Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Δεν θα υπήρχε Παναθλητικος όμιλος Τριγλιας Φουρνοι Βενέτη Αθλητική ανώνυμη εταιρία Ηρακλής
εφαγε σε 3 παιχνιδια 7 γκολ απο την ΑΕΛ ... λες και παιζαμε με τοπικο ... στο 4ο παιχνιδι στη Λαρισα θα φαει καμποσα ακομη ...Ίακχος έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 16:08Ο Μονεμβασιωτης προέβη σε αποκαλύψεις και σκέφτεται την αποχώρηση.
https://www.sport24.gr/football/monemva ... ou-zisame/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το πρώτο το πήρατε δίκαια διότι είμαστε πολύ κακοί. Τα άλλα δύο πήρες βαθμούς με βοήθεια διαιτησίας.nostromos έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:01εφαγε σε 3 παιχνιδια 7 γκολ απο την ΑΕΛ ... λες και παιζαμε με τοπικο ... στο 4ο παιχνιδι στη Λαρισα θα φαει καμποσα ακομη ...Ίακχος έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 16:08Ο Μονεμβασιωτης προέβη σε αποκαλύψεις και σκέφτεται την αποχώρηση.
Είναι ντροπή για την Λάρισα να έχει έναν τόσο άφραγκο πρόεδρο ρουσφέτι της Ντόρας να κυνηγάει με την διαιτησία να βγει στην ΣΛ μπας και πληρώσει κάναν παικτη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
4 γκολ εφαγες σε 2 παιχνιδια στην εδρα σου ... δειξε μου ποιο γκολ εβαλα με τη βοηθεια της διαιτησιαςzteo έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:22Το πρώτο το πήρατε δίκαια διότι είμαστε πολύ κακοί. Τα άλλα δύο πήρες βαθμούς με βοήθεια διαιτησίας.nostromos έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:01εφαγε σε 3 παιχνιδια 7 γκολ απο την ΑΕΛ ... λες και παιζαμε με τοπικο ... στο 4ο παιχνιδι στη Λαρισα θα φαει καμποσα ακομη ...Ίακχος έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 16:08Ο Μονεμβασιωτης προέβη σε αποκαλύψεις και σκέφτεται την αποχώρηση.
Είναι ντροπή για την Λάρισα να έχει έναν τόσο άφραγκο πρόεδρο ρουσφέτι της Ντόρας να κυνηγάει με την διαιτησία να βγει στην ΣΛ μπας και πληρώσει κάναν παικτη
Λοιπόν έχουμε και λέμε.nostromos έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:254 γκολ εφαγες σε 2 παιχνιδια στην εδρα σου ... δειξε μου ποιο γκολ εβαλα με τη βοηθεια της διαιτησιας
Ηρακλης—Λάρισα 2—2
Το πρώτο γκολ της Λάρισας είναι από ελεγχομενη θέση οφσάιντ
Το δεύτερο γκολ της Λάρισας προήλθε από ένα πλάγιο που το χτύπησαν οι παίκτες της Λάρισας αντικανονικά.
Ηρακλης—Λάρισα 1—2
Το 30 αποβάλλεται ο Μπερτολιο με απευθείας κόκκινη για ένα φάουλ που δεν δίνεται ούτε κίτρινη ενώ ο Ηρακλής νικάει σε εκείνο το σημείο.
Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες της Λάρισας παίζουν ακραία αντιαθλητικα και δεν δίνονται ούτε φάουλ.
Αλλά είπαμε ξετυλίγεται η ιστορική ομάδα της για να κάνει μπίζνες και ρουσφέτια ο άφραγκος Νταβέλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε οσο δεν φυλαει δαχτυλιδι πατερουλη η βαγγελα ανοδο δεν εχει 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν μπορει να μιλας σοβαρα τωρα ... ουτε οφσαιντ υπαρχει ουτε τιποτε ... το 2ο στο 2-2 ειναι αυτογκολ ...zteo έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:57Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Ηρακλης—Λάρισα 2—2
Το πρώτο γκολ της Λάρισας είναι από ελεγχομενη θέση οφσάιντ
Το δεύτερο γκολ της Λάρισας προήλθε από ένα πλάγιο που το χτύπησαν οι παίκτες της Λάρισας αντικανονικά.
Ηρακλης—Λάρισα 1—2
Το 30 αποβάλλεται ο Μπερτολιο με απευθείας κόκκινη για ένα φάουλ που δεν δίνεται ούτε κίτρινη ενώ ο Ηρακλής νικάει σε εκείνο το σημείο.
Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες της Λάρισας παίζουν ακραία αντιαθλητικα και δεν δίνονται ούτε φάουλ.
Αλλά είπαμε ξετυλίγεται η ιστορική ομάδα της για να κάνει μπίζνες και ρουσφέτια ο άφραγκος Νταβέλη.
στο 1ο παιχνιδι τρως το 1-2 στο 91 ...
η ΑΕΛ ειναι αητητη φετος με 2 μονο ισοπαλιες ... εχει παρει ολη τη χρονια 1 πεναλτυ
μην τρωτε το παραμυθι της διοικησης σας ... η ΑΕΛ δεν ειναι εχθρος σας ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ηρακλής Μεταξάς στην Κομμούνα του Μπακού
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Σεπ 2023, 20:51 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Σεπ 2023, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζωντανή είναι η Shani Louk, σύμφωνα με τη μητέρα της!
από Kauldron » 11 Οκτ 2023, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 149 Απαντήσεις
- 6230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
13 Φεβ 2025, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γεροντοκρατία: μέλος της γερουσίας παθαίνει εγκεφαλικό(?) σε ζωντανή μετάδοση
από Σενέκας » 27 Ιούλ 2023, 09:13 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
07 Ιουν 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»
από βοθρατζης » 20 Ιούλ 2024, 03:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
20 Ιούλ 2024, 15:13
-