Έκλεισε ο Arena FM 89.4
- Λίνο Βεντούρα
Έκλεισε ο Arena FM 89.4
τι έγινε ρε παιδιά;

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Έκλεισε ο Arena FM 89.4
Γνωστο στην πιατσα εδω και καποιους μηνες
O αρενα εμπαινε μεσα καθε μηνα
Ο Ντιμης εβαζε καθεμηνα ενα μικρο διαμερισμα στο συγκεκριμενο ραδιοφωνο
Εκανε τελευταια μια προσπαθεια να μαζεψει τα εξοδα,εβαλε τον ευτραφη παοκτζη να κανει στο γραφειο του τους παντες και να αναπροσαρμοζει αποδοχες αλλα το καραβι δεν τραβουσε
Γνωστος και αγλαος παραγωγος πρεπει να καθαρισε 4.000 τον μηνα
Φυσικα υπηρχαν και πολλοι χαμηλομισθοι
Τα μουσικα ραδιοφωνα της Σαλονικης αντιθετα εχουν κερδη
Τι θα κανουμε τωρ χωρις το κλαμα του Τζατζαρα
ΥΓ.Οταν στη ζωνη μεγαλης ακροαματικοτητας εισαι με Μυρτσο τι ακριβως περιμενεις
Να κανεις επιτυχια;
O αρενα εμπαινε μεσα καθε μηνα
Ο Ντιμης εβαζε καθεμηνα ενα μικρο διαμερισμα στο συγκεκριμενο ραδιοφωνο
Εκανε τελευταια μια προσπαθεια να μαζεψει τα εξοδα,εβαλε τον ευτραφη παοκτζη να κανει στο γραφειο του τους παντες και να αναπροσαρμοζει αποδοχες αλλα το καραβι δεν τραβουσε
Φυσικα υπηρχαν και πολλοι χαμηλομισθοι
Τα μουσικα ραδιοφωνα της Σαλονικης αντιθετα εχουν κερδη
Τι θα κανουμε τωρ χωρις το κλαμα του Τζατζαρα
ΥΓ.Οταν στη ζωνη μεγαλης ακροαματικοτητας εισαι με Μυρτσο τι ακριβως περιμενεις
Να κανεις επιτυχια;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Λίνο Βεντούρα
δεν ξέρω τι καθάριζε, αλλά όταν έκανε την μετεγγραφή απο το μετρό η εκπομπή του με τον Κάτσα ήταν η καλύτερη σε όλα τα μέσα ε. στην Ελλάδα και με μεγάλη ακροαματικότηταΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 01:09
H αφορμή ήταν η ιστορία με τον Κουβεντίδη και τον Κούγια που του πήγε ο άλλος χαρτιά μετά το Λάρισα παοκ για την υπόθεση του 2014 ΑΡΗΣ Βέροια να τα δει ο Κούγιας .Μιλάμε για πολύ φελό
Έφαγε πέσιμο καλό ο Ντίμης από Αρειανά για αυτή την ιστορία βάλε και αυτά που λέει ο ΓΓ και έδεσε το γλυκό (ο ΝΤίμης Αρειανός είναι ήταν στην Γένεσις παλιά και τσοντάρει που και πο στο μπάσκετ )
Όταν είχε ανοίξει ο Αρένα είχα ακούσει ότι τον Ραγκάτση τον πήρε με συμβόλαιο κοντά στα 200 000
.
Έφαγε πέσιμο καλό ο Ντίμης από Αρειανά για αυτή την ιστορία βάλε και αυτά που λέει ο ΓΓ και έδεσε το γλυκό (ο ΝΤίμης Αρειανός είναι ήταν στην Γένεσις παλιά και τσοντάρει που και πο στο μπάσκετ )
Όταν είχε ανοίξει ο Αρένα είχα ακούσει ότι τον Ραγκάτση τον πήρε με συμβόλαιο κοντά στα 200 000

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Έκλεισε ο αρένα και απεμειναν μόνο δύο αθλητικά ραδιόφωνα στην επαρχιακή πολη, από τρία που ήταν.
Μόνο τον κολκα λυπάμαι. Εκεί που ήταν έτοιμος να αναδείξει τα προσόντα του και ως διευθυντικό στέλεχος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
Μόνο τον κολκα λυπάμαι. Εκεί που ήταν έτοιμος να αναδείξει τα προσόντα του και ως διευθυντικό στέλεχος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
τρια
Ειναι και το yellow
Ειναι και το yellow
Αρίστος for Tsirpas
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μην ασχολεισαι το μηνυμα το εγραψε για να προσθεσει εμφατικα αυτο το "Επαρχιακη" 
βρε Namrail ποσες νομοθετικες αποφασεις ψηφισες σημερα;

βρε Namrail ποσες νομοθετικες αποφασεις ψηφισες σημερα;

Στο λίμπερο είναι; Είχα την αίσθηση ότι είναι στον αρένα. Έχετε και τόσα αθλητικά ρφ στη μπουγατσουπολη.
- Κόκκορας
εξαρταται πως χρησιμοποιεις τον ορο
αν εννοεις οτιδηποτε μακρυα απο την πρωτευουσα ισως και να ειναι δοκιμος ορος ακομα και για την ελληνικη πραγματικοτητα,αν τον χρησιμοποιεις και ετσι κανεις υποτιμητικα σορρυ αλλα ψαξε για αλλου
ιδιως στην ελληνικη πραγματικοτητα δεν βλεπω να υπαρχουν πολλοι ...πρωτευουσιανοι(να βαλω χατζηφωτιου να μαθεις μπαλιτσα απο τον αρχοντα ;
) ,
η μονη μεγαλη πολη(Απουσας της Πολης) με διαρκη αστικη παρουσια χιλιετιων(αρα και αναλογη νοοτροπια) στην Ελλαδα δεν ειναι η Αθηνα.
στο κατω κατω ποια η διαφορα καποιου που ζει στην Αθηνα με καποιον που ζει στην Θεσσαλονικη; τι τον διακρινει;(περαν του γεγονοτος πως ο τελευταιος ζει σε ωραιοτερη μεγαλουπολη με αρχη μεση και τελος)
το 99,99% οσων ζουν στο λεκανοπεδιο δεν παιρνουν καμια αποφαση και για τιποτα(Εννοω σε θεσμικο επιπεδο)
αν εννοεις οτιδηποτε μακρυα απο την πρωτευουσα ισως και να ειναι δοκιμος ορος ακομα και για την ελληνικη πραγματικοτητα,αν τον χρησιμοποιεις και ετσι κανεις υποτιμητικα σορρυ αλλα ψαξε για αλλου
ιδιως στην ελληνικη πραγματικοτητα δεν βλεπω να υπαρχουν πολλοι ...πρωτευουσιανοι(να βαλω χατζηφωτιου να μαθεις μπαλιτσα απο τον αρχοντα ;

η μονη μεγαλη πολη(Απουσας της Πολης) με διαρκη αστικη παρουσια χιλιετιων(αρα και αναλογη νοοτροπια) στην Ελλαδα δεν ειναι η Αθηνα.
στο κατω κατω ποια η διαφορα καποιου που ζει στην Αθηνα με καποιον που ζει στην Θεσσαλονικη; τι τον διακρινει;(περαν του γεγονοτος πως ο τελευταιος ζει σε ωραιοτερη μεγαλουπολη με αρχη μεση και τελος)
το 99,99% οσων ζουν στο λεκανοπεδιο δεν παιρνουν καμια αποφαση και για τιποτα(Εννοω σε θεσμικο επιπεδο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Φεβ 2020, 20:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και τώρα τι θα κάνει;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 01:28δεν ξέρω τι καθάριζε, αλλά όταν έκανε την μετεγγραφή απο το μετρό η εκπομπή του με τον Κάτσα ήταν η καλύτερη σε όλα τα μέσα ε. στην Ελλάδα και με μεγάλη ακροαματικότηταΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 01:09
Θα γυρίσει στο μετροπολισ σαν τον άσωτο υιό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κόκκορας
συγγνωμη τωρα αυτες τις εκπομες τις ακουτε οσο εισαστε στο αυτοκινητο;
μιλαμε εχω να ακουσω ραδιοφωνο!να πριν κανα μηνα γυριζα ετσι επειδη περιμενα δω τι συμβαινει,τι εχει αλλαξει(επεσα σε τουρκικες εκπομπες,τα μισα καναλια τετοια ηταν
) ειχε γουστο,ενδιαφερον, ενα που βαζε αμανεδες,λεω χμμ μαλλον κατοπιν εντολης του προεδρου,το τριτο προγραμμα τους 
θα ακουμε τα ιδια με τον προεδρα
συγκινησις
μιλαμε εχω να ακουσω ραδιοφωνο!να πριν κανα μηνα γυριζα ετσι επειδη περιμενα δω τι συμβαινει,τι εχει αλλαξει(επεσα σε τουρκικες εκπομπες,τα μισα καναλια τετοια ηταν

θα ακουμε τα ιδια με τον προεδρα
συγκινησις

Γω στο αυτοκίνητο (το metropolis αναμεταδίδεται κάποιες ώρες στον νομό)
- Λίνο Βεντούρα
Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πάντως χωρίς τον Κατσαμπακα η εκπομπή του δεν έλεγε και πολλά. Κρίμα που έφυγε εξαρχής.vagabondo έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 20:39Και τώρα τι θα κάνει;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 01:28δεν ξέρω τι καθάριζε, αλλά όταν έκανε την μετεγγραφή απο το μετρό η εκπομπή του με τον Κάτσα ήταν η καλύτερη σε όλα τα μέσα ε. στην Ελλάδα και με μεγάλη ακροαματικότηταΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2020, 01:09
Θα γυρίσει στο μετροπολισ σαν τον άσωτο υιό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
- 13 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01
-
-
Νέα δημοσίευση Σβββιιιιννννννν η αναπτυξη.Εκλεισε αλλο ενα εργοστασιο.
από Μαδουραίος » 03 Αύγ 2024, 20:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Αύγ 2024, 10:12
-