ΠΑΟΚ
Re: ΠΑΟΚ
Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Ο Περέιρα δεν μπορεί να γίνει βαθμολογητής, θεωρείται το big boss. Θα αναλάβουν οι γνωστοί κολαουζοι και θα γίνει μια τρύπα στο νερό.
Η μόνη ελπίδα είναι να συμφωνήσουν οι τρεις να μπει ουδέτερη ή κοινής αποδοχής διοίκηση στην ΕΠΟ. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γινει σύντομα
Ο Περέιρα δεν μπορεί να γίνει βαθμολογητής, θεωρείται το big boss. Θα αναλάβουν οι γνωστοί κολαουζοι και θα γίνει μια τρύπα στο νερό.
Η μόνη ελπίδα είναι να συμφωνήσουν οι τρεις να μπει ουδέτερη ή κοινής αποδοχής διοίκηση στην ΕΠΟ. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γινει σύντομα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν παει αλλο
θελουμε Point system
http://thessports.gr/wp-content/uploads ... xf.mp4?_=1

οποιος δεν θελει ελ διαιτητες ειναι πρακτωρ,ελεγχει ελβετικα καντονια,προδοτης του εθνους
θελουμε Point system
http://thessports.gr/wp-content/uploads ... xf.mp4?_=1

οποιος δεν θελει ελ διαιτητες ειναι πρακτωρ,ελεγχει ελβετικα καντονια,προδοτης του εθνους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 07 Φεβ 2020, 02:52, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Εγω δεν θελω καμια αλλαγη.Αυτη η κοντρα αναμεσα σε χοντρο και πατερουλη ειναι οτι πιο υγιες εχουμε δει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Μακαρι να βρουν και η ΑΕΚ με τον παο σοβαρους μαφιοζους να γινει της πουτανας το καγκελο,δικαστηρια,χρηματισμοι,εκβιασμοι,πατημος.Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Survival of the fittest και έτσι φάση;GoBack έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:46Εγω δεν θελω καμια αλλαγη.Αυτη η κοντρα αναμεσα σε χοντρο και πατερουλη ειναι οτι πιο υγιες εχουμε δει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Μακαρι να βρουν και η ΑΕΚ με τον παο σοβαρους μαφιοζους να γινει της πουτανας το καγκελο,δικαστηρια,χρηματισμοι,εκβιασμοι,πατημος.Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Ε ναι, εχω ξενερωσει με τον γατουλη και την καραφλη κοτα που κανουν τους μπαλαντερ σαν καλοι κομπαρσοι και βολευονται με τα ξεροκομματα.Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:48Survival of the fittest και έτσι φάση;GoBack έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:46Εγω δεν θελω καμια αλλαγη.Αυτη η κοντρα αναμεσα σε χοντρο και πατερουλη ειναι οτι πιο υγιες εχουμε δει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Μακαρι να βρουν και η ΑΕΚ με τον παο σοβαρους μαφιοζους να γινει της πουτανας το καγκελο,δικαστηρια,χρηματισμοι,εκβιασμοι,πατημος.Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν είμαι τόσο απόλυτος ότι δεν θα περάσει εάν υπάρξει η ανάλογη επικοινωνιακή πίεση, θα μου πεις ποιος θα πιέσει, ο Αλαφούζος;Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Την επιτροπή θα μπορούσαν να απαρτίζουν ξένοι πρώην διαιτητές που δεν θα είχαν σχέση με την Ελλάδα, θα τα έβλεπαν την επόμενη από την τηλεόραση στις χώρες τους και μάλιστα θα μπορούσαν να τους άλλαζαν κάθε αγωνιστική, να μην είναι διαρκώς οι ίδιοι.
Αυτή θα μπορούσε να ήταν μια πρόταση και της κυβέρνησης προς την Ουέφα, εάν η ουέφα θέλει πραγματικά να βοηθήσει. Να φτιάξουν ένα τέτοιο σύστημα. Η σημερινή κατάσταση είναι εντελώς αυθαίρετη, έρχεται ο χ ξένος, κάνει ότι κάνει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για τον ίδιον.
Ειναι περιπτωση κοκκινης αλλα να σε ρωτησω.Αν εκει δεν ηταν κεφαλι αντιπαλου αλλα ποδι,θα αλλαζε κατι συμφωνα με τους κανονισμους;
αρκει να δεις τις απομαγνητοφωνήσεις από την δίκη για ε.ο.
Από την μια ο ταηγκερκραμπ με, ομολογουμένως, εξαιρετικό ατζίλιτι να απαντά στο όριο της μήνυσης για σ.δ
από την άλλη το σούργελο του βάζελου - δεν θυμάμαι-
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
αυτό που λες είναι πολυ πιο ευάλωτο σε "παμπερς"kameron έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:52Δεν είμαι τόσο απόλυτος ότι δεν θα περάσει εάν υπάρξει η ανάλογη επικοινωνιακή πίεση, θα μου πεις ποιος θα πιέσει, ο Αλαφούζος;Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Την επιτροπή θα μπορούσαν να απαρτίζουν ξένοι πρώην διαιτητές που δεν θα είχαν σχέση με την Ελλάδα, θα τα έβλεπαν την επόμενη από την τηλεόραση στις χώρες τους και μάλιστα θα μπορούσαν να τους άλλαζαν κάθε αγωνιστική, να μην είναι διαρκώς οι ίδιοι.
Αυτή θα μπορούσε να ήταν μια πρόταση και της κυβέρνησης προς την Ουέφα, εάν η ουέφα θέλει πραγματικά να βοηθήσει. Να φτιάξουν ένα τέτοιο σύστημα. Η σημερινή κατάσταση είναι εντελώς αυθαίρετη, έρχεται ο χ ξένος, κάνει ότι κάνει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για τον ίδιον.
καμικάζι μια φορά και αντε γεια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Η ΟΥΕΦΑ θέλει τόσο πολύ να βοηθησει, που στήριξε με τα μπούνια τη σημερινή ΕΠΟ μέσω του σεφεριν.kameron έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:52Δεν είμαι τόσο απόλυτος ότι δεν θα περάσει εάν υπάρξει η ανάλογη επικοινωνιακή πίεση, θα μου πεις ποιος θα πιέσει, ο Αλαφούζος;Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:40Ότι και να ζητήσουν οι ομάδες δεν πρόκειται να περάσει. Άσε που και point system να βάλεις, αυτοί που θα το χειρίζονται θα το μανιπιουλαρουν κατά το δοκουν.
Γι΄αυτό λέω ότι πρέπει να τοποθετείται επισήμως η ΚΕΔ πλέον και να ξεκαθαρίζει η κάθε φάση. Εγώ σε αυτό που ρωτάς δεν έχω σίγουρη απάντηση.
Ξέρω όμως ότι αν στη θέση του Αραούχο ήταν π.χ. ο Μακέντα, η πιθανότητα να έβγαινε η κόκκινη θα ήταν επί 3.
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη,Σιδηροπουλος

Αφησε να παιξει ο Ατρομητος κανονικο ξυλικι και απο ενα σημειο και μετα ξεφυγε το παιχνιδι.Η ΑΕΚ νομιζω τελειωσε με 9 κιτρινες.
Και μολις τωρα ειδα οτι το μαρκαρισμα ηταν απο το παιχνιδι με τον Παναιτωλικο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 07 Φεβ 2020, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, του έκανε τα μούτρα κρέας του Φαταούλ και ο Μελισσανίδης, τι να σου πω! Έχασε τον ύπνο του ο Μαρινάκης και το γαυροσύστημα.

Η διαφορά είναι ότι το σύνολο των ρεπόρτερ της Άεκ κάθονται κλαρίνο ενώ τον Αλαφούζο τον έχουν χεσμένο άπαντες και τον κρεμούν στα μανταλάκια σε κάθε ευκαιρία (και δικαίως).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
10 Αύγ 2023, 20:49
-