Η οποια ηταν και απο τις λιγες που μας εκοψε βαθμους περυσι στο αηττητο πρωταθλημα μας
ΠΑΟΚ
Re: ΠΑΟΚ
5 σουτ στην εστια 4 φορες η μπαλα στα διχτυα.Το σουτ του Ματος το μπλοκαρουν πιτσιρικια 16 χρονων στις ακαδημιες
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αποκλειεται περισσοτερος (ψεκασμος) απο το να πιστευει καποιος οτι η παοκαρα κερδιζει με το σπαθι της.Οργισμένος έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 22:02Α καλα μιλαμε για πολυ ψεκασμο...Lestat έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:58Ο υπαιτιος της σημερινης καταστασης ειναι ο Μελισσανιδης. Αυτος εβαλε στον χαρτη τον ρωσοποντιο, εκανε συμμαχια μαζι του για να πεσει η μια χουντα και να εχουμε σημερα μια άλλη. Αν δεν εβλεπε τι ερχεται ή εχει ξεκουτιανει εντελως ή πιστευε οτι η κατασταση θα ειναι ελεγχομενη. Ας τα λουστει τωρα....
Winter is coming
- Οργισμένος
Εγω λεω να προμηθευτειτε κανα κοντεινερ ντεπον γιατι απο τον πολυ πονο δεν βλεπετε ουτε τη μυτη σας.
Και προσεχτε διοτι εχει πολυ πονο ακομα.
Πολλα χρονια ακομα.
Υπομονη κι επιμονη , σφιχτε τα δοντια και χαλαρωστε.
Και προσεχτε διοτι εχει πολυ πονο ακομα.
Πολλα χρονια ακομα.
Υπομονη κι επιμονη , σφιχτε τα δοντια και χαλαρωστε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Κι εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα. Όσοι είδαν φιλική αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ προφανώς δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και θέλουν να δικαιολογήσουν το στήσιμο των δικών τους ομάδων. Φαντάζομαι ότι τώρα θα έχουν πάει για ύπνο βέβαια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Νοεμβριος 2017.Η παοκαρα παει απο φαπα σε φαπα,απο Εστερσουντ μεχρι Κομποτη,μεχρι οακα,μεχρι Νεα Σμυρνη(δεμενο ηταν με τον κορυφαιο αλλα ουτε ετσι).Επομενος αγωνας Ξανθη.0-3 με την αμυνα των γηπεδουχων στη σεντρα και τον τερματοφυλακα να κανει μεγαλη εμφανιση.
Ζιβκοβιτς,Μελιοπουλος στην παοκαρα,Πανοπουλος χαιρετισε,Βρυζας τεχνικος διευθυντης στην Ξανθη.Οσοι δεν γνωριζαν απο ποδοσφαιρο τα ειχαν γραψει απο τοτε,φανταζομαι οι μαλαματοφρονες δεν εβλεπαν τιποτα το μεμπτο.
Ζιβκοβιτς,Μελιοπουλος στην παοκαρα,Πανοπουλος χαιρετισε,Βρυζας τεχνικος διευθυντης στην Ξανθη.Οσοι δεν γνωριζαν απο ποδοσφαιρο τα ειχαν γραψει απο τοτε,φανταζομαι οι μαλαματοφρονες δεν εβλεπαν τιποτα το μεμπτο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καποιος πηγε για υπνο.Θα περιμενε να απαντησει κανενας αλλος μαλλον.Σοφη κινηση,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ δεν αμόλησα κατι το ιδιαίτερο,γιατί με ταμειάσατε. Αν δεν σας ειχα ποντάρει,θα αμόλαγα κι εγώ περισσότερα Έχετε γίνει το επίσημο εβδομαδιαίο χαρτζιλικάκι μου, και το εκτιμώ αυτο. Όσο τρώω κι εγω, δεν θα μιλάω Και η πλάκα ειναι οτι το έψηνα για gg στην αρχη, αλλα ειπα να πάρω κάτι πιο σέιφ.
Γενικά όποιος τη μυριστεί σωστά με σουπερλίγδα και ποντάρει τακτικά καθε βδομάδα νίκη γαύρου βόρειου και γαύρου νότιου, αντε και κανέναν όφη στα εντός με τα καφενεία,παίζει να φτιάξει τίμιο κομπόδεμα.
Δεν ελεγε για σενα για τους αεκτζηδες ελεγε.Εχει ενα πονο στην καρντια
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Δύο ειναι οι πιο αχώνευτοι οπαδοί σε νοοτροπία και σε στυλ
Οι Ολυμπιακοί και οι Ολυμπιακοί του Βορρά δηλαδη οι Παοκτζίδες!!!
Το Ελληνικο πρωτάθλημα απο την στιγμή που επεσε ο ΠΑΟ(ας ειναι καλά ο ΙΒΑΝ και ο Βαγγέλας που παίξανε ρολο να ισοπεδωθεί η Πανάθα) τότε έχουμε φτάσει ως εδώ.Το ματς με τον Ατρόμητο παρα ηταν στημένο και η διαιτησία θύμισε Ολυμπιακό επι Κοκκαλη!!!Μιλάμε για τραγική ξεφτίλα αυτό που λένε οι Γαύροι του Βορρά οτι πολεμάνε εναντιον του ΠΟΚ!!!
Οι Ολυμπιακοί και οι Ολυμπιακοί του Βορρά δηλαδη οι Παοκτζίδες!!!
Το Ελληνικο πρωτάθλημα απο την στιγμή που επεσε ο ΠΑΟ(ας ειναι καλά ο ΙΒΑΝ και ο Βαγγέλας που παίξανε ρολο να ισοπεδωθεί η Πανάθα) τότε έχουμε φτάσει ως εδώ.Το ματς με τον Ατρόμητο παρα ηταν στημένο και η διαιτησία θύμισε Ολυμπιακό επι Κοκκαλη!!!Μιλάμε για τραγική ξεφτίλα αυτό που λένε οι Γαύροι του Βορρά οτι πολεμάνε εναντιον του ΠΟΚ!!!
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση