Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Νεγρεπόντης
1
1%
Μούγγρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεσσάρης
1
1%
Μαρόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαντωνίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουράτης
1
1%
Υφαντής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπέμπης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νεστορίδης
2
2%
Σιδέρης
4
5%
Λινοξυλάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δομάζος
15
19%
Λουκανίδης
1
1%
Παπαϊωάννου
5
6%
Κούδας
5
6%
Μαύρος
3
4%
Χατζηπαναγής
30
37%
Καραπιάλης
3
4%
Τσιάρτας
2
2%
Ντέμης Νικολαϊδης
3
4%
Καραγκούνης
5
6%

Σύνολο ψήφων: 81

arisordeath

Re: Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:32

Γκουερινο έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:17
stergiosbik έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:12
Γκουερινο έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:08

Φαντασου μεσι και ροναλντο με 4 γκολ τον χρονο και ξαναγραψε
Μάθε πρώτα τι σχήμα έχει η μπάλα,μπες σε κάνα γήπεδο να την κλωτσήσεις και μετά έλα να μας πεις για ποδόσφαιρο.
Ταγαρια ε ταγαρια που μου μάθατε μπαλα από τον καναπέ και έχετε και άποψη.
Το ποιος ξερει απο μπαλα φαίνεται
Δεν χρειάζεται να πουλα περττη τρελα

Μιλας με εναν άνθρωπο που χωρις να ειμαι Ηρακλής εχω παει πανω απο τριάντα φορές στο καυτατζογλειο για να δω τον βασια

Ηταν ο θεαματικοτερος με τεράστια διαφορα απο τον δεύτερο,αυτο δεν το συζηταμε

απο ουσια ομως τιποτα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 24 Απρ 2021, 10:36

Οργισμένος έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:19

Δεν εβαλες τον καλυτερο δλδ ποιον αλλον τον ΜΑΧΛΑ.
:sal9:

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 24 Απρ 2021, 10:36

Γκουερινο έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:45
Leporello έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:26
Maspoli έγραψε:
24 Απρ 2021, 08:14
Από αυτούς που δεν είδα, ο Λουκανίδης.
Απο αυτους που είδα, ο Σαραβάκος.
Κανείς δεν έχει δεί τον Λουκανίδη, καθώς δεν υπήρχε τότε ούτε τηλεόραση. Επίσης, σιγά μη πιστέψουμε ότι ο γούντυ έχει δεί τον Μαρόπουλο.
Λεπο,εσυ τι λες για τον βασια;
Κοίταξε, δυσκολεύομαι σε ερωτήματα του τύπου ποιός ήταν ο καλύτερος και έτσι ψήφισα Παπαϊωάννου λόγω ΑΕΚ (σου κολλάνε οι παίκτες που άκουγες όταν ήσουν παιδάκι, δεν ψήφισα π.χ. Μαύρο που μεσουρανούσε όταν ήμουν μεγαλύτερος αν και έπαιξε συμπαίκτης με τον Παπαϊωάννου). Περί Χατζηπαναγή έχω να πώ ότι καλός και άγιος, αλλά αν ήταν όντως ο καλύτερος Ελληνας παίκτης όλων των εποχών, κάποιος τρόπος θα βρισκόταν να πάει σε μιά μεγαλύτερη ομάδα.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:36

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:09
Ο χατζηπαναγης μπάλα επιπέδου σε έναν τελικό κυπέλλου έπαιξε. Μετά έκανε κόλπα με τον αθηναϊκό και την παναχαικη, νταξει. Ούτε σε εθνική ομάδα δεν μπορούσε να παίξει. Ο σαραβακος έπαιζε μπαλαρα απέναντι στη Γιουβέντους, άρα σύγκριση δεν υπάρχει. Αν έπαιζε σε υψηλό επίπεδο και ο χατζηπαναγης, θα τον κρίναμε.
δεν επαιξε γιατι δεν επιτρεποταν λογω του οτι ειχε παιξει στις μικρες εθνικες της ε.σ.σ.δ.,μην γραφετε παπαριες .σαν τον χατζηπαναγη δεν εχει περασει παικτης,ασχετοι ε ασχετοι..

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:39

Maspoli έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:19
Έχει απόλυτο δίκιο ο Γκουερίνο για τον Χατζηπαναγή. Ήταν ο θεαματικοτερος, μακράν ο θεαματικότερος, όχι όμως ο καλύτερος γιατί πάνω απ' όλα μετράει η ουσία.
Εικόνα
ξεκιναμε απο την αρχη,αυτο ειναι μια μπαλα και ειναι στρογγυλη...

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:43

Leporello έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:36
Γκουερινο έγραψε:
Leporello έγραψε:
24 Απρ 2021, 09:26
Κανείς δεν έχει δεί τον Λουκανίδη, καθώς δεν υπήρχε τότε ούτε τηλεόραση. Επίσης, σιγά μη πιστέψουμε ότι ο γούντυ έχει δεί τον Μαρόπουλο.
Κοίταξε, δυσκολεύομαι σε ερωτήματα του τύπου ποιός ήταν ο καλύτερος και έτσι ψήφισα Παπαϊωάννου λόγω ΑΕΚ (σου κολλάνε οι παίκτες που άκουγες όταν ήσουν παιδάκι, δεν ψήφισα π.χ. Μαύρο που μεσουρανούσε όταν ήμουν μεγαλύτερος αν και έπαιξε συμπαίκτης με τον Παπαϊωάννου). Περί Χατζηπαναγή έχω να πώ ότι καλός και άγιος, αλλά αν ήταν όντως ο καλύτερος Ελληνας παίκτης όλων των εποχών, κάποιος τρόπος θα βρισκόταν να πάει σε μιά μεγαλύτερη ομάδα.
τοτε δεν μπορουσες να φυγεις απο μια ομαδα ευκολα,αν υπεγραφες μονο με συγκαταθεση της ομαδας εφευγες και ο περουκας ο θεοδωριδης δεν τον αφηνε με τιποτα να φυγει.μετα το κανανε δωδεκαετια που θυμαμαι εγω και σιγα σιγα αρχισε να χαλαρωνει το ολο θεμα με τα συμβολαια.μαλιστα σε συνεντευξεις του ο βασια παντα το αναφερει με παραπονο που δεν τον αφησε ο ηρακλης να φυγει,τουλαχιστον στο εξωτερικο..

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Απρ 2021, 10:46

Αν μετραει η ουσια τοτε αυτοματως οι καλυτεροι ειναι Καραγκουνης, Τσιαρτας, Χαριστεας, Ζαγορακης και οι υπολοιποι που κατακτησαν το Γιουρο απεναντι μαλιστα και σε καποιους απο τους καλυτερους παικτες ολων των εποχων οπως ο Ζινταν και ο Φιγκο.
Κατι Μαυροι, Κουδες και Παπαιωαννοι, ουτε καν σε μουντιαλ δεν καταφεραν να πανε (πηγαν μια φορα γιουρο και χασαν απο ολους θυμαμαι σωστα;)
Αρα επι της ουσιας ο Καραγκουνης, ο Τσιαρτας και οι αλλοι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:47

stergiosbik έγραψε:
24 Απρ 2021, 08:51
Όσοι μετράτε την αξία του παίχτη με τα γκολ είστε απλα μυρωδιαδες.
Μην μαγαριζετε το νήμα με την ασχετοσυνη σας.
Αμπαλοι ε αμπαλοι.
προσπαθεις να πεισεις τα ντουγανια για τι;ο ανθρωπος περνουσε και τους εντεκα και αντι να βαλει γκολ θα την εδινε πασα προκειμενου να το σιγουρεψει.απλα ευχαριστουμε τον Θεο που μας εκανε την χαρη να τον δουμε απο κοντα αυτον τον παικτη..

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 24 Απρ 2021, 10:49

arisordeath έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:43
Leporello έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
τοτε δεν μπορουσες να φυγεις απο μια ομαδα ευκολα,αν υπεγραφες μονο με συγκαταθεση της ομαδας εφευγες και ο περουκας ο θεοδωριδης δεν τον αφηνε με τιποτα να φυγει.μετα το κανανε δωδεκαετια που θυμαμαι εγω και σιγα σιγα αρχισε να χαλαρωνει το ολο θεμα με τα συμβολαια.μαλιστα σε συνεντευξεις του ο βασια παντα το αναφερει με παραπονο που δεν τον αφησε ο ηρακλης να φυγει,τουλαχιστον στο εξωτερικο..
Νομίζω ότι ήταν ο Ατματσίδης πρόεδρος του Ηρακλή στα χρόνια του Χατζηπαναγή
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 24 Απρ 2021, 10:50

Beria έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:49
arisordeath έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:43
Leporello έγραψε:
Νομίζω ότι ήταν ο Ατματσίδης πρόεδρος του Ηρακλή στα χρόνια του Χατζηπαναγή
αυτος που τον εφερε νομιζω ηταν ο ατματζιδης,ο περουκας ηταν που δεν τον αφηνε να φυγει..

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 24 Απρ 2021, 10:50

Sid Vicious έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:46
Αν μετραει η ουσια τοτε αυτοματως οι καλυτεροι ειναι Καραγκουνης, Τσιαρτας, Χαριστεας, Ζαγορακης και οι υπολοιποι που κατακτησαν το Γιουρο απεναντι μαλιστα και σε καποιους απο τους καλυτερους παικτες ολων των εποχων οπως ο Ζινταν και ο Φιγκο.
Κατι Μαυροι, Κουδες και Παπαιωαννοι, ουτε καν σε μουντιαλ δεν καταφεραν να πανε (πηγαν μια φορα γιουρο και χασαν απο ολους θυμαμαι σωστα;)
Η ουσία μετράει στη διάρκεια των χρόνων και όχι σε ένα ματς ή ένα σερί 5-6 αγώνων.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Απρ 2021, 10:53

Από παλαιότερους έχω ακούσει ότι ο Δομάζος στεκόταν άνετα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της εποχής.

Για το Σαραβάκο που έχω προσωπική άποψη γιατί τον έζησα, θεωρώ ότι αν δεν υπήρχε ο περιορισμός των 3 ξένων, θα έπαιζε άνετα σε ομάδα της πρώτης 10αδας στο κορυφαίο τότε πρωτάθλημα του κόσμου (Ιταλικό).
Ίσως και να τον αδικώ που λέω πρώτη 10αδα και να έπαιζε και πιο ψηλά.
Εκείνη την καημένη την Γιουβέντους την ξεκωλιασε στην κυριολεξία...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 24 Απρ 2021, 10:53

Maspoli έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:50
Sid Vicious έγραψε:
Η ουσία μετράει στη διάρκεια των χρόνων και όχι σε ένα ματς ή ένα σερί 5-6 αγώνων.
Εαν το ποδόσφαιρο είχε φτιαχτεί για την ουσία τότε οι καλύτεροι στο χώρο του ποδοσφαίρου θα ήταν οι μάνατζερ και οι οικονομικοί διευθυντές
Ευτυχώς το ποδόσφαιρο υπάρχει για την κάβλα και εκεί οι Ζαγοράκηδες είναι απλώς οι χαμάληδες των Χατζηπαναγήδων
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Απρ 2021, 10:53

Maspoli έγραψε:
24 Απρ 2021, 10:50
Sid Vicious έγραψε:
Ενταξει το να παρεις Γιουρο και να συμμετεχεις στα Μουντιαλ δεν ειναι ουσια, ουσια ειναι να μην εχεις την ικανοτητα ουτε καν να φτασεις σε μουντιαλ η γιουρο, τι αλλο θα ακουσουμε :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis » 24 Απρ 2021, 10:56

Rε παιδια? Αυτος ο ΟΣΦΠ, δεν εχει να πει τιποτα για κανεναν?

Αυτος ο Γιουτσος ητανε ο τζολε της εποχης η απλα κανας μυρωδιας?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών