Μέσι ή Ρονάλντο
Μέσι ή Ρονάλντο
Ξεκαθαρο ερωτημα. Ποιος πιστεύετε οτι είναι καλύτερος; Ο κοντοπουτανος ή ο καγκουρας;
Πολλ χωρίς Σαλαχηδες, Λεβαντοφσκηδες και λοιπούς που βρίσκονται στη σκιά των δυο θρύλων.
Πολλ χωρίς Σαλαχηδες, Λεβαντοφσκηδες και λοιπούς που βρίσκονται στη σκιά των δυο θρύλων.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Rocco Siffredi
Re: Μέσι ή Ρονάλντο
τεραστιος και ο καγκουρας δεν ειμαι απο τους haters αλλα Μεσι
Ο Μεσι ειναι μακραν ο καλυτερος παικτης του κοσμου (εδω και πολλα χρονια).
Μαλιστα μου κανει εντυπωση που ανθρωποι ηλικιωμενοι, οι οποιοι καταλαβαινουν απο ποδοσφαιρο, τον τοποθετουν πανω και απο Μαραντονα και Πελε.
Η ενσταση μου, προσωπικα, ειναι οτι για να αποφανθεις για το ποιος ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων, πρεπει να τους φανταστεις να παιζουν ολοι την ιδια περιοδο.
Εκει ειναι λοιπον που πιστευω οτι ο Μεσσι δεν θα ειχε την προσωπικοτητα να επιβληθει πχ. στον Μαραντονα ή στον Πελε.
Μαραντονα και Πελε θα ηταν οι καλυτεροι σε οποια εποχη κι αν επαιζαν.
Μαλιστα μου κανει εντυπωση που ανθρωποι ηλικιωμενοι, οι οποιοι καταλαβαινουν απο ποδοσφαιρο, τον τοποθετουν πανω και απο Μαραντονα και Πελε.
Η ενσταση μου, προσωπικα, ειναι οτι για να αποφανθεις για το ποιος ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων, πρεπει να τους φανταστεις να παιζουν ολοι την ιδια περιοδο.
Εκει ειναι λοιπον που πιστευω οτι ο Μεσσι δεν θα ειχε την προσωπικοτητα να επιβληθει πχ. στον Μαραντονα ή στον Πελε.
Μαραντονα και Πελε θα ηταν οι καλυτεροι σε οποια εποχη κι αν επαιζαν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ενας ποδοσφαιρικος θεος εχει πατησει το ποδι του στο πλανητη,ο Μεσι.
Κι ενας ημιθεος,ο Μαραντονα.
Κι ενας ημιθεος,ο Μαραντονα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
15 Ιούλ 2024, 21:24
-
- 4 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
13 Οκτ 2023, 23:14
-
-
Νέα δημοσίευση Τι συνέβη στον Ρονάλντο πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Δεκ 2024, 11:47 » σε Αθλητικά - 26 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
23 Δεκ 2024, 14:37
-