Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από jason » 04 Ιαν 2020, 12:11
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΑ ΝΕΑ
Τι άλλο περιμένω μέσα στο 2020; Περιμένω να επιστρέψει στον ελληνικό αθλητισμό η χαμένη σοβαρότητα, να έχουμε δηλαδή επιτέλους ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου χωρίς μπόχα και δυσωδία κι ένα πρωτάθλημα μπάσκετ με ανταγωνισμό υγιέστατο, στον οποίο οι ομάδες θα είναι σημαντικότερες από τους διαιτητές και τους παράγοντες που το κατέστρεψαν. Περιμένω να αρχίσουμε πάλι να συζητάμε για αθλητικές αξίες, για μεγάλους παίκτες, για ομάδες που στην Ευρώπη μπορούν να διακριθούν, για σπουδαίους ξένους που έρχονται εδώ για να κάνουν τη διαφορά και να μας διασκεδάσουν, για έλληνες ποδοσφαιριστές που βελτιώνονται. Περιμένω η πολιτεία να καταλάβει πόση απέχθεια προκαλεί στον κόσμο η τωρινή ποδοσφαιρική μας αθλιότητα, όπου πλέον είναι γνωστό πριν τα ματς ξεκινήσουν, όχι μόνο ποια θα είναι η συμπεριφορά των διαιτητών και οι αποφάσεις τους, αλλά και ποια θα είναι η στάση των ομάδων και η απόδοσή τους. Περιμένω να μπει μια τάξη στον χώρο από ένα κράτος ικανό να πάρει πρωτοβουλίες: το περιμένω, αλλά για να πω την αλήθεια δεν βλέπω να γίνεται...
Απολαυστικός όπως πάντα αντωνακης, άγιε μου βασιλη φέρε μου το παλιό μου πρωτάθλημα