ΝΒΑ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: ΝΒΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 02 Οκτ 2023, 06:06

Ο Ναβάρο των φτωχων
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 02 Οκτ 2023, 09:29

Unique έγραψε:
02 Οκτ 2023, 04:40
Και ελληνική και νιγηριανη σημαία στην οροφή :smt005:

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 02 Οκτ 2023, 13:33

Λεγεών έγραψε:
01 Οκτ 2023, 21:51
Daje έγραψε:
01 Οκτ 2023, 21:36
Μιλαμε για ροστερ που στο ριαλ μπασκετ με αντιπαλους Κορωνιο-Σιγαλα-Αλβερτη-Παπαχρονη-Μισουνοφ θα ετρωγαν 10-15 ποντους στην κεφαλα...
Πως σου φάνηκε χτες η διδακτική ψωλιά και η εκτόξευση των παχύρρευστων συμπερασμάτων την σωστή στιγμή;

Συνήθως είσαι λαλίστατος - όταν δεν είσαι μπουκωμένος.
Ασε ρε ψωλαρπαχτρα, εχετε ρουφηξει οτι ψωλη κυκλοφορει και τολματε να μιλησετε για τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ :fp:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Οκτ 2023, 00:57

Ποιον θα πρωτοκανουν νταμπλ-τημ? τον Λιλαρντ ή τον Γιαννη? ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν Μιντλετον και Λοπεζ αφυλαχτοι στις γωνιες,

στατιστικα ειναι το πιο ισχυρο διδυμο στην ιστορια του ΝΒΑ, και αυτο που το κανει ακομα πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Οκτ 2023, 01:21

omg kai 3 lol έγραψε:
03 Οκτ 2023, 00:57
Ποιον θα πρωτοκανουν νταμπλ-τημ? τον Λιλαρντ ή τον Γιαννη? ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν Μιντλετον και Λοπεζ αφυλαχτοι στις γωνιες,

στατιστικα ειναι το πιο πανισχυρο διδυμο στην ιστορια, και αυτο που το κανει πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
Καλά μην τρελαίνεσαι, παίζουν και οι άλλες ομάδες μπάσκετ. Σίγουρα θα έχουν τα εντυπωσιακά τους στην κανονική σεζόν που περπατάει όλη η λίγκα και οι μισοί παίχτες είναι με άδεια απ'τη σημαία, και μετά μόλις φτάσει ο Μάϊος θ'αρχίσει να πονάει το ένα και το άλλο γιατί η μισή ομάδα είναι και λίγο παπούδια. Εκεί θα δείξει. Ειδικά στην άμυνα ο Γιάννης θα τραβάει το κουπί μόνος του, ο οποίος έχει μόνιμα πλέον πόνους στα γόνατα κάθε χρόνο, συν ο ψηλός που τον βαστάνε με στυλιάρια γιατί είναι 36 και έχει προβλήματα στη μέση. Ο Λίλαρντ επίσης έχει αρχίσει να ψιλοπέφτει γιατί είναι 33, τον μοσχοπούλησαν την κατάλληλη στιγμή. Μίντλετον 33 επίσης με προβληματάκια, αλλαγή του ψηλού ο αδερφός του επίσης 36.

Ό,τι κάνουνε φέτος, άντε πες και του χρόνου με μπόλικα αναβολικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 03 Οκτ 2023, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Οκτ 2023, 01:29

Chilloutbuddy έγραψε:
03 Οκτ 2023, 01:21
omg kai 3 lol έγραψε:
03 Οκτ 2023, 00:57

στατιστικα ειναι το πιο πανισχυρο διδυμο στην ιστορια, και αυτο που το κανει πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
Καλά μην τρελαίνεσαι, παίζουν και οι άλλες ομάδες μπάσκετ. Σίγουρα θα έχουν τα εντυπωσιακά τους στην κανονική σεζόν που περπατάει όλη η λίγκα και οι μισοί παίχτες είναι με άδεια απ'τη σημαία, και μετά μόλις φτάσει ο Μάϊος θ'αρχίσει να πονάει το ένα και το άλλο γιατί η μισή ομάδα είναι και λίγο παπούδια. Εκεί θα δείξει. Ειδικά στην άμυνα πάλι ο Γιάννης θα τραβάει το κουπί, ο οποίος έχει μόνιμα πλέον πόνους στα γόνατα κάθε χρόνο, συν ο ψηλός που τον βαστάνε με στυλιάρια γιατί είναι 36 και έχει προβλήματα στη μέση.

στα φετινα play-off φανηκε περισσοτερο απο ποτε οτι η επιθεση ειναι σημαντικοτερη της αμυνας, 48 λεπτα πανω-κατω αν παθεις blackout στην επιθεση για ενα 5-10λεπτο τελειωσες, προβλεπω ο Γιαννης να παιζει περισσοτερο φετος στη ρακετα μια και ο Λιλαρντ αναγκαστικα θα ανοιξει τις αντιπαλες αμυνες

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Οκτ 2023, 01:33

omg kai 3 lol έγραψε:
03 Οκτ 2023, 01:29
στα φετινα play-off φανηκε περισσοτερο απο ποτε οτι η επιθεση ειναι σημαντικοτερη της αμυνας, 48 λεπτα πανω-κατω αν παθεις blackout στην επιθεση για ενα 5-10λεπτο τελειωσες, προβλεπω ο Γιαννης να παιζει περισσοτερο φετος στη ρακετα μια και ο Λιλαρντ αναγκαστικα θα ανοιξει τις αντιπαλες αμυνες
Ναι ωραία το λέμε ότι είναι σημαντικότερη της άμυνας, όταν έχεις τον Χόλιντεϊ να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά στην άμυνα :lol:
(που κι αυτόν τον έκανε κουβά ο τζίμης εδώ που τα λέμε)

Παρεπιπτόντως, ο τζίμης έσκασε μύτη πρώτη μέρα:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Οκτ 2023, 01:36

Chilloutbuddy έγραψε:
03 Οκτ 2023, 01:33
omg kai 3 lol έγραψε:
03 Οκτ 2023, 01:29
Ναι ωραία το λέμε ότι είναι σημαντικότερη της άμυνας, όταν έχεις τον Χόλιντεϊ να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά στην άμυνα :lol:
(που κι αυτόν τον έκανε κουβά ο τζίμης εδώ που τα λέμε)

Παρεπιπτόντως, ο τζίμης έσκασε μύτη πρώτη μέρα:
Εικόνα

εδω ειναι καλυτερος, ποζα για απειρα memes :lol:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Οκτ 2023, 01:38

κάνουνε καλή δουλειά με τα εξτένσιονς στο μαιάμι, πολύ φυσικό φαίνεται

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Οκτ 2023, 01:41

το γυρισε στη τρελα για να τη παλεψει ο Τζιμης μετα το κουβα στις μεταγραφες, φετος θα χρειαστει να γινει Τζορνταν & Πιπεν για να περασει Σελτικς&Μπακς

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Οκτ 2023, 01:45

καλά και πέρυσι έτσι λέγαμε και πέρασε ο τζίμης από μέσα τους σα διάρροια
βέβαια έφτασε κι αυτός 34...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Οκτ 2023, 10:56

Ai robot και μαλακιες..

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 03 Οκτ 2023, 10:57

Daje έγραψε:
02 Οκτ 2023, 06:06
Ο Ναβάρο των φτωχων
:smt005::smt005::smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 03 Οκτ 2023, 11:01

Δεν θυμάμαι που το είπα, αλλά το να υπογράψω τώρα μια επέκταση συμβολαίου δεν βγάζει νόημα. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, τα πάρα πολλά λεφτά είναι σημαντικά. Οπότε θα υπογράψω του χρόνου. Δεν είναι λογικό να υπογράψω τώρα. Θέλω να είμαι στους Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου, αρκεί να κερδίζουμε. Τι περιμένετε να πω; Ότι θέλω να είμαι στους Μπακς και να χάνω; Δεν θα βγει ποτέ από το στόμα μου κάτι τέτοιο. Η αφοσίωση μου στην ομάδα είναι δεδομένη. Ελπίζω να κάνω μία καλή χρονιά, να κάνουμε μία καλή χρονιά, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι να είναι χαρούμενοι. Κι αν η προσφορά είναι στο τραπέζι μπορεί να την δεχθώ.
βρείτε ποιος το είπε, χωρίς να κλέψετε
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 03 Οκτ 2023, 11:16

Λεγεών έγραψε:
03 Οκτ 2023, 11:01
Δεν θυμάμαι που το είπα, αλλά το να υπογράψω τώρα μια επέκταση συμβολαίου δεν βγάζει νόημα. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, τα πάρα πολλά λεφτά είναι σημαντικά. Οπότε θα υπογράψω του χρόνου. Δεν είναι λογικό να υπογράψω τώρα. Θέλω να είμαι στους Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου, αρκεί να κερδίζουμε. Τι περιμένετε να πω; Ότι θέλω να είμαι στους Μπακς και να χάνω; Δεν θα βγει ποτέ από το στόμα μου κάτι τέτοιο. Η αφοσίωση μου στην ομάδα είναι δεδομένη. Ελπίζω να κάνω μία καλή χρονιά, να κάνουμε μία καλή χρονιά, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι να είναι χαρούμενοι. Κι αν η προσφορά είναι στο τραπέζι μπορεί να την δεχθώ.
βρείτε ποιος το είπε, χωρίς να κλέψετε
:)
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών