''Απλή επαφή'' στο κικ-μποξ; Η΄μήπως το λανθασμένο οφσάιντ στο 1:05 του βίντεο αλλοίωσε το ματς;
Υπαρχει ανατροπη απ'την επαφη,ναι ή οχι;
Οχι βεβαια.
Ειναι κανονικο το γκολ ή οχι;
Ειναι,γιατι προερχεται απο πασα αντιπαλου.
Δηλαδή σε αυτή τη φάση θεωρείς π.χ. πως δεν υπάρχει πέναλτι αλλά κάρτα στον αντίπαλο για θέατρο; Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε (τώρα κατάλαβα ποια φάση εννοούσες) έχω την εντύπωση πως είναι οφσάιντ διότι ο αντίπαλος δεν κάνει πάσα, αλλά προσπαθεί να κόψει το σουτ. Και όπως είδα, τα ίδια που γράφω εδώ διαβάζω και στο διαδίκτυο.
''Απλή επαφή'' στο κικ-μποξ; Η΄μήπως το λανθασμένο οφσάιντ στο 1:05 του βίντεο αλλοίωσε το ματς;
Υπαρχει ανατροπη απ'την επαφη,ναι ή οχι;
Οχι βεβαια.
Ειναι κανονικο το γκολ ή οχι;
Ειναι,γιατι προερχεται απο πασα αντιπαλου.
Δηλαδή σε αυτή τη φάση θεωρείς π.χ. πως δεν υπάρχει πέναλτι αλλά κάρτα στον αντίπαλο για θέατρο; Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε (τώρα κατάλαβα ποια φάση εννοούσες) έχω την εντύπωση πως είναι οφσάιντ διότι ο αντίπαλος δεν κάνει πάσα, αλλά προσπαθεί να κόψει το σουτ. Και όπως είδα, τα ίδια που γράφω εδώ διαβάζω και στο διαδίκτυο.
Εφοσον η απλη επαφη με τον αντιπαλο επισυρει πεναλτυ τοτε,θα επρεπε να δοθει και στη τελευταια φαση στον Βελεθ που τον ριχνει κατω ο Μπαραλες.
Δεν γινεται να δινεις το ενα και να μη δινεις το αλλο.
Μ'αυτη τη λογικη καθε επαφη θα δινεται και πεναλτυ,θα γινει μπασκετ το αθλημα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ένα πλαν Β΄, ρε Ιβάν, μια αλλαγή, μια τσαχπινιά, ένα κάτι απ' τον πάγκο ρε παιδί μου
δεν γίνεται όταν πάει να στραβώσει το ματς (δλδ το ένα στα δύο) το μόνο που μου κάνεις είναι να μου γυρίζεις πλευρές στα εξτρέμ και μετά να αλλάζεις πρόσωπα, έλεος!!!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.