ανυπαρκτο οφσαιτ του ολυμπιακου λεω τι αλλο θελεις;ασε που τωρα πλεον εκτος ολων των αλλων ομοιοτητων εχετε πλεον και κοινη γραμμη με τον γαυρο,μην λες πολλα και σου κανει παρατηρηση ο ρωσοποντιος..jason έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 23:13και εσύ έτρεξες να υπερασπιστείς τον γαύρο, καλό κουταβακι θα σε κρατήσει κατηγορία φέτοςarisordeath έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 22:53οφσαιτ ανυπαρκτο στην ν.σμυρνη και βγηκαν χανουμια και παοκια να πεσουν να φανε τον γαυρο,αυτοι που με τους μανταλους και τους πριγιοβιτς παιρνουν τα πεναλτακια αβερτα.
αντι να βγαινουν αρειανοι,γιαννιωτες και πανιωνιοι,βγαινουν και κλαινε πρωτοι πρωτοι αυτοι,ρε τι ζουμε..
Σούπερ Λιγκ 2018-19
-
Re: Σούπερ Λιγκ 2018-19
έπεσαν οι αλήτες να φάνε τον γαύρο 

-
Για τον πέο πάλι το χωριό, πίσω μπαίνουν τρένα. Θέλει και τύχη σήμερα πάντως, αν δεν έρθει το τρίποντο τα πράγματα δυσκολεύουν. Πολύ.
Κρίμα το χ. Προσπάθησε αρκετά το χωριό στην επίθεση αλλά δεν τράβηξε. Στο β ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο όμως στο τέλος μένει ο ένας μόνο βαθμός. Και τώρα τρέχουμε.
Tί στήσιμο που έφαγε ο Κούγιας απόψε;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η Σουπερλίγδα στο αποκορύφωμά της.
Καιρό έχω να δω τέτοιο εμφανές και ξετσίπωτο σφαγείο κατά ομάδος.
Όποιος πιστεύει ότι στο σημερινό αγώνα δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και σφαγή της ΑΕΛ, να τον ενημερώσω προκαταβολικά ότι είναι διανοητικά καθυστερημένος..
Καιρό έχω να δω τέτοιο εμφανές και ξετσίπωτο σφαγείο κατά ομάδος.
Όποιος πιστεύει ότι στο σημερινό αγώνα δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και σφαγή της ΑΕΛ, να τον ενημερώσω προκαταβολικά ότι είναι διανοητικά καθυστερημένος..
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ολη η φιλαθλη Ελλαδα αρχιζει να συνειδητοποιει πια το μεγεθος της πρωτοφανους απατης που οργανωθηκε απο το παρακρατος για να οδηγηθουμε στην αναδειξη των χαρτινων πρωταθλητων κ να γινει τετοια αντιστροφη της πραγματικοτητας στα ματια της κοινης γνωμης ωστε να καταστει ο "ρωσος" ως ο αιρων τας αμαρτιες ολου ελληνικου ποδοσφαιρου. Την ιδια ωρα που οι χαρταθλητες τσεπωναν κ ποταμο δημοσιο χρηματος. Αρχιζει πια ο κοσμος να κατανοει το βαθος του κιτρινομαυρου παρακρατικου ιστου
Το παρακράτος του Μελισσανίδη
και τα χρήματα των φορολογουμένων υπέρ της Ξάνθης μέσω ΕΡΤ
συμπυκνωμένα σε μια φάση
Ο Κούγιας σήμερα.Δεν ήταν απλά τραγικός ο διαιτητής, ήταν στημένος. Με πήρε το βράδυ ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τη δήλωση που είχα κάνει για τον διαιτητή και μου είπε μην ψάχνεις, την Ξάνθη την αγόρασε ο Σαββίδης.
Είναι πολύ δολοπλόκος, προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο και με την άρση απορρήτου θα φανούν όλα.
Δεν μου φαινεται απιθανο να την εχει την Ξανθη ο πατερουλης οπως και κατι αλλες ομαδες,ονοματα δεν λεμε.
Kατι ειχε αναφερει πριν λιγο καιρο ο εγκυρος κομμουνιστης χρηστης zteo
Kατι ειχε αναφερει πριν λιγο καιρο ο εγκυρος κομμουνιστης χρηστης zteo
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα του τα έλεγε αυτά πέρυσι του Κούγια ο Παπαδόπουλος, φέτος κατάλαβε τι μαλακίες ήταν και άνοιξε το στόμα του.
ανοίγουν στόματα για την νέα εγκληματική
Την έκανε την μαλακια του ο καρυπιδης που ζήτησε ξένους με ΠΑΟΚ, πρέπει να χει φάει πολύ ξεχεσμα απ τον θωμα
Την έκανε την μαλακια του ο καρυπιδης που ζήτησε ξένους με ΠΑΟΚ, πρέπει να χει φάει πολύ ξεχεσμα απ τον θωμα
Σας γαμαει καλα ο τιγρης παντως απ οτι ειδα στα στιγμιοτυπα με Απολλωνα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 2491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2023, 23:28
-