Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
- Obi Wan Iakobi
- Obi Wan Iakobi
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Γαυροποντιος?εχεις σχεση με αυτον?TOR έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 01:40Μόνο και μόνο το γεγονός ότι συρρέουν ομαδικά εδώ μέσα (δηλαδή στο τόπικ των φιλάθλων του μεγάλου τους αντιπάλου βιαστή) και προσπαθούν απεγνωσμένα και με τακτικές εντυπωσιασμού και γκεμπελικής προπαγάνδας να πείσουν (πρώτα από όλα τους ίδιους τους εαυτούς τους) ότι ο Θρύλος δεν είναι θρύλος δείχνει τους ωκεανούς από κόμπλεξ, πίκρα και ζήλεια με τους οποίους είναι ποτισμένα τα σωθικά τους.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Πρετεντέρης
Πάντως στα πλαίσια του νήματος οφείλουμε να σημειώσουμε το λυπηρό της κατάστασης στην όποια έχει περιέλθει ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Αναγκάζεται να ανατρέχει σε γεγονότα 25 ετών πίσω (ενίοτε πολύ παραπάνω) για να θυμηθεί κάποια στιγμή που του χάρισε χαρά στην ενασχόληση του με το βασιλικό άθλημα του ποδοσφαίρου. Χαρά που του στέρησε η εκ των έσω λεηλασία της ομάδας του, που την οδήγησε στην αφάνεια. Λέω λυπηρό, διότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος πραγματικός και διαχρονικός αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται και στο νήμα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των gifs να αφορούν είτε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, είτε ντέρμπι με Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ σεβαστή αντίπαλος, έχουν υπάρξει αντίστοιχα καλά ντέρμπι και από τις δύο πλευρές, έχουν γίνει φάσεις, αλλά δεν πλησιάζει τον Παναθηναϊκό στο θέμα αντιπαλότητας. Εξάλλου από καιρό κουβαλά και τη ντροπή του υποβιβασμού για διαγραφή χρεών.
Για ΠΑΟΚ η κουβέντα είναι σύντομη. Το gif στην πρώτη σελίδα από το 5-1 με το λατινοαμερικάνικο καρτέλ Ζιοβάνι-Ριβάλντο-Καστίγιο να τους κάνουν γιογιό συνοψίζει απόλυτα τη γενικότερη δυναμική και θέση του στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, όταν κάποιοι επικεντρώνονται σε μια παρένθεση των τελευταίων ετών, που έγινε λόγω διαφόρων συγκυριών και μάλλον δεν θα έχει διάρκεια, για να τον παρουσιάσουν σαν κάτι που δεν είναι.
Η ΑΕΚ σεβαστή αντίπαλος, έχουν υπάρξει αντίστοιχα καλά ντέρμπι και από τις δύο πλευρές, έχουν γίνει φάσεις, αλλά δεν πλησιάζει τον Παναθηναϊκό στο θέμα αντιπαλότητας. Εξάλλου από καιρό κουβαλά και τη ντροπή του υποβιβασμού για διαγραφή χρεών.
Για ΠΑΟΚ η κουβέντα είναι σύντομη. Το gif στην πρώτη σελίδα από το 5-1 με το λατινοαμερικάνικο καρτέλ Ζιοβάνι-Ριβάλντο-Καστίγιο να τους κάνουν γιογιό συνοψίζει απόλυτα τη γενικότερη δυναμική και θέση του στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, όταν κάποιοι επικεντρώνονται σε μια παρένθεση των τελευταίων ετών, που έγινε λόγω διαφόρων συγκυριών και μάλλον δεν θα έχει διάρκεια, για να τον παρουσιάσουν σαν κάτι που δεν είναι.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Μιλλένιαλ έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 23:09Πάντως στα πλαίσια του νήματος οφείλουμε να σημειώσουμε το λυπηρό της κατάστασης στην όποια έχει περιέλθει ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Αναγκάζεται να ανατρέχει σε γεγονότα 25 ετών πίσω (ενίοτε πολύ παραπάνω) για να θυμηθεί κάποια στιγμή που του χάρισε χαρά στην ενασχόληση του με το βασιλικό άθλημα του ποδοσφαίρου. Χαρά που του στέρησε η εκ των έσω λεηλασία της ομάδας του, που την οδήγησε στην αφάνεια. Λέω λυπηρό, διότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος πραγματικός και διαχρονικός αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται και στο νήμα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των gifs να αφορούν είτε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, είτε ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
- Πρετεντέρης
Η γκολάρα του Πάτσα στην αξέχαστη νίκη με τη Βέρντερ.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Το καθαρόαιμο Φέτφα που πήγε στον Άρη διαπρέπει:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 06 Απρ 2020, 20:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Παλαιοελλαδίτης
Βάζελοι του Νότου και του Βορρά σε απόλυτη σύμπνοια. Φέρτε μου σύννεφο να πέσω.

jason0 εδώ υπάρχουν άτομα που θεωρούν τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο σύλλογο από τον Άρη επειδή έχει...περισσότερους οπαδούς.

- Πρετεντέρης
- Πρετεντέρης
- Πρετεντέρης
ο σιμεονε το ξερει ότι έκλαψε ; Γιατί να αποκλείστηκε απ τον τον γαυρο λίγο δύσκολο
- Πρετεντέρης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
από Φραγμένος_Τελεστής » 03 Αύγ 2023, 20:09 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Αύγ 2023, 02:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
26 Σεπ 2023, 16:26
-
-
Νέα δημοσίευση Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
από Niki » 28 Μαρ 2025, 06:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
29 Μαρ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
από exiledd » 23 Νοέμ 2023, 16:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 3059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
28 Οκτ 2024, 18:48
-