Απ αυτους που χει βάλει το ιερατείο τα τελευταια 20 χρόνια 5 παίκτες έχουν παει συνολο απ τον γαυρο στον ΠΑΟΚ
Όσους παιρνει το παραρτημα σε κάθε μεταγραφική
Εσυ ρε τελειωμένε ρουφιανακο αντι να ασχολησε με τον γαμια σου δε πας να ψάξεις κανα ποστ μήπως βρεις να δώσεις κανένα?
Απ αυτους που χει βάλει το ιερατείο τα τελευταια 20 χρόνια 5 παίκτες έχουν παει συνολο απ τον γαυρο στον ΠΑΟΚ
Όσους παιρνει το παραρτημα σε κάθε μεταγραφική
Εσυ ρε τελειωμένε ρουφιανακο αντι να ασχολησε με τον γαμια σου δε πας να ψάξεις κανα ποστ μήπως βρεις να δώσεις κανένα?
Σίχαμα...
Αμάσητα τα καταπινεις χαπατο
Ναι σίχαμα μετα απ όλους τους καρκίνους μολις μαθεύτηκε επώνυμα σε ολο το κυβερνοχωρο θα με έβαζε ισόβια...απλα γουστάρω που έχω πάτημα να σε ξεμουνιαζω...
Μπορεί κάποιος να βρει το σημείο της συνέντευξης του Δεσύλλα στους Betαράδες, όπου ο ρεπόρτερ του ΠΑΟ λέει πως η μεταγραφή του Μελίσση από τον ΠΑΟΚ ήταν ακριβή όχι διότι οι ''παράγοντες της παοκάρας πιάσανε κορόιδα τους πολυμετοχικούς'' αλλά επειδή ήταν συνειδητή απόφαση να ενισχυθούν οικονομικά οι ασπρόμαυροι;
Υ.Γ. Αναλογικά πολλά χρήματα είχε σκάσει και ο Κόκκαλης για να πάρουμε τον Βενετίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 02 Φεβ 2021, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ένα διάστημα έκανε και του Τίγρη, για λίγο και του Μπέου
σας γαμάνε όλοι και σας αρέσει, ψάξου
Μιλας εσυ ρε για γαμησια ο αιώνιος ξεμουνιασμενος του Πειραιά που του κανες πιπες για να σωθείς?
Αλλος αποτυχημένος συστημικος και εσυ γι αυτο ταιριάξτε.. βρωμιά και πουτσα...
Καπου εδω μεσα διαβασα και για την πωληση του λιχμπρετς στον ολυμπιακο
Μιλάμε για μια περίοδο,που οταν ο γαύρος ετρωγε κατωαπο τέσσερα ειτε στην τουμπα,ειτε στις Σέρρες ,οι παικτες του εκαναν καθυστέρηση να λήξει ετσι ο αγωνας,στο τελος πανηγυριζαν αγκαλιασμένοι και τους περιμεναν φιλαθλοι στο αεροδρόμιο για να κανουν την ολα
Mεγάλη σου επιτυχία σε μια τετραετία να έχεις πάρει κάποια χ από τον αιώνιο αντίπαλο σου και να έχει να τον κερδίσεις από τον Οκτώβριο του 2017. Και με το διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μου. Και εσείς και η κούλα και ο ταμτάκος να βγείτε να πανηγυρίζετε τα χ που παίρνετε από τον γάβρο τα τελευταία χρόνια. Εγώ από το 2011 μέχρι το 2014 που είχα σκατά ομάδα από τον ταμτάκο δεν έχανα στο Βικελίδης, ακόμα και τη χρονιά που βγήκα τελευταίος και έπεσα.
Mεγάλη σου επιτυχία σε μια τετραετία να έχεις πάρει κάποια χ από τον αιώνιο αντίπαλο σου και να έχει να τον κερδίσεις από τον Οκτώβριο του 2017. Και με το διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μου. Και εσείς και η κούλα και ο ταμτάκος να βγείτε να πανηγυρίζετε τα χ που παίρνετε από τον γάβρο τα τελευταία χρόνια. Εγώ από το 2011 μέχρι το 2014 που είχα σκατά ομάδα από τον ταμτάκο δεν έχανα στο Βικελίδης, ακόμα και τη χρονιά που βγήκα τελευταίος και έπεσα.
συγχαρητήρια
με το καλό να ανεξαρτητοποιηθείς και να θυμηθείς τι εστί περηφάνεια
δεν υπάρχει λογική ρε φίλε,εδώ ο άλλος μου είπε ότι 25 χρόνια τους σφαζουν στο ποδόσφαιρο,δεν βγαζεις άκρη.
πιστεύω ότι αν ρωτήσεις κανενα βαζελο θα σου πει ότι τους σφαζουν και στο μπάσκετ χρόνια τώρα
Απ τη μια οι κοπριες που ξεχασανε οτι τους άνοιγαν τις τράπεζες τις Κυριακές και πανηγύριζαν τα κύπελλα με το Σωκράτη και απ την άλλη οι ζελες που παίζουνε σουπερλιγκ με τσιμπουκια στο βαγγελα και κατεβάζουν τη μισή ομάδα με το αφεντικό που ουτε η Ξάνθη δε το κανει...
Μαλακιες με πλήκτρα πρηξτε μας ακομα λιγο τη πουτσα μπορείτε...
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.