι ο προεδρος σου εστεισε την παραγκα ωστε να χρεωκοπησουν οι περισσοτερες ΠΑΕ ωστε να μην μπορουν να σταθουν στα κυπελλα Ευρωπης.Αρα ο γαυρος δεν κανει το χρεος αλλα σαμποταρει την Ελλαδα στην βαθμολογια της Ουεφα εδω και χρονια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
ενω οι υπολοιπες ομαδες επενδυσαν και εστησαν σωστα τα μαγαζια τους

η πραγματικοτητα ειναι οτι βρηκαν και οι υπολοιποι αλλοθι στις διαφορες παραγκες
μια ομαδα σοβαρη μπορει να μην επαιρνε το πρωταθλημα αλλα θα μπορυσε να διακριθει στο ουεφα τουλαχιστον (οπως ο παο της περιοδου 99-2004)
το εχουν αποδειξει ομαδες απο χωρες μεσαιου βεληνεκους οτι μπορουν να σταθουν και με μικρα μπατζετ στην ευρωπη
και δεν αποτελει ουτε η παραγκα ουτε η κριση δικαιολογια
απλα οι ελομαδες δεν εχουν οργανωση και δεν κοιτουν τις παε ως επιχειρησεις (ππλεον λογω ουεφα πρεπει να στραφουν υποχρεωτικα σε αυτη την λογικη της δημιουργιας εσοδων για να σταθουν)
π.χ. δεν νομιζω οτι για ενα μεγεθος τυπου ηρακλη αρη ειναι κατορθωμα το να διεκδικει δυνατα καθε φορα που βγαινουν ομιλους γιουροπα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα για να στηριχτει ο γαυρος γεμισε τις ομαδες με αφραγκους κουμαρτζηδες ωστε να υπαρχει μια σχεση εξαρτηση.Ειναι τραγικο να βλεπεις το 90% των προεδρων της ΣΛ να μην δινουν δεκαρα τσακιστη πως θα αυξησουν τα εισητηρια τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Αύγ 2018, 20:59ενω οι υπολοιπες ομαδες επενδυσαν και εστησαν σωστα τα μαγαζια τους
η πραγματικοτητα ειναι οτι βρηκαν και οι υπολοιποι αλλοθι στις διαφορες παραγκες
μια ομαδα σοβαρη μπορει να μην επαιρνε το πρωταθλημα αλλα θα μπορυσε να διακριθει στο ουεφα τουλαχιστον (οπως ο παο της περιοδου 99-2004)
το εχουν αποδειξει ομαδες απο χωρες μεσαιου βεληνεκους οτι μπορουν να σταθουν και με μικρα μπατζετ στην ευρωπη
και δεν αποτελει ουτε η παραγκα ουτε η κριση δικαιολογια
απλα οι ελομαδες δεν εχουν οργανωση και δεν κοιτουν τις παε ως επιχειρησεις (ππλεον λογω ουεφα πρεπει να στραφουν υποχρεωτικα σε αυτη την λογικη της δημιουργιας εσοδων για να σταθουν)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
αναφερομαι στις ομαδες με καποια δυναμικη ή/και οργανωση τυπου αρη,ηρακλη,πανιωνιου,αστερα,ατρομητου
οι λεβαδειακοι και οι πλατανιαδες ουτε η αλλως δεν βγηκαν ευρωπη
οι λεβαδειακοι και οι πλατανιαδες ουτε η αλλως δεν βγηκαν ευρωπη
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ίσωςNamrail έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 18:09Κανένας από τους δύο δεν άξιζε να αποκλειστεί αλλά έτσι είναι η μπάλα.Tarkovsky έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 00:36τέτοιες ακριβώς μέρες προ 4ετίας κι έχοντας παρακολουθήσει τις μαγικές εικόνες Μάιντς-Αστέρας 1-0 και Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2, τσέπωσα ένα χιλιαρικάκι ποντάροντας στις ρεβάνς συνδυασμό πρόκρισης Αστέρα/αποκλεισμού Ατρομήτου
πες με τώρα μαλάκα που έβλεπα αμφότερους τους αποκλεισμούς, αλλά θεώρησα ότι στατιστικώς δεν θα μου καθόταν πάλι 2/2
κρίμα για Παντελίδη/Κάναντι, btw
κι απ' την άλλη μεριά όμως, αξίζει να προκριθείς όταν κατώτερος αντίπαλος σου βάζει 4 μέχρι το 70' ή όταν σου γυρίζει το 2-0 μέσα σε μισή ώρα;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
που ειναι ρε μαγκες η Σπαρτακ Μοσχας;η Σελτικ που επαιζε η Αεκ παιζει τωρα,μηπως περασε κατευθειαν σε ομιλους; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Europa League 23/24 - η πορεία προς την κούπα
από Rocco Siffredi » 26 Οκτ 2023, 19:41 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack