Όλη την 11αδα του Βόλου να πάρω, όταν φέρνω Χ στον Βόλο ή τον κερδίζω με πεναλτι που κλαίγεσαι στην Τουμπα, απλά ξεφτιλιζεται ο 0-0-10Arisvilla έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 10:23Oχι 9 Ιάσωνα 39 πες. Ρε καταηκαημένε πάλι τα ίδια και τα ιδια γράφεις και δεν κοιτάς που το αφεντικό σου πουλάει παίχτες και φέρνει παίχτες από τον Μπεο (δηλαδή από τη β ομάδα σου) Και φυσικά όλα όσα δηλώνει ο Αχιλλέας για τις σχέσεις του με εσάς, το αλισβερίσι με τον "ελεύθερο" Ουάρντα, ο Φεράρι που πάτε να πάρετε τώρα είναι οκ. Είναι ένας καλός φίλος του παοκ ο Αχιλλέας Μπέος. Αλλά φυσικά αυτό δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, ούτε οι "ενοχλήσεις" στη μέση του Διούδη.
Ο Θεός του πολέμου σφραγίζει τη 2η θέση: Άρης- Αεκ
Re: Ο Θεός του πολέμου σφραγίζει τη 2η θέση: Άρης- Αεκ
Σκέψου ούτε στημένο παιχνίδι δεν μπόρεσες να κερδίσεις φέτος. Χ έφερες Ιάσωνα και με τη Ξάνθη του Καρπαζίδη πέρυσι. Ε φέρνεις και κανα χ σε αδιάφορα παιχνίδια για ξεκάρφωμα.jason0 έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 10:35Όλη την 11αδα του Βόλου να πάρω, όταν φέρνω Χ στον Βόλο ή τον κερδίζω με πεναλτι που κλαίγεσαι στην Τουμπα, απλά ξεφτιλιζεται ο 0-0-10Arisvilla έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 10:23Oχι 9 Ιάσωνα 39 πες. Ρε καταηκαημένε πάλι τα ίδια και τα ιδια γράφεις και δεν κοιτάς που το αφεντικό σου πουλάει παίχτες και φέρνει παίχτες από τον Μπεο (δηλαδή από τη β ομάδα σου) Και φυσικά όλα όσα δηλώνει ο Αχιλλέας για τις σχέσεις του με εσάς, το αλισβερίσι με τον "ελεύθερο" Ουάρντα, ο Φεράρι που πάτε να πάρετε τώρα είναι οκ. Είναι ένας καλός φίλος του παοκ ο Αχιλλέας Μπέος. Αλλά φυσικά αυτό δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, ούτε οι "ενοχλήσεις" στη μέση του Διούδη.
Ε φέρε και συ κάνα Χ για ξεκάρφωμα καμία φορά
Εχασα 3 φορές συνεχόμενα στην έδρα μου από την Αεκ. Είμαι τσάτσος του Μελισσανίδη? Καλό το παραμύθι που έχετε βγάλει σαν δικαιολογία για τα κλαρίνα που κάνετε τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχει δράκο. Χάνω από γαύρο και χανούμι γιατί είναι καλύτερες ομάδες από εμένα. Κερδίζω τον βαζελάκο κάποιες φορές επειδή είναι γτπ. Και εσένα γιατί έχεις κόμπλεξ απέναντι μου, χειρότερη ομάδα από τον γαύρο και είσαι και ο αιώνιος αντίπαλος μου. Ασε που φέτος έχεις προπονητή της πλάκας. Πρόπερσι με τον Λουτσέσκου με κέρδισες.
Τα παράπονα στο χοντρό αφεντικό σας
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ωραία η χρυσαυγίτικη τοπική.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Έχω μια σκηνή από τότε που κάναμε επιβίωση και εκπαίδευση με μπαζούκας και πυροβόλα πλάσματος, τη θέλεις?

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εγώ παίζω υπεύθυνα, δεν έβαλα σε ρύθμιση χρεών το σπίτι μου, όπως ο Γκομπάκ.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
A, πονηρούλη, κρατάς πισινή (αλλά παροτρύνεις άλλους για γιολιές). Αμ, πώς?Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:38Εγώ παίζω υπεύθυνα, δεν έβαλα σε ρύθμιση χρεών το σπίτι μου, όπως ο Γκομπάκ.

Τεσπα, αν θέλει κανένας Αρειανός που έπαιξε το σπίτι του, ας μ' ενημερώσει, έρχεται χιονιάς, κρίμα να παγώσει ο άνθρωπος.
Απ' τη Ρωσία η σκηνή, ε? Υπόψη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφραγίζει το «Allou! Fun Park»εν μέσω εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ρέντη
από georgebi » 21 Δεκ 2024, 18:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 16:17
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 1611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 16:06