Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 26 Σεπ 2019, 01:49

Rocco Siffredi έγραψε:
26 Σεπ 2019, 01:16
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
26 Σεπ 2019, 00:02
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο αντιπαθής στη Νότια Ελλάδα από
τον Άρη,τολμώ να πω και σε σχέση με την ΑΕΚ.Οι
Παναθηναικοί τουλάχιστον είναι πιθανότερο να αντιπαθήσουν
τον ΠΑΟΚ παρά την ΑΕΚ.
απο τον αρη ναι , το υπολοιπο δεν ισχυει
οπαδικα ειναι ψιλοανυπαρκτος Ν Ελλαδα οποτε δεν υπαρχει αυτη η καθημερινη κοντρα που εχουν οι 3 μεταξυ τους
και σε επιπεδο τιτλων ειναι πολυ μακρια ακομα για να υπαρχει σοβαρη απειλη
Ναι οκ οι Παναθηναικοί και οι Αεκτσήδες έχουν κόντρα σε επίπεδο
οργανωμένων είναι αλήθεια,για τους απλούς φιλάθλους δε νομίζω
ότι ισχύει, εν πάση περιπτώση επειδή το νήμα ξεκίνησε για το Άρης
vs Ολυμπιακός με ολίγον Θεσσαλονικιώτικη κόντρα μέσα, λέω να
μην πηδήξω τη συζήτηση οπότε δεν συνεχίζω.

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 26 Σεπ 2019, 06:07

arisordeath έγραψε:
26 Σεπ 2019, 00:07
Rocco Siffredi έγραψε:
25 Σεπ 2019, 23:53
θωμαιδης πλακα πλακα αρχισε εκπομπες στο οπεν :lol:
πρεπει να τον βλεπει μονο ο καρπετοπουλος
αρχίζει εκπομπή και ο μανάβης στο όπεν.
θα λέγεται άντε γεια σε λέω.
στο πλαίσιο της ερυθροποιησης που συντελείται..

Η εκπομπή θα λέγεται "50 χρόνια φάπες"
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 26 Σεπ 2019, 10:15

Arisvilla έγραψε:
25 Σεπ 2019, 23:01

Καθόλου μικρός δεν είμαι. Για το μπάσκετ τι έχεις να πεις? Μήπως δεν ήταν δίκαια τα νταμπλ του ΑΡΗ? Της μοναδικής ομάδας που ένωσε όλους τους Ελληνες? Ε αυτό μόνο εσείς το λέγατε. Θυμάμαι τότε που τρώγατε φάπες με τον Χοτοκουρίδη και τον Μακαρά ενώ είχατε αντίπαλο τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και φωνάζατε για τη διαιτησία και τον Ιωαννίδη. Κανέναν γαύρο δεν κυνηγάει η ομάδα σου. Ειναι σαν να λες οτι η Λάτσιο ή η Νάπολι κυνηγάει τη Γιουβέντους. Μπορεί πχ η Νάπολι να έχει καλή ομάδα την τελευταία πενταετία αλλά αντίπαλος της Γιούβε δεν είναι. Μονο η Μίλαν και η Ιντερ είναι. Η ΑΕΚ στην οποία αναφέρεσαι υποτιμητικά έχει τα τετραπλάσια πρωταθλήμα από εσένα και τα διπλασια κύπελλα.
ποιους ελληνες ενωσε μωρε? τους φιλαθλους που χαιροτανε με την Σακοραφα και την Βερουλη? οτιναναι

Μακαρας λεει ο...Ρωμανιδης λολ
ο δικος μας καμαρι μου τουλαχιστον ηταν τιμιος και οτι μπορουσε εβγαζε, χωρις πορτοκαλιτα και χωρις Ρηγα και Δουβη
και, οκ, εγω ειμαι μπαουγκξ μεμετη γιουφτος, μη με δινεις σημασια... δωσε ομως στον συζηγο μιας σταρ ελλας της εποχης αρειανο που τα κελαηδουσε ολα αυτα
αστο μαναρι, αυτα δε θα τα διαβασεις απο κανεναν Σκουντη
και στην τελικη μαγκια σας

οσο για φαπες...
να σου θυμησω οτι στα ΚΑΛΑ σας βλεπατε καναν που του επεσε λιγο παραπανω Κοπερτον εξω απο το Αλεξανδρειο και κρυβατε τα κασκολια?
θυμαμαι σκηνικο με ξαδερφο Συκεωτη σκωληκα να με ρωταει με αγωνια αν ξερω την ενδεκαδα μπας και φαμε πεσιμο σε ματς ΟΑΡΗΣ-Πανιωνιος

υπεροχα, γλυκα 80ς

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 26 Σεπ 2019, 10:21

Παρταλι έγραψε:
26 Σεπ 2019, 10:15
Arisvilla έγραψε:

Καθόλου μικρός δεν είμαι. Για το μπάσκετ τι έχεις να πεις? Μήπως δεν ήταν δίκαια τα νταμπλ του ΑΡΗ? Της μοναδικής ομάδας που ένωσε όλους τους Ελληνες? Ε αυτό μόνο εσείς το λέγατε. Θυμάμαι τότε που τρώγατε φάπες με τον Χοτοκουρίδη και τον Μακαρά ενώ είχατε αντίπαλο τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και φωνάζατε για τη διαιτησία και τον Ιωαννίδη. Κανέναν γαύρο δεν κυνηγάει η ομάδα σου. Ειναι σαν να λες οτι η Λάτσιο ή η Νάπολι κυνηγάει τη Γιουβέντους. Μπορεί πχ η Νάπολι να έχει καλή ομάδα την τελευταία πενταετία αλλά αντίπαλος της Γιούβε δεν είναι. Μονο η Μίλαν και η Ιντερ είναι. Η ΑΕΚ στην οποία αναφέρεσαι υποτιμητικά έχει τα τετραπλάσια πρωταθλήμα από εσένα και τα διπλασια κύπελλα.
ποιους ελληνες ενωσε μωρε? τους φιλαθλους που χαιροτανε με την Σακοραφα και την Βερουλη? οτιναναι

ο δικος μας καμαρι μου τουλαχιστον ηταν τιμιος και οτι μπορουσε εβγαζε, χωρις πορτοκαλιτα και χωρις Ρηγα και Δουβη
και, οκ, εγω ειμαι μπαουγκξ μεμετη γιουφτος, μη με δινεις σημασια... δωσε ομως στον συζηγο μιας σταρ ελλας της εποχης αρειανο που τα κελαηδουσε ολα αυτα

οσο για φαπες...
να σου θυμησω οτι στα ΚΑΛΑ σας βλεπατε καναν που του επεσε λιγο παραπανω Κοπερτον εξω απο το Αλεξανδρειο και κρυβατε τα κασκολια?
θυμαμαι σκηνικο με ξαδερφο Συκεωτη σκωληκα να με ρωταει με αγωνια αν ξερω την ενδεκαδα μπας και φαμε πεσιμο σε ματς ΟΑΡΗΣ-Πανιωνιος

υπεροχα, γλυκα 80ς

Εικόνα
καλός χρυσός αλλά κόμπλεξ ατελείωτα άφησες βρε νικο μου.
τι άλλο θα ακουσουμε.. :lol:

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 26 Σεπ 2019, 10:36

ρε σεις εκεί κάτω χαμουτζες,αν και μπαίνετε και σεις στο νόημα,βλέπετε τι τραβάμε εδώ με τους αθιγγανους;με τους λεονες,τους φορουμιτες,τους ιασωνες και τα παρτάλια;ήρωες είμαστε.. :lol:

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 26 Σεπ 2019, 10:40

μη με εξισωνεις με ΛΕΟΝΑ ρε...ελεος

arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath » 26 Σεπ 2019, 10:41

Παρταλι έγραψε:
26 Σεπ 2019, 10:40
μη με εξισωνεις με ΛΕΟΝΑ ρε...ελεος
ναι αλλά ανακοίνωση δεν έβγαλες ποτέ..

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 26 Σεπ 2019, 10:43

το ομολογω....

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 26 Σεπ 2019, 10:57

Ασσος ειναι και μετα τον ερυθρο αστερα ασσος χαλαρος

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Σεπ 2019, 11:09

Παρταλι έγραψε:
26 Σεπ 2019, 10:15
Arisvilla έγραψε:

οσο για φαπες...

υπεροχα, γλυκα 80ς
Χαχαχα τι σας έχει κάνει ο Νίκος Γκάλης πολλά απωθημένα. Ρήγας Δουβής χαχαχαχα. Σας είχε βγάλει και από το γήπεδο το 1985 ο τελευταίος. Ναι ρε φίλε είμασταν ντοπαρισμένοι και είχαμε και τη διαιτησία, αφού έτσι σας έλεγε τότε ο Μάκης ο Μανάβης και ο Δούκας μεταγενέστερα για να δικαιολογήσει τις ατέλειωτες αγωνιστικές φάπες που τρώγατε έτσι είναι. Μου το είπε ο μπατζανάκης του τέως φροντιστή της ομάδας πριν από 25 χρόνια. Τις Πέμπτες νέκρωνε η χώρα τότε για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ΑΡΗ της εποχής, μέχρι και σε ματς στο ποδόσφαιρο της εθνικής το 1988 ακούστηκαν ιαχές ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ και εσύ μιλάς για πορτοκαλάδες και για το Δουβή. Οσον αφορά τα κασκόλια ανέκαθεν αυτοί ήταν οι οπαδοί σου. Πέσιμο σε ξέμπαρκους και γυναικόπαιδα όπως κάνατε φέτος με τα δεκαπεντάχρονα του ολυμπιακού, όπως κάνατε και με εμάς στη Σουρωτή το 2010.

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 26 Σεπ 2019, 11:17

εχμ... εξω απο το Αλεξανδρειο γινοταν το επιδερμιδα κοντρολ αγορινα, δε στα εξιστορισαν καλα
ουτε για την Σουρωτη βεβαια (κατι ειχε γινει πριν, με εναν πατερα και το παιδι του, αλλα αυτα καλο ειναι μην τα μαθαινεται...)

για το 85 ξερω οτι σας βγαλαμε για δευτερη φορα απο την 3, τοτε που τα σκαρπινια του, πρωην ΠΑΟΚτση Σαουριδα, νεαρος τοτε, εβγαζαν σπιθες στο χορταρι

για τις πορτοκαλιτες ασε με να ξερω ΠΟΛΥ καλα μπεμπα μου
εχουν πεθανει αρχιδια απο αυτα τα διαολια, αστο

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Σεπ 2019, 11:21

Παρταλι έγραψε:
26 Σεπ 2019, 11:17
εχμ... εξω απο το Αλεξανδρειο γινοταν το επιδερμιδα κοντρολ αγορινα, δε στα εξιστορισαν καλα
ουτε για την Σουρωτη βεβαια (κατι ειχε γινει πριν, με εναν πατερα και το παιδι του, αλλα αυτα καλο ειναι μην τα μαθαινεται...)

για το 85 ξερω οτι σας βγαλαμε για δευτερη φορα απο την 3, τοτε που τα σκαρπινια του, πρωην ΠΑΟΚτση Σαουριδα, νεαρος τοτε, εβγαζαν σπιθες στο χορταρι

για τις πορτοκαλιτες ασε με να ξερω ΠΟΛΥ καλα μπεμπα μου
εχουν πεθανει αρχιδια απο αυτα τα διαολια, αστο
Σας έδωσε μια φορά ο Δασυγένης εισιτήρια στη 3 το 1985 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Φάγατε το τρίμπαλο βέβαια αλλά αυτό δεν είχε σημασία ο Κουλούρης σας το έδωσε το πρωτάθλημα τότε με τον Μαλιούφα και τον Καρασαββίδη. Οσον αφορά τον "παοκτζή" Σαουρίδη τον αγαπάτε πολύ βλέπω τον κάνατε και μεγάλο πανό προχθές.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 26 Σεπ 2019, 11:26

Echelon
Παρταλι έγραψε:
τοτε που τα σκαρπινια του, πρωην ΠΑΟΚτση Σαουριδα, νεαρος τοτε, εβγαζαν σπιθες στο χορταρι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 26 Σεπ 2019, 11:26

Παρταλι έγραψε:
Ναι αλλα ο πρωτος συνδεσμος των Χιτων ηταν διπλα στο γηπεδο σας :)
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών