Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 13 Σεπ 2023, 22:21

enaon έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:32
Λεγεών έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:06
Τα είπαμε και στον τρόπο που χειρίστηκε το σίριαλ της συμμετοχής του στην Εθνική. Νομίζει πως είναι larger than life λόγω επιτυχίας και χρημάτων; Έχει κακούς συμβούλους; Δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει στο θέμα της επικοινωνίας; Έχει γίνει το μυαλό μία μάζα από αλεσμένα ποπ κορν μέσα σε full fat φυστικοβούτυρο; Κανείς δεν ξέρει, ίσως όλα αυτά μαζί.

Εικόνα
Μετα λετε οτι δεν παραγει η εποχη μεγαλους πολιτικους ανδρες.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 13 Σεπ 2023, 22:24

δεν καταλαβαινω τι ειπε δηλαδη παραξενο;
νιγηριανος ειναι στην καταγωγη,αυτην την παιδεια ειχε και απο το σπιτι
αλλα πηγε ελληνικο σχολειο και μεγαλωσε στην ελλαδα

τωρα αν εσας σας κανοναρχει την σκεψη το 3% και πεσατε απο τα συννεφα,τι να κανομεν

ο ανθρωπος δεν ειπε κατι παραξενο!

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 13 Σεπ 2023, 23:01

Λεγεών έγραψε:
Υπερβολές και από τους μαλακορατσιστές σαν τον adon99 που κάθε φορά βρίσκουν ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους χωρίς να έχουν το θάρρος να πουν πως δεν τον γουστάρουν επειδή είναι μαύρος, αλλά και από όσους θέλουν να τον υπερασπιστούν σε όσα λέει επειδή ίσως τον συμπαθούν.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης έχει εδώ και λίγο καιρό που και λέει, και κάνει μαλακίες. Τα είπαμε και στον τρόπο που χειρίστηκε το σίριαλ της συμμετοχής του στην Εθνική. Νομίζει πως είναι larger than life λόγω επιτυχίας και χρημάτων; Έχει κακούς συμβούλους; Δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει στο θέμα της επικοινωνίας; Έχει γίνει το μυαλό μία μάζα από αλεσμένα ποπ κορν μέσα σε full fat φυστικοβούτυρο; Κανείς δεν ξέρει, ίσως όλα αυτά μαζί.

Φαίνεται να είναι συναισθηματικός άνθρωπος που εντυπωσιάζεται εύκολα, και τον φαντάζομαι στο αεροπλάνο της επιστροφής του από τη Νιγηρία πριν κάτι εβδομάδες να σκέφτεται ότι τελικά είναι και νιγηριανός, έχοντας γνωρίσει για πρώτη φορά την χώρα καταγωγής των γονιών του αλλά και συγγενείς του που είναι ακόμα εκεί, άρα αφού είναι και νιγηριανός οφείλει και να το φωνάξει λίγο παραπάνω στις ΗΠΑ όπου οι αφροαμερικανοί αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, και όλα καλά. Ταυτόχρονα είναι και άτομο που θέλει να τα έχει καλά με όλους, και από την στιγμή που ακόμα λογίζεται μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας ίσως νομίζει πως δεν επηρεάζονται οι Έλληνες που τον ακούνε.

Σίγουρα αισθάνεται και Έλληνας, δεν θα αγόραζε σπίτι στην Ελλάδα ούτε θα επένδυε στην ελληνική βιομηχανία αν δεν ένιωθε δεσμούς με την χώρα, απλά μάλλον δεν έχει άτομα να τον συμβουλεύουν πριν πει ό,τι πει. Βγαίνει σε συνεντεύξεις και ό,τι του έρθει, το λέει, σαν να μην υπάρχει φίλτρο. Χαριτωμένος αυθορμητισμός από την μία, αψυχολόγητο άνοιγμα που μπορεί να του κοστίσει άσχημα από την άλλη.

Αν δεν αισθανόταν Έλληνας, θα μπορούσε να είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του εδώ και 10 χρόνια, και να μην επέστρεφε ποτέ, ούτε καν σαν τουρίστας. Όμως με εξαίρεση δύο καλοκαίρια (2017, 2023), όλα τα υπόλοιπα καλοκαίρια που η Εθνική έχει υποχρεώσεις είναι πάντα εδώ, και αυτός και τα αδέρφια του. Άρα γουστάρουν.

Θα πρέπει όμως να αρχίσει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Ναι, έχει εκατομμύρια αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ που τον κοιτάνε και τον θαυμάζουν, και καλά κάνει και μιλάει. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χιλιάδες παιδιά μεταναστών στην Ελλάδα που νιώθουν Έλληνες, αλλά που δεν έχουν και δεν θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχε αυτός, και είναι εξίσου σημαντικό να μπορεί να τα εμπνεύσει με τον ίδιο τρόπο που και ο ίδιος εμπνεύστηκε βλέποντας την Εθνική με τον Σχορτσανίτη να κερδίζει τις ΗΠΑ το 2006, συνειδητοποιώντας ότι σιγά-σιγά το χρώμα του δέρματος του δεν είναι ταμπού και παράγοντας αποκλεισμού ανθρώπων.
Κοίτα, ας είμαστε ρεαλιστές: μπασκετμπολίστας είναι, άρα κατά τεκμήριο δεν είναι και κανένα πρώτο μυαλό (τουλάχιστον εκτός γηπέδου). Τα σχόλιά του κάνουν μπαμ ότι είναι κατευθυνόμενα από ίματζ μεϊκερς, μάνατζερς κτλ, και δεν αναφέρομαι τόσο στο κομμάτι που λέει ότι είναι Νιγηριανός, όσο στην επιμονή του να δηλώνει ''Αφρικανός''. Είναι προφανές ότι στοχεύει στη δημοτικότητα μεταξύ των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ και πιθανώς και στην ίδια την αφρικανική ήπειρο γενικά. Από πλευράς μάνατζμεντ, μια χαρά λογική έχουν αυτά που λέει, το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Απλά εκθέτει όσους στην Ελλάδα τον υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, όταν οι διάφοροι ρατσιστές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του αρνούνταν την ελληνικότητα λόγω καταγωγής και χρώματος δέρματος. Καλό θα είναι να σταματήσουν να τον καλούν στην Εθνική πάντως αν νιώθει Νιγηριανός. Ας πάει να παίξει με την Εθνική Νιγηρίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Σεπ 2023, 23:14

adon99 έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:34
"Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, το όνομα του δεύτερου παιδιού τους είναι Maverick Shai"

Ελληνικοτατο το μαβερικ σαι
Δεν νομιζω να ειστε τιποτα βλαχαδερα και να μην εχετε κανενα θειο η μπατζανακι που να τον λενε μαβερικ
Ούτε νιγηριανό είναι όμως.Βασικά είναι αμερικανικό.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Σεπ 2023, 23:44

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2023, 17:42
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:13
vantono έγραψε:
13 Σεπ 2023, 10:04

Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει! :102:
Στην ομάδα μου θα ήθελα να παίζουν μόνο λευκοί Έλληνες όπως ο Γουόλκαπ, ο Ντόρσει και τα άλλα παιδιά.
Εικόνα
Ήθελα να γράψω και jake tsakalidis και Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αλλά δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση στο Χαρδαλιά.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Σεπ 2023, 23:54

adon99 έγραψε:
13 Σεπ 2023, 17:52
O Κυργιος που γεννηθηκε στην Αυστραλια που εχει Πατερα Ελληνα και Ελληνικό ονομα
Δεν εχει πει ποτε οτι ειναι Ελληνας αλλα Αυστραλος
:smt018

Παπαριές γράφεις. Προφανώς και έχει δηλώσει και Έλληνας και μέλος της ελληνικής κοινότητας. Απλά εκεί στο εξωτερικό δε θίγονται τόσο με τις διπλές υπηκοότητες.

www.news247.gr/weekend-edition/poso-ell ... 5.amp.html

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 13 Σεπ 2023, 23:56

paotaris έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:04
fonfon έγραψε:
13 Σεπ 2023, 20:45
paotaris έγραψε:
13 Σεπ 2023, 20:24

Συγνωμη σιγουρα οχι,αλλα μεταξυ μας ο Γιαννης τους δικαιωσε και εμας μας εξεθεσε εντελως.
Κανέναν δεν εξέθεσε.Δικαίωμα του είναι να δηλώνει Νιγηριανός.Δεν θα έπρεπε να φοβάται να το δηλώνει μήπως πειραχτεί κάθε είδους ρατσιστής.
Αν ήταν λευκός και δήλωνε ελληνοαμερικάνος δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Τώρα όμως υπάρχει.
Φυσικα και ειναι δικαιωμα του,απλως οσοι λεγαμε οτι ειναι Ελληνας ειχαμε λαθος.Λογικο να μην υπηρχε προβλημα για το ελληνοαμερικανος γιατι υποδηλωνει 2 καταγωγες.
Καθόλου λάθος δεν είναι.Φυσικά είναι Έλληνας.
Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι οι ρατσιστές.Φανεροί και κρυφοί.

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 14 Σεπ 2023, 00:00

adon99 έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:22
fonfon έγραψε:
13 Σεπ 2023, 20:45
paotaris έγραψε:
13 Σεπ 2023, 20:24

Συγνωμη σιγουρα οχι,αλλα μεταξυ μας ο Γιαννης τους δικαιωσε και εμας μας εξεθεσε εντελως.
Κανέναν δεν εξέθεσε.Δικαίωμα του είναι να δηλώνει Νιγηριανός.Δεν θα έπρεπε να φοβάται να το δηλώνει μήπως πειραχτεί κάθε είδους ρατσιστής.
Αν ήταν λευκός και δήλωνε ελληνοαμερικάνος δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Τώρα όμως υπάρχει.

Σε ποιο ακριβως σημειο εχει δηλωσει "Ελληνονιγηριανος"?
Παντου μονο νιγηριανος και αφρικανος λεει οτι ειναι και οτι απλα γεννηθηκε εδω

Εχεις μπλοκαρει και δεν ξερεις τι να πεις πρεπει να σας δωσουνε νεες οδηγιες
:smt005::smt005:
Το ότι οι ρατσιστές δεν έχουν μυαλό και χρειάζονται οδηγίες,δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είναι έτσι.

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 14 Σεπ 2023, 00:00

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Σεπ 2023, 23:54
adon99 έγραψε:
O Κυργιος που γεννηθηκε στην Αυστραλια που εχει Πατερα Ελληνα και Ελληνικό ονομα

Παπαριές γράφεις. Προφανώς και έχει δηλώσει και Έλληνας και μέλος της ελληνικής κοινότητας. Απλά εκεί στο εξωτερικό δε θίγονται τόσο με τις διπλές υπηκοότητες.

Παπαριες λες εσυ που εβαλες ενα αρθρο που αναφερει 1 δηλωση το 2013

Κατι ποιο προσφατο δεν έχεις την τελευταια δεκαετια που να δηλωσε ε?

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 14 Σεπ 2023, 00:24

adon99 έγραψε:
14 Σεπ 2023, 00:00
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Σεπ 2023, 23:54
adon99 έγραψε:

Παπαριες λες εσυ που εβαλες ενα αρθρο που αναφερει 1 δηλωση το 2013

Κατι ποιο προσφατο δεν έχεις την τελευταια δεκαετια που να δηλωσε ε?
Συγνώμη. Δεν ήξερα ότι το «ποτέ» που ανέφερες παθαίνει παραγραφή στα δέκα χρόνια... :blm:

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 14 Σεπ 2023, 01:20

Scouser έγραψε:
13 Σεπ 2023, 23:01
Κοίτα, ας είμαστε ρεαλιστές: μπασκετμπολίστας είναι, άρα κατά τεκμήριο δεν είναι και κανένα πρώτο μυαλό (τουλάχιστον εκτός γηπέδου). Τα σχόλιά του κάνουν μπαμ ότι είναι κατευθυνόμενα από ίματζ μεϊκερς, μάνατζερς κτλ, και δεν αναφέρομαι τόσο στο κομμάτι που λέει ότι είναι Νιγηριανός, όσο στην επιμονή του να δηλώνει ''Αφρικανός''. Είναι προφανές ότι στοχεύει στη δημοτικότητα μεταξύ των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ και πιθανώς και στην ίδια την αφρικανική ήπειρο γενικά. Από πλευράς μάνατζμεντ, μια χαρά λογική έχουν αυτά που λέει, το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Απλά εκθέτει όσους στην Ελλάδα τον υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, όταν οι διάφοροι ρατσιστές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του αρνούνταν την ελληνικότητα λόγω καταγωγής και χρώματος δέρματος. Καλό θα είναι να σταματήσουν να τον καλούν στην Εθνική πάντως αν νιώθει Νιγηριανός. Ας πάει να παίξει με την Εθνική Νιγηρίας.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Πώς μπορούν να αρνηθούν την ελληνικότητα τρίτοι σε κάποιον που καταφανώς είναι Έλληνας. Πρόσεχε! Όχι λόγω του ότι γεννήθηκε Ελλάδα. Αν είχε γεννηθεί σε γκέτο και δεν είχε πάρε-δώσε με Ελ, τότε για μένα ΔΕΝ θα ήταν Έλληνας, άσχετα του τι γράφουν τα χαρτιά του.

Όμως ο τύπος γεννήθηκε στα Σεπόλια, μεγάλωσε στα Σεπόλια, έτρωγε όλην του την μέρα στα γήπεδα με τα άλλα Ελληνάκια κτλ. Έχει πλήρη ελληνική παιδεία (με τα καλά και τα... κακά της) και παρόμοιες παιδικές αναμνήσεις όπως εγώ ας πούμε.

Οκ, έχει και την Νιγηριανή κουλτούρα απ' το σπίτι του και νιώθει εξίσου Έλλην και Νιγηριανός (ποιο το πρόβλημα;) Ακόμα και αν διαλέξει να παίξει για την Νιγηρία στο μέλλον, πάλι δεν βλέπω πως αλλάζει αυτό τα παραπάνω.

Σκέψου μόνο, είναι περισσότερο Έλληνες κάτι μαδουραίοι που βρίζουν την χώρα απ'το πρωί ως το βράδυ, απλά και μόνο επειδή έχουν λευκό δέρμα; Σε σχέση με τον τύπο που δήλωσε ότι δεν υπογράφει πάνω στην σημαία γιατί είναι ασέβεια;

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 14 Σεπ 2023, 01:27

Λεγεών έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης έχει εδώ και λίγο καιρό που και λέει, και κάνει μαλακίες. Τα είπαμε και στον τρόπο που χειρίστηκε το σίριαλ της συμμετοχής του στην Εθνική. Νομίζει πως είναι larger than life λόγω επιτυχίας και χρημάτων; Έχει κακούς συμβούλους; Δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει στο θέμα της επικοινωνίας; Έχει γίνει το μυαλό μία μάζα από αλεσμένα ποπ κορν μέσα σε full fat φυστικοβούτυρο; Κανείς δεν ξέρει, ίσως όλα αυτά μαζί.

η αληθεια ειναι οτι η Ομοσπονδια, προπονητες, παικτες εθνικης, δημοσιογραφοι, φιλαθλοι) φερονται επι χρονια σαν ο Γιαννης να ειναι ενας ακομη απο τους τριτοτεταρτους που παιζουν και κοουτσαρουν στις Ευρωλιγκες. Δεν κατανοησαν οτι ο Γιαννης δεν ειχε καμια αναγκη την εθνικη (και την Ελλαδα), αλλα οτι εκανε εκεινος χαρη σε εμας και οχι εμεις σε αυτον. Και καπως ετσι, μια ακομη ευκαιρια για το ελληνικο μπασκετ μαλλον χαθηκε.

μεταξυ αλλων ειπε στο podcast οτι δεν θελει να κανει κοινη προπονηση με αλλους παικτες του ΝΒΑ εκτος Milwaukee οπως συνηθιζεται απο πολλους αυτη τη περιοδο

«Δεν θέλω να είμαι ψεύτικος. Δεν ξέρω πώς να είμαι δήθεν. Γι' αυτό κρατάω την απόστασή μου, επειδή ξέρω ότι αν κάνω προπόνηση με εν ενεργεία παίκτες θα μου κόψει τη φόρα όταν παίξω απέναντί τους»

αυτο για οσους δεν καταλαβαινουν τι ειναι Mamba Mentality-killer instinct Νικου Γκαλη, Michael Jordan κλπ. ο νοων νοειτω... για το κατα ποσο ολοι αυτοι εκαψαν μιση θερμιδα για τετοιες ιστοριες στη πορεια της ζωη τους..

Απο κει και περα ο Γιαννης ειναι Νιγηριανος, που απλα ετυχε να γεννηθει στην Ελλαδα, δεν ειναι κατι υποκειμενικο η εθνικοτητα του Γιαννη, δεν ειπε κατι που δεν ξεραμε,
ενας ελληνας 2ης γενιας που μεγαλωσε και ζει στην αμερικη οντας αμερικανος πολιτης που ερχεται στην ελλαδα τα καλοκαιρια θα φαινοταν παραλογο να πει οτι ειναι ελληνας;

ο Γιαννης εχει την αποδοχη πολλων ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε δεκαδες χωρες στον πλανητη και ειναι κατι πολυ μεγαλυτερο απο ενα ονομα κι ενας αθλητης, ειτε το θελει-ουμε ειτε οχι αποτελει προτυπο για εκατομμυρια ανθρωπους

ορισμενοι λοιπον δινουν πολιτικη διασταση στο θεμα γιατι Γιαννης εχει εργαλειοποιηθει,
και με αυτον τον τροπο προσπαθουν απελπισμενα να κανουν επιδειξη και προβολη του εαυτου τους... και των ιδεοληψιων τους... παροτι γνωριζουν οτι οι ιδιοι και οι πεθαμενες ιδεοληψιες τους δεν ειναι ουτε μιση τριχα απο το παγκοσμιο μεγεθος του Γιαννη και ολα αυτα που φερει και συμβολιζει με την ως τωρα πορεια της ζωης του.

ΥΓ. οι αμερικανοι λενε life is bigger than the game και προφανως εχουν δικιο

προσπαθειστε καποιοι να δειτε περα απο τον Γιαννη κι οχι ως ενα μεσο που θα σας κανει "υπερηφανους" με την εθνικη ομαδα, δεν ειναι ολοι και ολα εργαλεια υλοποιησης των προσωπικων επιδιωξεων και των φιλοδοξιων σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 14 Σεπ 2023, 01:57, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 14 Σεπ 2023, 01:32

Στην Αμερική απέκτησε άλλες προσλαμβανουσες, άρχισε να σκέφτεται ότι η αφρικανική καταγωγή σημαίνει πολλά για τεράστιο αριθμό ανθρώπων ενώ στην Ελλάδα δεν αφορούσε κανέναν και οι ρίζες αυτές δεν είχαν καμιά ανταπόκριση. Έτσι σιγά σιγά η Ελλάδα θα λέει όλο και λιγότερα γι'αυτόν αν και δε νομίζω ότι θα ξεχάσει αυτό το κομμάτι, ήδη πήρε σπίτι στην Ελλάδα και έρχεται κάθε καλοκαίρι επειδή ξέρει τη γλώσσα και τι παίζει. Ίσως αισθάνεται πιο άνετα εδώ από οπουδήποτε. Εγώ είχα μάθει ότι στο μπάσκετ τον έβαλε ο πάτερ Αντώνιος αυτός από την Κιβωτό, νομίζω ότι τους βάφτισε αυτός, ξαφνικά ενώ αυτό το πρόβαλαν στην αρχή μετά έπεσε συσκότιση στο θέμα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 14 Σεπ 2023, 02:12

η ηλιθια woke κουλτουρα των Δημακρατικων σε νεα επεισοδεια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 14 Σεπ 2023, 02:14

adon99 έγραψε:
13 Σεπ 2023, 21:34
"Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, το όνομα του δεύτερου παιδιού τους είναι Maverick Shai"

Ελληνικοτατο το μαβερικ σαι
Δεν νομιζω να ειστε τιποτα βλαχαδερα και να μην εχετε κανενα θειο η μπατζανακι που να τον λενε μαβερικ
Ενώ τα ονόματα Κωνσταντίνος και Μαρία είναι ελληνικότατα ας πούμε...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών