ΝΒΑ
Re: ΝΒΑ
Ο Ναβάρο των φτωχων
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ασε ρε ψωλαρπαχτρα, εχετε ρουφηξει οτι ψωλη κυκλοφορει και τολματε να μιλησετε για τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- omg kai 3 lol
Ποιον θα πρωτοκανουν νταμπλ-τημ? τον Λιλαρντ ή τον Γιαννη? ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν Μιντλετον και Λοπεζ αφυλαχτοι στις γωνιες,
στατιστικα ειναι το πιο ισχυρο διδυμο στην ιστορια του ΝΒΑ, και αυτο που το κανει ακομα πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
στατιστικα ειναι το πιο ισχυρο διδυμο στην ιστορια του ΝΒΑ, και αυτο που το κανει ακομα πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Καλά μην τρελαίνεσαι, παίζουν και οι άλλες ομάδες μπάσκετ. Σίγουρα θα έχουν τα εντυπωσιακά τους στην κανονική σεζόν που περπατάει όλη η λίγκα και οι μισοί παίχτες είναι με άδεια απ'τη σημαία, και μετά μόλις φτάσει ο Μάϊος θ'αρχίσει να πονάει το ένα και το άλλο γιατί η μισή ομάδα είναι και λίγο παπούδια. Εκεί θα δείξει. Ειδικά στην άμυνα ο Γιάννης θα τραβάει το κουπί μόνος του, ο οποίος έχει μόνιμα πλέον πόνους στα γόνατα κάθε χρόνο, συν ο ψηλός που τον βαστάνε με στυλιάρια γιατί είναι 36 και έχει προβλήματα στη μέση. Ο Λίλαρντ επίσης έχει αρχίσει να ψιλοπέφτει γιατί είναι 33, τον μοσχοπούλησαν την κατάλληλη στιγμή. Μίντλετον 33 επίσης με προβληματάκια, αλλαγή του ψηλού ο αδερφός του επίσης 36.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:57Ποιον θα πρωτοκανουν νταμπλ-τημ? τον Λιλαρντ ή τον Γιαννη? ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν Μιντλετον και Λοπεζ αφυλαχτοι στις γωνιες,
στατιστικα ειναι το πιο πανισχυρο διδυμο στην ιστορια, και αυτο που το κανει πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
Ό,τι κάνουνε φέτος, άντε πες και του χρόνου με μπόλικα αναβολικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 03 Οκτ 2023, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- omg kai 3 lol
Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 01:21Καλά μην τρελαίνεσαι, παίζουν και οι άλλες ομάδες μπάσκετ. Σίγουρα θα έχουν τα εντυπωσιακά τους στην κανονική σεζόν που περπατάει όλη η λίγκα και οι μισοί παίχτες είναι με άδεια απ'τη σημαία, και μετά μόλις φτάσει ο Μάϊος θ'αρχίσει να πονάει το ένα και το άλλο γιατί η μισή ομάδα είναι και λίγο παπούδια. Εκεί θα δείξει. Ειδικά στην άμυνα πάλι ο Γιάννης θα τραβάει το κουπί, ο οποίος έχει μόνιμα πλέον πόνους στα γόνατα κάθε χρόνο, συν ο ψηλός που τον βαστάνε με στυλιάρια γιατί είναι 36 και έχει προβλήματα στη μέση.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:57Ποιον θα πρωτοκανουν νταμπλ-τημ? τον Λιλαρντ ή τον Γιαννη? ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν Μιντλετον και Λοπεζ αφυλαχτοι στις γωνιες,
στατιστικα ειναι το πιο πανισχυρο διδυμο στην ιστορια, και αυτο που το κανει πιο μοναδικο ειναι οτι ειναι αλληλοσυμπληρουμενο σε αντιθετες θεσεις, και επιτελους θα δουμε να παιζει βασει συστηματος πικ εντ ρολ ο Γιαννης κι οχι με αυτοσχεδιασμους
στα φετινα play-off φανηκε περισσοτερο απο ποτε οτι η επιθεση ειναι σημαντικοτερη της αμυνας, 48 λεπτα πανω-κατω αν παθεις blackout στην επιθεση για ενα 5-10λεπτο τελειωσες, προβλεπω ο Γιαννης να παιζει περισσοτερο φετος στη ρακετα μια και ο Λιλαρντ αναγκαστικα θα ανοιξει τις αντιπαλες αμυνες
- Chilloutbuddy
Ναι ωραία το λέμε ότι είναι σημαντικότερη της άμυνας, όταν έχεις τον Χόλιντεϊ να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά στην άμυναomg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 01:29στα φετινα play-off φανηκε περισσοτερο απο ποτε οτι η επιθεση ειναι σημαντικοτερη της αμυνας, 48 λεπτα πανω-κατω αν παθεις blackout στην επιθεση για ενα 5-10λεπτο τελειωσες, προβλεπω ο Γιαννης να παιζει περισσοτερο φετος στη ρακετα μια και ο Λιλαρντ αναγκαστικα θα ανοιξει τις αντιπαλες αμυνες

(που κι αυτόν τον έκανε κουβά ο τζίμης εδώ που τα λέμε)
Παρεπιπτόντως, ο τζίμης έσκασε μύτη πρώτη μέρα:

- omg kai 3 lol
Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 01:33Ναι ωραία το λέμε ότι είναι σημαντικότερη της άμυνας, όταν έχεις τον Χόλιντεϊ να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά στην άμυναomg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 01:29στα φετινα play-off φανηκε περισσοτερο απο ποτε οτι η επιθεση ειναι σημαντικοτερη της αμυνας, 48 λεπτα πανω-κατω αν παθεις blackout στην επιθεση για ενα 5-10λεπτο τελειωσες, προβλεπω ο Γιαννης να παιζει περισσοτερο φετος στη ρακετα μια και ο Λιλαρντ αναγκαστικα θα ανοιξει τις αντιπαλες αμυνες
(που κι αυτόν τον έκανε κουβά ο τζίμης εδώ που τα λέμε)
Παρεπιπτόντως, ο τζίμης έσκασε μύτη πρώτη μέρα:
εδω ειναι καλυτερος, ποζα για απειρα memes

- Chilloutbuddy
κάνουνε καλή δουλειά με τα εξτένσιονς στο μαιάμι, πολύ φυσικό φαίνεται

- omg kai 3 lol
το γυρισε στη τρελα για να τη παλεψει ο Τζιμης μετα το κουβα στις μεταγραφες, φετος θα χρειαστει να γινει Τζορνταν & Πιπεν για να περασει Σελτικς&Μπακς
- Chilloutbuddy
καλά και πέρυσι έτσι λέγαμε και πέρασε ο τζίμης από μέσα τους σα διάρροια
βέβαια έφτασε κι αυτός 34...
βέβαια έφτασε κι αυτός 34...

- omg kai 3 lol
βρείτε ποιος το είπε, χωρίς να κλέψετεΔεν θυμάμαι που το είπα, αλλά το να υπογράψω τώρα μια επέκταση συμβολαίου δεν βγάζει νόημα. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, τα πάρα πολλά λεφτά είναι σημαντικά. Οπότε θα υπογράψω του χρόνου. Δεν είναι λογικό να υπογράψω τώρα. Θέλω να είμαι στους Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου, αρκεί να κερδίζουμε. Τι περιμένετε να πω; Ότι θέλω να είμαι στους Μπακς και να χάνω; Δεν θα βγει ποτέ από το στόμα μου κάτι τέτοιο. Η αφοσίωση μου στην ομάδα είναι δεδομένη. Ελπίζω να κάνω μία καλή χρονιά, να κάνουμε μία καλή χρονιά, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι να είναι χαρούμενοι. Κι αν η προσφορά είναι στο τραπέζι μπορεί να την δεχθώ.
Λεγεών έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 11:01βρείτε ποιος το είπε, χωρίς να κλέψετεΔεν θυμάμαι που το είπα, αλλά το να υπογράψω τώρα μια επέκταση συμβολαίου δεν βγάζει νόημα. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, τα πάρα πολλά λεφτά είναι σημαντικά. Οπότε θα υπογράψω του χρόνου. Δεν είναι λογικό να υπογράψω τώρα. Θέλω να είμαι στους Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου, αρκεί να κερδίζουμε. Τι περιμένετε να πω; Ότι θέλω να είμαι στους Μπακς και να χάνω; Δεν θα βγει ποτέ από το στόμα μου κάτι τέτοιο. Η αφοσίωση μου στην ομάδα είναι δεδομένη. Ελπίζω να κάνω μία καλή χρονιά, να κάνουμε μία καλή χρονιά, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι να είναι χαρούμενοι. Κι αν η προσφορά είναι στο τραπέζι μπορεί να την δεχθώ.

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "