ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
Πώς το λεγε ο βαγγελας; Τέτοιο γαμησι θέλανε, στο 90
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
για την νομικη ομαδα λες;
Ζμπουτσα μας. Το σημαντικό είναι ότι ο τίγρης δε θα δει σεντόνι και τα αεκακια θα κλαίνε.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ας βγούμε και 6οιlonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
Ο ΠΑΟΚ του έκοψε το αήττητο στο εξοχικό του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 13 Ιούλ 2020, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχμμ δεν ξέρω αν πήρες χαμπάρι ότι ειδικά σήμερα παραηταν αδιάφορος.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- lonelyrider
Α εμένα ποσώς με ενδιαφέρει για το αήττητο του gay. Εγώ Αελάρας είμαι. Κι έτσι οπως το κόβω σιγά μην ένοιαξε και τους γαύρους. Για το θεαθήναι είναι το αήττητο, κατά τα άλλα δε λέει κάτι παρά μόνο για τα στατιστικά.jason έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:04Ας βγούμε και 6οιlonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
Ο ΠΑΟΚ σου έκοψε το αήττητο στο εξοχικό του
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Κόκκορας
οτι ασχολειται κανεις στον ΠΑΟΚ με τα play offslonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.

να μην τραυματιστουν(τα λεγε ωραιο και ο μαου)κοιτανε να ανανεωσουν ή οτι
το σημερινο ηταν το κομβικο γι αυτους και κατι παιξανε τελος παντων
κρατήστε φερέϊρα και διώχτε τον στα μέσα της χρονιάς
Ακριβώς η ίδια 11αδα και σύστημα ρε μλκ στο 0-0 με βαζελο πριν 3 μέρες

Αλλά στο εξοχικό όλα αλλάζουν
- Rocco Siffredi
ε τσουζει λιγοlonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:07Α εμένα ποσώς με ενδιαφέρει για το αήττητο του gay. Εγώ Αελάρας είμαι. Κι έτσι οπως το κόβω σιγά μην ένοιαξε και τους γαύρους. Για το θεαθήναι είναι το αήττητο, κατά τα άλλα δε λέει κάτι παρά μόνο για τα στατιστικά.jason έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:04Ας βγούμε και 6οιlonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
το κυνηγαει ο νοορ1 αλλα δεν του καθεται
- Κόκκορας
ναι σιγουρα να κλεινει με διπλο η σεζον και σπασιμο του αηττητου στον πειραια απο τον (μισο)ΠΑΟΚ μετα και το cas δεν τους ενοχλει καθολου !lonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:07Α εμένα ποσώς με ενδιαφέρει για το αήττητο του gay. Εγώ Αελάρας είμαι. Κι έτσι οπως το κόβω σιγά μην ένοιαξε και τους γαύρους. Για το θεαθήναι είναι το αήττητο, κατά τα άλλα δε λέει κάτι παρά μόνο για τα στατιστικά.jason έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:04Ας βγούμε και 6οιlonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
- lonelyrider
Εγώ πάντως φίλε βλέπω την ΑΕΚ να κάνει το 2 στα 2 και τους Μπαοκτζήδες να μη κουνάνε σεντόνι ματαξαναπάλι.Κόκκορας έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:07οτι ασχολειται κανεις στον ΠΑΟΚ με τα play offslonelyrider έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 00:03Μη χαίρεσαι jason πρόωρα. Γιατί αν η Μπαουκάρα χάσει τη Τετάρτη ο gayρος ίσως σφυρίξει αδιάφορα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τη κυριακή.
να μην τραυματιστουν(τα λεγε ωραιο και ο μαου)κοιτανε να ανανεωσουν ή οτι
το σημερινο ηταν το κομβικο γι αυτους και κατι παιξανε τελος παντων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 445 Απαντήσεις
- 9388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
07 Φεβ 2025, 15:40
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωταθλητής Ευρώπης στο πινγκ-πονγκ ο Παναθηναϊκός
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 19:37 » σε Αθλητικά - 8 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 21:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το χάσμα στις κοινωνικές απόψεις των φύλων, στις νεότερες ηλικίες
από Dwarven Blacksmith » 26 Ιαν 2024, 19:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
25 Φεβ 2025, 04:18
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
19 Αύγ 2024, 19:55