Προκριματικά EURO 2024
Re: Προκριματικά EURO 2024
Γιακουμπ Αγκιεμπενι;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δυσφήμιση αθλήματος,συν τα αχρείαστα φιλικά, η βαρεμάρα χτυπά κόκκινο στο Σκ γιά ένα σπορ Τετάρτης
Ανάθεμα την Ε.Ε και την μαλακία που την δέρνει
Ανάθεμα την Ε.Ε και την μαλακία που την δέρνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μήπως το αντίστροφο απ'αυτό που λες, ειναι που ισχύει καταβάθος?lonelyrider έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:21Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
Εγώ πιστεύω ότι εναν αντίπαλο τον σέβεσαι πραγματικά όταν τον αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως κάθε αντίπαλο. Το πας μέχρι τέλους, του καρφώνεις όσα γκολάκια μπορείς αλλά έτσι για το fair play, τον αφήνεις να σου καρφώσει κι αυτός μερικά, όσα μπορεί.
Ούτε οι Γερμανοί θεωρώ ότι ξεφτίλισαν ή δεν σεβάστηκαν τη Βραζιλία, τότε σε εκεινο το μουντιάλ με την 7άρα.
Εγώ απλά αν ημουν Γάλλος προπονητής θα εκανα όσες αλλαγές μπορώ κατευθειαν απο το β' ημιχρονο, και θα ελεγα στην ομαδα να παιξουν απλώς σαν σε προπόνηση. Και στον κηπερ και την αμυνά μου θα ελεγα "ανα 3 γκολ που θα τους καρφώνουμε εμεις, χαλαρώνετε και τους αφήνετε να καρφώσουν κι αυτοι ενα".
Δεν ξερω τι παίχτηκε ακριβώς, δεν το ειδα το ματς. Μονο για το σκορ διάβασα.
Αντιστρέφεις όσα λες στην αρχήvantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:31Μήπως το αντίστροφο απ'αυτό που λες, ειναι που ισχύει καταβάθος?lonelyrider έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:21Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
Εγώ πιστεύω ότι εναν αντίπαλο τον σέβεσαι πραγματικά όταν τον αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως κάθε αντίπαλο. Το πας μέχρι τέλους, του καρφώνεις όσα γκολάκια μπορείς αλλά έτσι για το fair play, τον αφήνεις να σου καρφώσει κι αυτός μερικά, όσα μπορεί.
Ούτε οι Γερμανοί θεωρώ ότι ξεφτίλισαν ή δεν σεβάστηκαν τη Βραζιλία, τότε σε εκεινο το μουντιάλ με την 7άρα.
Εγώ απλά αν ημουν Γάλλος προπονητής θα εκανα όσες αλλαγές μπορώ κατευθειαν απο το β' ημιχρονο, και θα ελεγα στην ομαδα να παιξουν απλώς σαν σε προπόνηση. Και στον κηπερ και την αμυνά μου θα ελεγα "ανα 3 γκολ που θα τους καρφώνουμε εμεις, χαλαρώνετε και τους αφήνετε να καρφώσουν κι αυτοι ενα".
Κάποιοι πληρωσαν εισιτήριο, όχι για να δουν να αλλάζεις πασουλες, μακάρι να τους έριχναν 20-0
Το προβλημα λυνεται αν καπου στα 4-5 κανεις ενα τακλιν με τις ταπες στον αστραγαλο του Εμπαπε ωστε να παρουν το μηνυμα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια αυτοαναίρεση την έπαιξα, όντως.jason0 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:34Αντιστρέφεις όσα λες στην αρχήvantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:31Μήπως το αντίστροφο απ'αυτό που λες, ειναι που ισχύει καταβάθος?lonelyrider έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:21Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
Κάποιοι πληρωσαν εισιτήριο, όχι για να δουν να αλλάζεις πασουλες, μακάρι να τους έριχναν 20-0
Μάλλον "όχι εκπτώσεις στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού", ήθελα να πω. Στο αμυντικό οκ, ας πουμε οτι θα ελεγα στους αμυντικούς μου "μη σπαταλάτε και πολλές δυνάμεις, μαρκάρετε περπατώντας".
- Eθνικοκοινωνιστης
οτι ακριβως ειπε ο δασκαλος και παλι επιβεβαιωνεται,ο αντετοκουμπο της μπαλας σε ενα διαγωνισμο φεικ χαιρεται που διαλυει τα λιμα 
φεικ φουτμπολ για να τραβαει την προσοχη των προχωκαγκουρων,εκει καταντησαν
αντε να βλεπετε τα κοσοβα,τις αλβανιες και τα λουξεμβουργα να τρωνε τις πενταρες τους το καλοκαιρι απο τους φεικ σταρ και να καυλωνετε,δεν σας αξιζουν οι μουρινιο αυτου του ντουνια φεικαδες και χαρτογιακαδες του καζινοκαπιταλισμου

φεικ φουτμπολ για να τραβαει την προσοχη των προχωκαγκουρων,εκει καταντησαν

αντε να βλεπετε τα κοσοβα,τις αλβανιες και τα λουξεμβουργα να τρωνε τις πενταρες τους το καλοκαιρι απο τους φεικ σταρ και να καυλωνετε,δεν σας αξιζουν οι μουρινιο αυτου του ντουνια φεικαδες και χαρτογιακαδες του καζινοκαπιταλισμου

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ντανε μου ασε ΚΑΙ το φουτμπολ και ασχολησου με το mystylerocks, δεν ειναι φιφα εδω που κερδιζεις το γιουρο με 30 γκολ του αντετοκουμπο της μπαλας στο single modevantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:31Μήπως το αντίστροφο απ'αυτό που λες, ειναι που ισχύει καταβάθος?lonelyrider έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:21Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
Δεν ξερω τι παίχτηκε ακριβώς, δεν το ειδα το ματς. Μονο για το σκορ διάβασα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Νοέμ 2023, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αν μπορουσε η γερμανια να βαλει 10 στην βραζιλια και δεν το εκανε,ειναι απαραδεκτο
τι θα πει να τουςλυπηθουν/σεβαστουν; βασανιστηρια τους κανει;μπαλα παιζουν!
τι θα πει να τουςλυπηθουν/σεβαστουν; βασανιστηρια τους κανει;μπαλα παιζουν!
Δεν συγκρινονται οι δυο περιπτωσεις Βραζιλιας και Γιβραλταρ. Προφανως η Γερμανια οφειλε να δημιουργησει οσο το δυνατον μεγαλυτερο μετατραυματικο σοκ στους Βραζιλιανους ακριβως επειδη ειναι δυο ποδοσφαιρικοι γιγαντες και δεν υφισταται η λογικη «ελα μωρε σε βρηκα μποσικο ας σε λυπηθω». Ειμαστε δυο παγκοσμια τερατα και θα παλεψουμε μεχρις εσχατων.
Το ακριβως αναποδο για τους Γαλλους. Θρασυδειλη φραγκικη νοοτροπια, επιδειξη δυναμης απεναντι σε ποιον, στο ποδοσφαιρικο ετερον ημισυ του Σαν Μαρινο; Γελοιοτητες. Αλλα γι αυτο εχει παρει η Ελλαδα πιο προσφατα Γιουρο απο εσας, τυχαρπαστοι που σας γλεντησε ο καρπουζας στο σπιτακι σας το 2016.
Το ακριβως αναποδο για τους Γαλλους. Θρασυδειλη φραγκικη νοοτροπια, επιδειξη δυναμης απεναντι σε ποιον, στο ποδοσφαιρικο ετερον ημισυ του Σαν Μαρινο; Γελοιοτητες. Αλλα γι αυτο εχει παρει η Ελλαδα πιο προσφατα Γιουρο απο εσας, τυχαρπαστοι που σας γλεντησε ο καρπουζας στο σπιτακι σας το 2016.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε το ιδιο μυωπικοι και μικρονοες με τους βρετανους απο την καταληψη της Πολης το 1204 και επειτα, γιαυτο πλεον τους κανει πλακα και η τελευταια πρωην αποικια τουςBaldur έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 04:42Δεν συγκρινονται οι δυο περιπτωσεις Βραζιλιας και Γιβραλταρ. Προφανως η Γερμανια οφειλε να δημιουργησει οσο το δυνατον μεγαλυτερο μετατραυματικο σοκ στους Βραζιλιανους ακριβως επειδη ειναι δυο ποδοσφαιρικοι γιγαντες και δεν υφισταται η λογικη «ελα μωρε σε βρηκα μποσικο ας σε λυπηθω». Ειμαστε δυο παγκοσμια τερατα και θα παλεψουμε μεχρις εσχατων.

αμα δεν ηταν οι αυστριακοι σημερα το παρισι θα ηταν η δευτερη μεκκα η ισλαμαμπαντ

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Prince Imrahil
επρεπε να τους σεβαστουν κατι τετοιους οπως η Ελλαδα οταν εχανε μεσα εξω απο τα Φαρόεlonelyrider έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:21Οι κωλογαλλοι βαλανε 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Όταν ο αντίπαλος σου είναι πολύ πιο αδύναμος από σένα τον σέβεσαι και δεν τον ξεφτιλίζεις. Στα 5 ας σταματαγαν. Σκατά στην εθνική Γαλλίας. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3421 Απαντήσεις
- 51600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
22 Ιούλ 2024, 13:51
-