Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
-
Rocco Siffredi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Rocco Siffredi » 20 Απρ 2021, 19:13
Ατλέτικο Μ νομίζω έχουν μπει διοίκηση Ασιάτες πρέπει να έχουν κάποιο ποσοστο
Λεγεών έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 18:46
Πονάτε που δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα για τον μπαναθρήνο με τις αρχαίες φωτοβολίδες του, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάρμα'ς ε μπιτς.

Ενώ για τον ευρωτρυλο που δεν έχει κάν τις "αρχαίες φωτοβολίδες" μιλάμε γίνεται χαμός

Παίρνει ο Πέρεθ τον φαταουλ στο πακιστανικό κινητό και ο χοντρός κάνει τον δυσκολο και δεν του το σηκωνει
-
Maspoli
από Maspoli » 20 Απρ 2021, 19:13
Jolly Roger έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:04
η Ατλέτικο ξέρουμε αν έχει Ασιάτες οπαδούς;
γιατί, ακόμα και με το δισεκατομμυριούχο πρόεδρο που έχει τώρα, κάτι δε μου κολλάει να είναι αυτή μέσα στις 12.
θα κάτσει ο Κινέζος να βλέπει την Προοδευτική του Τσόλο για κάποιο λόγο;
Η Ατλέτικο είχε κάνει άνοιγμα στην Ινδία, είχε φτιάξει ομάδα, μετά αποχώρησε αλλά έχει 3 νομίζω χρόνια που επέστρεψε κάνοντας συνεργασία με την ποδοσφαιρική ακαδημία της TATA (που είναι βιομηχανικός κολοσσός). Και πιο ανατολικά της Ινδίας έχει οπαδούς (Κίνα, Ν. Α. Ασία) έχει κάποιους. Και βέβαια πολλές συμπάθειες στην Ν. Αμερική. Ας μην υπερτιμουμε όμως αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω να χώρα ο όρος οπαδοί. Περισσότερο συμπαθούντες θα τους έλεγα και με πολύ χαλαρό δέσιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Maspoli την 20 Απρ 2021, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 20 Απρ 2021, 19:13
Λεγεών έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:07
Beria έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 18:57
Έχουμε ξεκινήσει και μαζεύουμε υπογραφές, σε όλες τις χώρες, να γίνει δεκτός ο Ολυμπιακός στην ESL.
#stonagyristo
Όοοοοοοοοοοοοοοχι, είπαμε, επειδή δεν μπορείτε χωρίς Ολυμπιακό να σας κατακεφαλιάζει και επειδή και εμείς δεν χορταίνουμε να σας κατακεφαλιάζουμε, η πρώτη ομάδα θα προωθηθεί στο ESL ως
EUROLYMPIACOS και θα δημιουργηθεί δεύτερο ρόστερ ειδικά για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Κάτσε να ανέβει ξανά ο Πανιώνιος στη σούπερ λιγκ

Αν θέλουν να βάλουν ιστορικές ομάδες πιστεύω η Πανιωναρα δικαιούται μια θέση

-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
από Jolly Roger » 20 Απρ 2021, 19:15
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:11
Επειδή δεν το εχω παρακολουθήσει, λύστε μου μια απορία:
Έστω ότι δημιουργείται αυτή η κλειστή λίγκα, οκ ο καλύτερος παίρνει την κούπα, αυτοί στον πάτο έχουν κάποιο λόγο ανταγωνισμού;

