Ντροπή και αίσχος. Μας την έκανε και ο κωλοϊός σε μία χρονιά που πηγαίναμε σφαίρα.
Lestat under και λοιποί ας εμπλουτίσουμε σιγά σιγά το νήμα.

Και λίγο από irriducibili

σε επιπεδο οργανωμενων ειναι αυταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 01:40Δε περιμένω να μου λυθεί η απορία εδω μέσα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν στη κερκίδα αυτών των ομάδων
όπως η Λάτσιο υπάρχει πλήρη ταύτιση των οπαδών σχετικά με τα πολιτικά πιστεύω. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί
κάποιος φίλαθλος αυτής της ομάδας που να είναι αριστερός? Κάποιος που μπορεί να θαύμαζε την ομάδα του Βιερι
και του Σάλας μικρός για παράδειγμα. Η κάποιος που ξεκίνησε δεξιός και Λάτσιο και του έμεινε η ποδοσφαιρική
τοποθέτηση.
σωστο κι αυτοΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 01:42Υποθέτω ότι η πολιτική τοποθέτηση πρέπει να αφορά μόνο τους οργανωμένους.Ουτε καν τις διοικήσεις
που έτσι και αλλιώς αποτελούνται από επιχειρηματίες-επενδυτές.
Φυσικα και το θυμαμαι.Ημουν εκει.Gewponos90 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 01:27Τι μου θύμησες τώρα. Το διπλό της θρυλαρας μέσα στο μπουρδέλο τους. Θα το θυμάται και ο under
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 01:40Δε περιμένω να μου λυθεί η απορία εδω μέσα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν στη κερκίδα αυτών των ομάδων
όπως η Λάτσιο υπάρχει πλήρη ταύτιση των οπαδών σχετικά με τα πολιτικά πιστεύω. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί
κάποιος φίλαθλος αυτής της ομάδας που να είναι αριστερός? Κάποιος που μπορεί να θαύμαζε την ομάδα του Βιερι
και του Σάλας μικρός για παράδειγμα. Η κάποιος που ξεκίνησε δεξιός και Λάτσιο και του έμεινε η ποδοσφαιρική
τοποθέτηση.
ρε ουστHighlander έγραψε: ↑26 Απρ 2020, 22:59Φασισταρια.
Και πρόβατα οπαδικού μαντριού και φασίστες, δηλαδή ο χειρότερος συνδυασμός ουγκανων.
Ο Κιναλια παρουσιαζοταν ως εκπροσωπος ιταλοαμερικανων που ηθελαν να παρουν τη Λατσιο.Lestat έγραψε: ↑28 Απρ 2020, 15:10Αξιζει να πω καποια πραγματα για τον προεδρο, τον Λοτιτο.
Ανελαβε την ομαδα στο χειλος του γκρεμου, στα ορια της χρεωκοπιας, με απιστευτα μεγαλα χρεη, καποιοι λενε για 200 εκατ. ευρω τρυπα.
Καταφερε μεθοδικά, εχοντας εσοδα κυριως απο πωλησεις ποδοσφαιριστων, αλλά και απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις, να τα αποπληρωσει. Οι παιχτες αυτοι προερχονταν κυριως απο την ''βιομηχανια'' ταλεντων που λεγεται Βαλκανια και αυτο το χρωσταει στον αλβανο τεχνικο διευθυντη, τον Ταρε.
Τα εβαλε με τους οργανωμενους με αποτελεσμα να ξεσπασει πολεμος. Ηταν απο τους πρωτεργατες για την καρτα φιλαθλου που εκοψε το γηπεδο στους πιο σκληροπυρηνικους. Εκλεισε την κανουλα για πολλους απο αυτους που ζουσαν εις βαρος της ομαδας.
Σταθηκε ορθιος την περιοδο της μεγαλης κοντρας μαζι τους, οταν οι irriducibili ειχαν ξεσηκωσει τον κοσμο για να αναλαβει ο Κιναλια.
Βγηκε νικητης και ειδαμε τι θα γινοταν αν τελικα ειχε επικρατησει ο Κιναλια (ο οποιος βεβαια μερικα χρονια αργοτερα πεθανε).
Με τον Λοτιτο η Λατσιο εχει κερδισει 3 κυπελλα και 3 σουπερ καπ.
δεν ειναι το ιδιο με αυτες οι ομαδεςGewponos90 έγραψε: ↑28 Απρ 2020, 14:28ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 01:40Δε περιμένω να μου λυθεί η απορία εδω μέσα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν στη κερκίδα αυτών των ομάδων
τοποθέτηση.
Κυρίως σε επίπεδο οργανωμένων είναι όπως λένε και οι άλλοι αλλά γενικά είναι εύλογο το ερώτημα σου. Γενικά οι οι ομάδες έχουν όλων των ειδών. Αλλά υπάρχουν ομάδες όπως η Λιβόρνο η Λάτσιο η St pauli με ξεκάθαρη πολιτικη κατεύθυνση. Εκεί δεν ξέρω πως γίνεται να είσαι φίλαθλος. Ομάδες της Λάτσιο έχω θαυμάσει και εγώ κατά καιρούς και δεν γινόταν διαφορετικά αφού έχουν περάσει παίκτες όπως Σάλας Βιέρι Κρέσπο Σταμ Νέστα κτλ. Φίλαθλος της όμως δεν θα μπορούσα να γίνω