Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
Πιστευω οτι αυτο το Μουντιαλ ειναι η αρχη του τελους της Ευρωπαικης κυριαρχιας.Θα αμφισβητηθει απο την Ασια απο το επομενο Μουντιαλ.Και ο λογος ειναι οτι οι Ασιατες εχουν την πειθαρχια και την μεθοδικοτητα να δουλεψουν και να φτασουν τους Ευρωπαιους.Η Λ.Αμερικη και η Αφρικη μπορει να ξεχυλιζουν απο ταλεντα εχουν ομως την διαφθορα στις ομοσπονδιες τους που λειτουργει σαν βαριδιο.
Πιστευω οτι αυτο το Μουντιαλ ειναι η αρχη του τελους της Ευρωπαικης κυριαρχιας.Θα αμφισβητηθει απο την Ασια απο το επομενο Μουντιαλ.Και ο λογος ειναι οτι οι Ασιατες εχουν την πειθαρχια και την μεθοδικοτητα να δουλεψουν και να φτασουν τους Ευρωπαιους.Η Λ.Αμερικη και η Αφρικη μπορει να ξεχυλιζουν απο ταλεντα εχουν ομως την διαφθορα στις ομοσπονδιες τους που λειτουργει σαν βαριδιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είχε ένα βλέμμα όταν τα έσωζε που συμπέρανα πως ήταν κωλόφαρδος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
λολ ποια Ασιαzteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:30Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
ποτε των ποτων
τελικα η παραδοση οσο γινεται Ευρωπη τον πινουνε οι Λ Αμερικανοι ισχυει ακομα και ας παιζουνε οι περισσοτεροι πια εδω
Πριν εικοσι χρονια τα ιδια ελεγαν για την Αφρικη.zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:30Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
Πιτσες μπλε τελικα.
Η Ευρωπη ειναι αιωνες μπροστα.
Για τον απλουστατο λογο οτι ξερει να αξιοποιει καλυτερα τις "πρωτες υλες" και γιατι σε προπονητικο επιπεδο δεν εχει αντιπαλο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μην το βλεπεις τοσο μυωπικα.Ταλεντα μπορουν να γεννηθουν οπουδηποστον πλανητη,η διαφορα ειναι ομως στο πως δουλευοντε.Τωρα που αρχισαν να το παιρνουν ζεστα Κινεζοι και Ινδοι νομιζω οτι θα κανουν αλματα στα επομενα χρονια στο ποδοσφαιρο.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:35λολ ποια Ασιαzteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:30Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
ποτε των ποτων
τελικα η παραδοση οσο γινεται Ευρωπη τον πινουνε οι Λ Αμερικανοι ισχυει ακομα και ας παιζουνε οι περισσοτεροι πια εδω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγραψα κατι που το αγνοησες.Την διαφθορα.Η πρωτη υλη των Αφρικανων ειναι ιδια με αυτην των Ευρωπαιων.Η διαφορα ειναι στο πως δουλευεται.Οταν σε Λ.Αμερικη και Αφρικη το μονο που νοιαζει τις ομοσπονδιες ειναι να κανουν μανατζεροδουλειες και να τσεπωνουν τα χρηματα του κρατους ομαδες δεν θα κανουν ποτε.under έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:38Πριν εικοσι χρονια τα ιδια ελεγαν για την Αφρικη.zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:30Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
Πιτσες μπλε τελικα.
Η Ευρωπη ειναι αιωνες μπροστα.
Για τον απλουστατο λογο οτι ξερει να αξιοποιει καλυτερα τις "πρωτες υλες" και γιατι σε προπονητικο επιπεδο δεν εχει αντιπαλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
απο που προκυπτει οτι εχουνε αρχισει να το παιρνουν ζεστα κινεζοινδοι;zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:41Μην το βλεπεις τοσο μυωπικα.Ταλεντα μπορουν να γεννηθουν οπουδηποστον πλανητη,η διαφορα ειναι ομως στο πως δουλευοντε.Τωρα που αρχισαν να το παιρνουν ζεστα Κινεζοι και Ινδοι νομιζω οτι θα κανουν αλματα στα επομενα χρονια στο ποδοσφαιρο.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:35λολ ποια Ασιαzteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:30Γενικα ηταν καλο Μουντιαλ,αμφιρροπο.Επιβεβαιωθηκε η κυριαρχια των Ευρωπαικων ομαδων εστω με τις ((μεταμοσχευσεις)) μεταναστων(δεν με χαλασε καθολου αντιθετα πιστευω οτι ανεβασαν σε ποιοτητα τις Ευρωπαικες ομαδες).Με απογοητευσε πολλη η Λ.Αμερικη.
ποτε των ποτων
δεν εχουνε ταλεντο τι να κανουμε αμπαλοι ειναι σαν ηπειρος
εδω οι Αμερικανοι που ειναι νο1 αθλητικο εθνος του πλανητη και στο ποδοσφαιρο ακομα φρυδια εχουνε καταφερει ποιοι Κινεζοι και Ινδοι
Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχουν αρχισει να ριχνουν χοντρα χρηματα να αναβαθμισουν τα πρωταθληματα τους και να δημιουργησουν υποδομες.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:48απο που προκυπτει οτι εχουνε αρχισει να το παιρνουν ζεστα κινεζοινδοι;zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:41Μην το βλεπεις τοσο μυωπικα.Ταλεντα μπορουν να γεννηθουν οπουδηποστον πλανητη,η διαφορα ειναι ομως στο πως δουλευοντε.Τωρα που αρχισαν να το παιρνουν ζεστα Κινεζοι και Ινδοι νομιζω οτι θα κανουν αλματα στα επομενα χρονια στο ποδοσφαιρο.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:35
λολ ποια Ασια
ποτε των ποτων
εδω οι Αμερικανοι που ειναι νο1 αθλητικο εθνος του πλανητη και στο ποδοσφαιρο ακομα φρυδια εχουνε καταφερει ποιοι Κινεζοι και Ινδοι
Η Αμερικη απλα δεν ενδιαφερεται τοσο για το ποδοσφαιρο γιαυτο εχει μεινει πισω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παντου υπαρχει διαφθορα.zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:45Εγραψα κατι που το αγνοησες.Την διαφθορα.Η πρωτη υλη των Αφρικανων ειναι ιδια με αυτην των Ευρωπαιων.Η διαφορα ειναι στο πως δουλευεται.Οταν σε Λ.Αμερικη και Αφρικη το μονο που νοιαζει τις ομοσπονδιες ειναι να κανουν μανατζεροδουλειες και να τσεπωνουν τα χρηματα του κρατους ομαδες δεν θα κανουν ποτε.
Η Ευρωπη απλα εχει τις υποδομες και την γνωση και η διαφθορα δεν την εμποδιζει να εξελισσει το προιον της.
Η Αφρικη εχει μονο πρωτες υλες.
Η Λατινικη Αμερικη καλυτερες πρωτες υλες αλλα υστερει στις υποδομες και σε τεχνικο επιπεδο σε σχεση με την Ευρωπη.
12-7 το σκορ Ευρωπης-Λατινικης Αμερικης.
- Rocco Siffredi
οτι λεφτα και να ριξουνε η ιστορια δειχνει οτι δεν εχουνε ταλεντο σαυτο το αθλημαzteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:50Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχουν αρχισει να ριχνουν χοντρα χρηματα να αναβαθμισουν τα πρωταθληματα τους και να δημιουργησουν υποδομες.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:48απο που προκυπτει οτι εχουνε αρχισει να το παιρνουν ζεστα κινεζοινδοι;
Η Αμερικη απλα δεν ενδιαφερεται τοσο για το ποδοσφαιρο γιαυτο εχει μεινει πισω.
οτι ξαφνικα θα βγουνε μπαλαδοροι απο Ινδια και Κινα
και φτωχεια που υπαρχει και χωρις σοβαρα πρωταθληματα σε αλλα μερη του κοσμου βγαινουν παιχταραδες
Σημειωσατε δε οτι απο το 90 και μετα η Ευρωπη εχει παρει παραμαζωμα τη Λατινικη Αμερικη.
Τα 90's ειναι δεκαετια οροσημο για το ποδοσφαιρο και οχι μονο αφου απο εκει και περα αρχιζει συστηματικα η δουλεια σε επιπεδο φυσικης καταστασης και ανεβαινουν ο ρυθμος,οι ταχυτητες και η δυναμη στους αγωνες.
Σε αυτο η Ευρωπη εχει αβανταζ γιατι παιρνει πρωτες υλες απο Αφρικη και τις αξιοποιει στο μαξιμουμ.
Η Λατινικη Αμερικη μενει μονο με την ατομικη τεχνικη.
Τα 90's ειναι δεκαετια οροσημο για το ποδοσφαιρο και οχι μονο αφου απο εκει και περα αρχιζει συστηματικα η δουλεια σε επιπεδο φυσικης καταστασης και ανεβαινουν ο ρυθμος,οι ταχυτητες και η δυναμη στους αγωνες.
Σε αυτο η Ευρωπη εχει αβανταζ γιατι παιρνει πρωτες υλες απο Αφρικη και τις αξιοποιει στο μαξιμουμ.
Η Λατινικη Αμερικη μενει μονο με την ατομικη τεχνικη.
- Eθνικοκοινωνιστης
η γαλλια,το βελγιο και η αγγλια αν δεν ειχαν τους ταχυδυναμικους αφρικανους ουτε στους 16 δεν θα μπορουσαν να περασουν
η κροατια ειναι η εξαιρεση (και μαλλον η τελευταια) εξαιρεση στον κανονα
η ευρωπη και περισσοτερο η λατινικη αμερικη λογω της τεραστιας γηρανσης και του νεοφιλελε μοντελου που ακολουθουν φθηνουν χρονο με τον χρονο σε ποιοτητα
σε λιγα χρονια το ποδοσφαιρο θα φτασει το χαλι του μπασκετ και οι μαραθωνοδρομοι τυπου εμπαπε θα θεωρουνται οι τοπ παικτες (καταντια)
η κροατια ειναι η εξαιρεση (και μαλλον η τελευταια) εξαιρεση στον κανονα
η ευρωπη και περισσοτερο η λατινικη αμερικη λογω της τεραστιας γηρανσης και του νεοφιλελε μοντελου που ακολουθουν φθηνουν χρονο με τον χρονο σε ποιοτητα
σε λιγα χρονια το ποδοσφαιρο θα φτασει το χαλι του μπασκετ και οι μαραθωνοδρομοι τυπου εμπαπε θα θεωρουνται οι τοπ παικτες (καταντια)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μεγάλη μπαλαδοφατσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 301 Προβολές