εγω δεν το λεω απο αποψη τοσ οργανωμενων...που ενταξει και εκει οργανωμενοι ηταν εναν συνδεσμο ειχαν ενιαια μπορει να ανοιγαν και στο ...καστελοριζο παραρτημα και ας ειχαν δυο νοματαιους ξερω γωObi Wan Iakobi έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 20:50Η ΑΕΚ να ξερεις παντα ειχε φανατικο κοσμο και πολυ οργανωμενο.Σκεψου οτι καποτε ειχαμε περισσοτερους συνδεσμους απο τους αλλους δυο αν και πολυ λιγοτεροι.Κόκκορας έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 20:40τι να σου πω obi ,εγω μονο τις δημοσκοπησεις εχω να δωσω που επιβεβαιωνουν εδω που τα λεμε αυτο που ελεγα αρχικα.δεν θα μπορουσε διαφορετικα
για τα υπολοιπα περαν των γνωστων,εκφραζω απλα την καθημερινοτητα μου μια και μεγαλωσα down town και οχι σε προαστιο,βεβαιως ειχα επαφη παντου γιατι εμεις στο κεντρο ειχαμε ευκολη προσβαση και δυτικα και ανατολικα(κατεβαιναμε και ποσειδωνιο κ.λπ)
τοσο σχολειο οσο μετα...
αυτα
σιγουρα παντως οι Αρειανοι ειναι υπερβολικα φανατικοι,δεν λεω πως δεν εχουμε φανατικους,παρα πολλους και προφανως λογω και μαζας ειναι και πολυ περισσοτεροι
αλλα υποψιαζομαι ως ποσοστο του κοσμου τους ειναι παρα πολλοι,φοβερα φανατισμενοι!
εμενα με προκαλει αλγεινη εντυπωση αυτο να μαι ειλικρινης οπως και με εσας που τους μοιαζετε πολυ σε αυτο τα τελευταια χρονια
γι αυτο συμπαθω βαζελους,ενω ακομακαι οι ολυμπιακοι(πλην τους ενος στο σχολειο,δεν εχω γνωρισει απο κοντα αλλο,οκ τωρα στο νησι καποιους)ξερουν πολυ καλα περι τινος προκειται,αλλα τρολαρουν,δεν εχω γνωρισει καποιον τοσο φανατισμενο(Σιγουρα επειδη και εκει μιλαμε για μαζες θα υπαρχουνπολλοι τετοιοι)απλα ως ποσοστο δεν θα συμβαινει(Υποθετω ξανα )σαν αυτο που μπορεις να συναντησεις με Αρειανους,που αντε κανε συζητηση
Στην αθηνα παντως την φημη των καφρων την ειχατε ανεκαθεν εσεις και οχι τα αρειανα.Γιαυτο και με σας σκυλιαζαν ολοι ενω με τους Αρειανους δεν ασχολιοταν κανεις τους θυμαμαι πολλα χρονια και στη ΝΦ λιγοι μεν αλλα παντα παροντες και με οχι ιδιαιτερες μανουρες μεχρι την φαση του Ξηροκωστα.
Οι βαζελοι εχουν ενα ποσοστο φανατικων αλλα γενικα ειναι ηπιων τονων στη πλειοψηφια τους.Ευρωπαιοι κι ετσι

εκει ειμαστε εμεις απο δυο χωρια χωρια,ο καθενας το τσανακι του

δεν με ενδιαφερουν αυτα και να σου πω θα προτιμουσα να μην υπαρχουν καν συνδεσμοι
σου λεω να κατσεις να συζητησεις ξερεις,στην παρεα...
ε πολυ πολυ δυσκολα μπορεις να συμφωνησεις στα βασικα με τους περισσοτερους.δεν υπαρχει πως το λεμε κοινη βαση,πεταει ο γαιδαρος πεταει!

ημασταν παρεα,ειχαμε ΕΝΑΝ Αρειανο,εναν ΑΕΚτση απο κατω φοιτητη,εναν Ηρακλειδεα,ολοι αλλοι ΠΑΟΚτσηδες
ο μονος που δεν μπορουσες να βγαλεις ακρη και ελεγε τα πιο εξωφρενικα πραγματα ηταν Αρειανος...
και αυτο συνεβαινε και στο σχολειο (βεβαια εκει εβλεπες ολων των αποχρωσεων ατομα,ειχε και ατομα να μιλησεις)και σε αλλες παρεες που γνωρισα
μα και σε συγγενεις
εχω και Παναθηναικο(!) και ΑΕΚ και Αρη,Ηρακλη και βεβαιως πολλους ΠΑΟΚτσηδες.ΜΟΝΟ με τον Αρειανο δεν εβγαζε κανεις ακρη!οτι να ναι ακουγες!τα πιο φανατισμενα και παραλογα πραγματα
μηπως εδω μεσα δεν ισχυει;
σκεψου π.χ περαν των μηνυματων(κανα δυο τους ανταγωνιζεστε τελευταια χρονια βεβαια σε εξωτικα μηνυματα

βεβαιως δεν αφορα ολους,μην ειμαστε αδικοι!αλλα σιγουρα ως ποσοστο του υπολοιπου της ομαδας τους ειναι σημαντικα μεγαλυτερο απο ολων των αλλων.

δεν λεω πως ειναι κακα παιδια,μην το μπερδευουμε.