Καλύτερος ποδοσφαιριστής ολων των εποχών
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Καλύτερος ποδοσφαιριστής ολων των εποχών
Καραγκουναρος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Πια ειναι τα κριτηρια αξιολογησης μας? Ταλεντο, τιτλοι, συνεισφορα, κατι αλλο?
Με βαση ταλεντο π.χ. δεν υπαρχει καποιος να "χτυπησει" τον Ροναλντινιο. Με βαση τιτλους ο Καγκουρας νομιζω εχει τους περισσοτερους.
Οποτε τι ακριβως συζηταμε?
Με βαση ταλεντο π.χ. δεν υπαρχει καποιος να "χτυπησει" τον Ροναλντινιο. Με βαση τιτλους ο Καγκουρας νομιζω εχει τους περισσοτερους.
Οποτε τι ακριβως συζηταμε?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Παιδια ειναι λυμενα αυτα τα θεματα. Μην κουραζεστε.
Diego.
Diego.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
1) Ομπντουλιο Βαρελα
και στη συνεχεια πολυ μακρια απο τον πρωτο και πολυ κοντα μεταξυ τους:
2) Μαραντονα
3) Μπεκενμπαουερ
και στη συνεχεια πολυ μακρια απο τον πρωτο και πολυ κοντα μεταξυ τους:
2) Μαραντονα
3) Μπεκενμπαουερ
Τωρα μου θυμισες ενα θειο μου που ισχυριζεται οτι ο Δομαζος ηταν καλυτερος απο Ριβερα και οτι εκεινη η Εθνικη Ελλαδος εχανε μονο απο Βραζιλια και Ολανδια του Κροιφ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Χαριστέας
καλύτερος και από τον κάγκουρα ρονάλντο
απλά δεν είχε καλό μάνατζερ/marketing
καλύτερος και από τον κάγκουρα ρονάλντο
απλά δεν είχε καλό μάνατζερ/marketing
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
όλοι νομίζαμε ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές (πλην Χατζηπαναγία μου) ήσαν μπαλαδόροι
μετά ήρθε η τηλεόραση
μετά ήρθε η τηλεόραση

Από όσους είδα κανονικά κι όχι σε YouTube , ο Μαραντόνας. Από βίντεο ρετρό, ο Πελές πρέπει να ήταν το κάτι άλλο.
Ordem e Progresso.
-
Δύσκολο να έχεις γνώμη σε αυτό όταν δεν έχεις ζήσει τις εποχές που έπαιζαν παίκτες όπως ο Πελέ, ο Κρόιφ, ο Μπεκενμπάουερ κλπ.
Από αυτούς που έχω προλάβει, ο Μαραντόνα όντως ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαίος όλων των εποχών.
Από αυτούς που έχω προλάβει, ο Μαραντόνα όντως ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαίος όλων των εποχών.
Αυτά που έκανε ο Μαραντόνας ήτανε μαγεία, αλλά ήταν παίκτης συγκεκριμένων θέσεων, έχω ξαναπεί, υπήρξαν παίκτες με πιο πολλές δυνατότητες σε θέσεις. Ούτε τον Κρόιφ τον πρόλαβα. Το πρώτο μου Μουντιάλ που θυμάμαι ήτανε το 1978. Επίσης λάτρεψα τον Βραζιλιάνο Ronaldo, με χάζευε. Ο Zidane ήταν είδωλό μου στην εποχή του. Έγινα Γαλλόφιλος για δύο ανθρώπους: Platini & Zidane.
Ordem e Progresso.
Δεν πήγε ο Κρόιφ να παίξει στην Αργεντινή. ΚρίμαCavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:53Αυτά που έκανε ο Μαραντόνας ήτανε μαγεία, αλλά ήταν παίκτης συγκεκριμένων θέσεων, έχω ξαναπεί, υπήρξαν παίκτες με πιο πολλές δυνατότητες σε θέσεις. Ούτε τον Κρόιφ τον πρόλαβα. Το πρώτο μου Μουντιάλ που θυμάμαι ήτανε το 1978. Επίσης λάτρεψα τον Βραζιλιάνο Ronaldo, με χάζευε. Ο Zidane ήταν είδωλό μου στην εποχή του. Έγινα Γαλλόφιλος για δύο ανθρώπους: Platini & Zidane.
To mundial 78 ήταν το πρώτο και το τελευταίο ασπρόμαυρο. Επίσης ήταν το πρώτο μου και αυτό που δεν είχα άποψη (6 ετών). Τον Γιόχαν Κρόιφ τον ήξερα από αφίσσες και περιοδικά, δεν το είδα ποτέ λάιβ. Το μόνο όνομα που ήξερα κατά τη διάρκεια του μουντιάλ 78 ήταν του Sepp Maier, που τον είχα σε φωτογραφία, αλλά τελικά για κακή μου τύχη δεν έπαιξε, κι έπαιξε ο δολοφόνος Schumacher που στο επόμενο μουντιάλ διέπραξε έγκλημα κατά της Ανθρωπότητος εναντίον της Γαλλίας.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
26 Φεβ 2025, 17:47
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών
από georgebi » 12 Νοέμ 2024, 14:48 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 26 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Νοέμ 2024, 20:08
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 6106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
15 Δεκ 2024, 03:24
-
-
Νέα δημοσίευση η πιο kosher κυβέρνηση όλων των εποχών?
από dna replication » 13 Νοέμ 2024, 00:45 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Μαρ 2025, 23:30
-