δήθεν υπόσχεται ο φαφλατάς Πέρεθ ότι θα υποβιβάζεται ένας ή δύο κάθε χρόνο και θα ανεβαίνουν ένας ή δύο από τα εθνικά πρωταθλήματα. Στην πραγματικότητα όλοι θα παίζουν 30 φιλικά για τα λεφτά, είτε πρώτοι είτε τελευταίοι.
-
Πάρταλος
από Πάρταλος » 20 Απρ 2021, 19:16
Μην ψάχνετε να βρείτε οπαδικές βάσεις σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε και έχουμε βιώσει. Το συγκεκριμένο εγχείρημα επενδύει σε πιτσιρικάδες και πελάτες που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν του ποδοσφαίρου αλλά είναι οπαδοί και ακόλουθοι παιχτών που σαν είδωλα των μκδ και του σταρ-σύστεμ έχουν μπει πιο πάνω από τους συλλόγους.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
-
Daje
από Daje » 20 Απρ 2021, 19:16
panos291 έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 18:50
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 18:35
Πάντως, ότι συγκαταλέγονται αναμεταξύ των μεγάλων συλλόγων η Παρί, η Τότεναμ και η Σίτυ είναι επιεικώς γελοίο.
Σύλλογοι που δεν έχουν επιδείξει ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο σπατάλη χρημάτων η πρώτη και η τρίτη. Η δε Τότεναμ ούτε αυτό καν.
Η Παρι και η Σιτυ ειναι αυτή τη στιγμή στα ημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ, και σίγουρα αυτη τη στιγμη και οι 2 είναι απο τις καλύτερες ομάδες της ευρωπης.
Δεν παει με ιστορικοτητα αλλιως θα καλουσαν την νοτιγχαμ φορεστ και την αστον βιλα.
Kαι την ΠΑΝΑΘΑ.
Παραλιγο να το σηκωσουμε 2 φορες.
-
Λεγεών
από Λεγεών » 20 Απρ 2021, 19:18
Daje έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:16
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 18:35
Πάντως, ότι συγκαταλέγονται αναμεταξύ των μεγάλων συλλόγων η Παρί, η Τότεναμ και η Σίτυ είναι επιεικώς γελοίο.
Σύλλογοι που δεν έχουν επιδείξει ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο σπατάλη χρημάτων η πρώτη και η τρίτη. Η δε Τότεναμ ούτε αυτό καν.
Η Παρι και η Σιτυ ειναι αυτή τη στιγμή στα ημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ, και σίγουρα αυτη τη στιγμη και οι 2 είναι απο τις καλύτερες ομάδες της ευρωπης.
Δεν παει με ιστορικοτητα αλλιως θα καλουσαν την νοτιγχαμ φορεστ και την αστον βιλα.
Kαι την ΠΑΝΑΘΑ.
Και το σηκώσατε, και το φάγατε.

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
από Jolly Roger » 20 Απρ 2021, 19:19
Πάρταλος έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:16
Μην ψάχνετε να βρείτε οπαδικές βάσεις σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε και έχουμε βιώσει. Το συγκεκριμένο εγχείρημα επενδύει σε πιτσιρικάδες και πελάτες που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν του ποδοσφαίρου αλλά είναι οπαδοί και ακόλουθοι παιχτών που σαν είδωλα των μκδ και του σταρ-σύστεμ έχουν μπει πιο πάνω από τους συλλόγους.
ε κι εγώ με ακριβώς αυτό το γνώμονα ρώτησα πού κολλάει η Ατλέτικο
δε μου φαίνεται να είναι οπαδός του Γιορέντε και του Καράσκο ο ποπκορνάκιας μιλένιαλ από την Ταϊλάνδη.
-
Tarkovsky
- Phorum.gr user: Harry Haller's Records
από Tarkovsky » 20 Απρ 2021, 19:20
Λεγεών έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:18
Daje έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:16
Kαι την ΠΑΝΑΘΑ.
Και το σηκώσατε, και το φάγατε.

λογικά ο τελικός της ESL θα γίνεται ανά τριετία στο Wembley
στο
WEMBLEY λέγω
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Daje
από Daje » 20 Απρ 2021, 19:21
Jolly Roger έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 19:19
δε μου φαίνεται να είναι οπαδός του Γιορέντε και του Καράσκο ο ποπκορνάκιας μιλένιαλ από την Ταϊλάνδη.
Πουλαει η αγριαδα του Σιμεονε. Ειναι αρκετα εμπορικος προπονητης.
-
Πάρταλος
από Πάρταλος » 20 Απρ 2021, 19:23
Η Ατλέτικο δεν έχει ανάγκη τέτοια κόλπα, κερδίζει οπαδούς με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
-
Σενέκας
από Σενέκας » 20 Απρ 2021, 19:23
δε μου κάθεται να είναι οπαδός του Γιορέντε και του Καράσκο ο ποπκορνάκιας μιλένιαλ από την Ταϊλάνδη.
Πρώτα απ'όλα δεν μπορούν να αποκοπούν εντελώς απο τις παλιές δομές. Θέλουν το τυράκι των παραδοσιακών ντέρμπι. Πχ δεν ανακοίνωσαν καθόλου αλλαγές στον τρόπο του παιχνιδιού, που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν στη συνέχεια αν προχωρήσει πράγμα, πχ έξτρα διαλείμματα για έξτρα διαφημίσεις. Επίσης όσο μεγαλύτερα ονόματα τσιμπήσουν στην αρχή απο την ουέφα και τα εθνικά πρωταθλήματα τόσο καλύτερο
-
Rocco Siffredi
από Rocco Siffredi » 20 Απρ 2021, 19:28
Τα έσοδα κοιτάνε και τι brand υπάρχει
Ιστορικη ομάδα και σταθερά στην Ισπανία τελευταία χρόνια είναι τρίτη δυναμη
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
29 Φεβ 2024, 14:08
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Σεπ 2023, 20:51
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιούλ 2023, 20:18
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.