Π.Α.Σ. Γιάννινα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Π.Α.Σ. Γιάννινα
ωχ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ποσοι πεφτουν;
Ειμαστε σε δυσκολη κατασταση αλλα ακομα μπορουμε να το γυρισουμε. Σημερα ειχαμε πολλες απουσιες. Το παλεψαν οσο μπορουσαν, δεν εχω παραπονο.
- Eθνικοκοινωνιστης
εγκεφαλικο επαθε ο πετρακης? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εχουμε γεμισει τραυματιες, απ' ολους ομως το κενο του Λεο δε μοιαζει να μπορει να αναπληρωθει.
Θα σωθεί ο Άγιαξ της Ηπείρου; Θα κάνει το θαύμα του ο Ρώσος Θεός;
Αναπάντητα ερωτήματα αιωρούνται πάνω απο την παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων.
Αναπάντητα ερωτήματα αιωρούνται πάνω απο την παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο
Δεν είναι δικά μου λόγια, απο ανακοίνωση των οπαδών είναι. Η οποία παρεπιπτόντως δεν αναφέρεται σε δανεικούς.
Για πες, εγώ που διάβασα την ανακοίνωση, τι να υποθέσω;
Αυτά είναι θεωρίες
Το γεγονός είναι ότι ο ολυμπιακός έδωσε δανεικό παίκτη στα γιαννενα 3 μέρες πριν τον μεταξύ τους αγώνα
Θεωρίες των οπαδών του ΠΑΣ, όχι δικές μου.
Θεωρίες κάποιων οπαδών που μέσα στη πίκρα μπορούν να λένε και να υιοθετούν διάφορα. Άλλο τα λόγια και άλλο τα γεγονότα, απλά σε αυτή τη χώρα στη πρώτη στραβή υιοθετούμε ότι μαλακία ακούμε. Αν η ομάδα πήγαινε καλά αντί να είναι σε αυτά τα χάλια και κάποιος τρίτος έλεγε τέτοιες παπαριές, πρώτα αυτοί οι ίδιοι θα ξεσηκώνονταν να τον ξεφωνίσουν. Δυστυχώς, αυτή τη περίοδο στην ομάδα, οι ψύχραιμες φωνές είμαστε λιγότεροι.
Εμφύλιος δηλαδή στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΣ για το αν ο Χριστοβασίλης διοικεί ή όχι την ομάδα.Maspoli έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 13:30Θεωρίες κάποιων οπαδών που μέσα στη πίκρα μπορούν να λένε και να υιοθετούν διάφορα. Άλλο τα λόγια και άλλο τα γεγονότα, απλά σε αυτή τη χώρα στη πρώτη στραβή υιοθετούμε ότι μαλακία ακούμε. Αν η ομάδα πήγαινε καλά αντί να είναι σε αυτά τα χάλια και κάποιος τρίτος έλεγε τέτοιες παπαριές, πρώτα αυτοί οι ίδιοι θα ξεσηκώνονταν να τον ξεφωνίσουν. Δυστυχώς, αυτή τη περίοδο στην ομάδα, οι ψύχραιμες φωνές είμαστε λιγότεροι.
Πιστευω οι οπαδοι του ΠΑΣ εχουν χασει τον προσανατολισμο τους απο την παραρτημοποιηση.Αλλοι τη βγαζουν με αλκοολ,αλλοι με μπινελικια,αλλοι στο παοκμανια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι "ψυχραιμες φωνες" πως βλεπουν την αποκτηση δανεικου 3 μερες πριν τον αγωνα με την ομαδα του?Maspoli έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 13:30Θεωρίες κάποιων οπαδών που μέσα στη πίκρα μπορούν να λένε και να υιοθετούν διάφορα. Άλλο τα λόγια και άλλο τα γεγονότα, απλά σε αυτή τη χώρα στη πρώτη στραβή υιοθετούμε ότι μαλακία ακούμε. Αν η ομάδα πήγαινε καλά αντί να είναι σε αυτά τα χάλια και κάποιος τρίτος έλεγε τέτοιες παπαριές, πρώτα αυτοί οι ίδιοι θα ξεσηκώνονταν να τον ξεφωνίσουν. Δυστυχώς, αυτή τη περίοδο στην ομάδα, οι ψύχραιμες φωνές είμαστε λιγότεροι.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.