παιδί και μαχητικό άθλημα
παιδί και μαχητικό άθλημα
Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα και το ανεβάζω. Τι προτείνεται για να αρχίσει ένας μικρός ;
Ο μικρός μου τον Σεπτέμβρη γίνεται 4 και πιστεύω ότι σιγά σιγά πρέπει να τον πάω . Τι τέχνη προτείνεται ;Εσείς αν είχατε ή έχετε παιδιά θα τα πηγαίνατε από τόσο μικρά;
Προσωπικά βρίσκω πολλά θετικά να αρχίσει από μικρή ηλικία ένα παιδί .Αποκτά πειθαρχία ,συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, κουλτούρα γυμναστικής και περνάει καλά .Εσείς τι λέτε ;
Ο μικρός μου τον Σεπτέμβρη γίνεται 4 και πιστεύω ότι σιγά σιγά πρέπει να τον πάω . Τι τέχνη προτείνεται ;Εσείς αν είχατε ή έχετε παιδιά θα τα πηγαίνατε από τόσο μικρά;
Προσωπικά βρίσκω πολλά θετικά να αρχίσει από μικρή ηλικία ένα παιδί .Αποκτά πειθαρχία ,συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, κουλτούρα γυμναστικής και περνάει καλά .Εσείς τι λέτε ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Re: παιδί και μαχητικό άθλημα
φέρτον στο πχορουμ, στην πολιτική.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σου βρήκα εγώ Otto Weininger @ Αυτοάμυνα και παιδίhades έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 20:14Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα και το ανεβάζω. Τι προτείνεται για να αρχίσει ένας μικρός ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Kαμακι απο μικρος σε γυναικες, διαφορων κατηγοριων.
Δεν υπαρχει σκληροτερο αθλημα. Ας προπονηθει απο μικρος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν έχεις σοβαρό WuShu στείλτο, αλλιώς, θέλει προσοχή, έχει πολλούς καράμπαμπες.hades έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 20:14Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα και το ανεβάζω. Τι προτείνεται για να αρχίσει ένας μικρός ;
Ordem e Progresso.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πιστεύω οτι για μικρή ηλικία καλό θα ήταν το παιδί να μάθει να ασχολείται με έδαφος (bjj κτλ), ειναι μεγάλο ατού να μάθει να ειναι ευέλικτο κάτω, κανει πολυ καλό στο σώμα του με το να μάθει να ρολάρει και θα γαμάει πριονοκορδέλα, ακούραστα και τριφασικά σαν θεριασμένος διάολος όταν φτάσει στην εφηβεία. Αυτό οσον αφορά από θέμα καθαρά γυμναστικής και φυσικής κατάστασης κυρίως, τώρα αν μου πεις οτι θες να το μαθεις πως να αντιμετωπίζει καποιον που ενδεχομένως θα του την πέσει στο δρόμο για να το ληστέψει, οκ, εκει παμε αλλου. Πρωτα απ'ολα θα σου πρότεινα καποιο αθλημα στίβου σε αυτη την περίπτωση (γιατι το πρωτο που θα πρεπει να κανει αν συμβει αυτό, είναι να τρέξει σαν πούμα οσο πιο μακριά γίνεται) και επειτα καποια αλλη τεχνη ασιατική κυρίως ή ισραηλίτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Ιούλ 2020, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ο,τι αρέσει στο παιδι
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
4ων είναι μικρό το παιδί. Κάπου δεν έχει νόημα. Καλύτερα να πάει κολύμπι, στίβο ή ενόργανη (αυτό που πάνε πολλά κοριτσάκια) ή κάποιο ομαδικό.
Υπολόγισε επίσης ότι δεν θέλεις να τον κάψεις. Για έδαφος θέλει μεγαλύτερη ηλικία.
Υπολόγισε επίσης ότι δεν θέλεις να τον κάψεις. Για έδαφος θέλει μεγαλύτερη ηλικία.
- EKPLIKTIKOS
Θα πρότεινα taekwondo, karate κ τα σχετικά. Θα μαθει αυτα που λες, κ αργότερα μπορεί ειτε να δει κ αγωνιστικό ή να μεταπηδησει αλλού, ανάλογα τα γουστα του. Επισης αυτά έχουν συνήθως παιδικα τμήματα κ σπανια εχουν καφρους.
Εγω έκανα ταε, ειναι καλο για γυμναστική, φαντάζομαι ομως οτι το ιδιο ειναι κ τα υπόλοιπα. Μην περιμένεις όμως οτι θα μάθει αυτοάμυνα απο αυτο το αθλημα.
Εγω έκανα ταε, ειναι καλο για γυμναστική, φαντάζομαι ομως οτι το ιδιο ειναι κ τα υπόλοιπα. Μην περιμένεις όμως οτι θα μάθει αυτοάμυνα απο αυτο το αθλημα.
- Otto Weininger
Είναι μικρός ακόμα. Αλλά ένα καράτε ή TWD θα ήταν καλή γυμναστική.hades έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 20:14Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα και το ανεβάζω. Τι προτείνεται για να αρχίσει ένας μικρός ;
Ακόμα καλύτερα κολύμπι και 2-3 Χρόνια τα άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 02 Ιούλ 2020, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία αυτά είναι ότι πρέπει για να αρχίσει. Παρότι είμαι "ιάπωνας" προκρίνω τα πόδια του tae kwon do.
Αυτό και πάλη. Αλλά απο 7 χρονών και πάνω.
Spinjitzu
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση break dance ως άθλημα στους ολυμπιακούς
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Αύγ 2024, 23:55 » σε Αθλητικά - 70 Απαντήσεις
- 1479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης