Καζινομάνια

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Θα πηγαίνατε να παίξετε καζίνο στο Ελληνικό ;

ΝΑΙ
2
40%
ΟΧΙ
3
60%

Σύνολο ψήφων: 5

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Καζινομάνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιούλ 2019, 17:32

Επ' ευκαιρία του Ελληνικού ποτέ μου δεν κατάλαβα την καζινομάνια.
Εξακολουθεί να υπάρχει ή αν εξακολουθεί παραμένει σταθερή ;

Ρωτάω τι γίνεται με βάση τη λογική ενός σχετικού-άσχετου, όπως π.χ. εγώ όταν ήμουνα 19 χρονών, γιατί με τη λογική ενός που έχει μελετήσει αυτά τα φαινόμενα δεν θα υπήρχε βέβαια θέμα προς συζήτησιν, υπ' αυτήν την έποψιν.

Το ΠΡΟΠΟ το καταλάβαινα.
Δύσκολο άθλημα αλλά αν έπιανες είχες φτιαχτεί, είχε μία λογική.

Το Λόττο και το Τζόκερ επίσης.
Αν έπιανες είχες φτιαχτεί και συνεπώς πολλοί ήταν αυτοί που τσίμπησαν. Η ζωή του Λόττο όμως σαν παιχνίδι πακέτων ήταν μικρή, τρία χρόνια, από το 1991 μέχρι το 1994. Το αδερφάκι του Λόττο, το τζόκερ, έκανε την εμφάνιση του το 1995 και από τότε όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους τα παίζουν οι νοικοκυρές, για δύο-δυόμιση ευρώ κάθε φορά.

Τη νοοτροπία του παμεστοιχηματικού παίκτη και του ιπποδρομιακού παίκτη επίσης την καταλαβαίνω. Αυτές οι κατηγορίες κάνουν "σκακιστικούς υπολογισμούς", όπως έχουμε κάνει κι εμείς εδώ πολλές φορές, νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα, βγάζουν κάνα καλό αλίευμα που και που και παίζουν.
Ταυτόχρονα είναι και το θέαμα που τους κρατάει. Μπορεί να μην παίξεις αν δεν βλέπεις κάτι, μπορεί να μην έχεις λεφτά, αλλά τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και τη θρυλάρα Ολυμπιακάρα θα τις δεις στην τηλεόραση.

Το καζίνο όμως είναι κουβάς, κουβ ντε μυρβίλ είναι η υπόθεση.
Μία, δύο, δεκατρείς και δύο δεν θα την κάνεις με πηδηματάκια ;
Επίσης όταν απαγορεύεται ή όταν είναι δυσπρόσιτο επόμενο είναι να έχουν πολλοί καζινομάνια και να περιμένουν να αποκτήσουν πρόσβαση.
Όμως στην εποχή μας δεν απαγορεύεται και υπάρχει και το on line. Κάποιος -ή κάποιοι- που είναι τρελοί με το καζίνο παίζουν on line αντί να πάνε στο Λας Βέγκας ή στο Μόντε Κάρλο.

Βασικά λοιπόν ως προς τη διαχρονικότητα έχουμε δύο κατηγορίες.
Η μία είναι το Λόττο και το τζόκερ που πέθαναν σαν παιχνίδια πακέτων.
Η άλλη είναι το πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο που με τη μία μορφή ή με την άλλη δεν έδειξε ποτέ σημεία μαρασμού.

Για την καζινομάνια όμως τι γνώμη έχετε ; Τι λένε οι στατιστικές ;

Εγώ στη ζωή μου έχω πάει αρκετές φορές σαν επισκέπτης, to hang around, αλλά μόνο δύο φορές -πολύ μικρός- με τη λογική ότι θα κερδίσω & έμαθα πολύ γρήγορα ότι αυτό δεν γίνεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Καζινομάνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιούλ 2019, 18:17

Εισάγω και ένα δημοψήφισμα.
Λειτουργεί με την προϋπόθεση ότι αν είσαστε συριζαίος, ο Τσίπρας το επιτρέπει στα μέλη του κόμματος και αν είσαστε νεοδεημοκράτης ο Μητσοτάκης επίσης το επιτρέπει.

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 30 Ιούλ 2019, 18:22

Παλιοτερα ειχες κανει και θεμα με ιπποδρομους. Εχεις θεμα με τζογο γουντι;;; Ψηφισα οχι.
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιούλ 2019, 18:26

Δρακουμελ έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 18:22
Παλιοτερα ειχες κανει και θεμα με ιπποδρομους. Εχεις θεμα με τζογο γουντι;;; Ψηφισα οχι.
Όχι λόγω Σύριζα ή για οικονομικούς λόγους ;
Το λυμπιζόσαστε όμως - έδωσε και συγχαρητήρια ο δικός μας ο Άδωνις στον Δραγασάκη για την προεργασία.

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 30 Ιούλ 2019, 18:31

wooded glade έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 18:26
Δρακουμελ έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 18:22
Όχι λόγω Σύριζα ή για οικονομικούς λόγους ;
Το λυμπιζόσαστε όμως - έδωσε και συγχαρητήρια ο δικός μας ο Άδωνις στον Δραγασάκη για την προεργασία.
Δεν εχω ψηφισει ποτε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εχω λεφτα για χασιμο. Και το καζινο ειναι σχεδιασμενο για να χανεις οποτε δεν πιστευω οτι θα ειμαι εγω ο σουπερ κωλοφαρδος ή σουπερ παιχτης που θα βγαλει λεφτα.
under έγραψε:
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιούλ 2019, 18:34

Το αντικείμενο της ερεύνης είναι αν πάνε κάποια από τα μέλη του πχόρουμ, όχι τι πιστεύει ο καθένας.

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 30 Ιούλ 2019, 18:38

Παντως μια φορα στη ζωη μου μπορει να παω σε κανα καζινο να δω τι παιζει.
under έγραψε:

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 30 Ιούλ 2019, 20:56

Έχω πάει πολλές φορές
Τζάμπα ποτά έχει, βλέπεις κάτι ξεκωλα ρωσακια συνόδους κάτι παχυδερμων, λεφτά μην έχεις μαζί σου και μια χαρά έξοδος είναι για καθημερινή

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών