Τελικά μήπως δεν είναι καλό να είσαι φέτες?
Τελικά μήπως δεν είναι καλό να είσαι φέτες?
Μα ένα χτύπημα κι έξω? Otto Weininger, τί λές? Μήπως οι κάπως ατσούμπαλοι έχουν φυσική δύναμη? Με αφορμή το βίντεο, επειδή έχω δεί άτομα που είναι φέτες να μην αντέχουν και τόσο πολύ όσο άλλοι που είχαν και τις κοιλίτσες τους.
Re: Τελικά μήπως δεν είναι καλό να είσαι φέτες?
λες να μην παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σαγόνι δεν πήρε; Σε αυτή τη περίπτωση τι σημασία έχουν οι κοιλιακοί και η φυσική κατάσταση;
- Otto Weininger
Σίγουρα η δύναμη δεν έχει να κάνει με το αν είσαι φέτες απαραίτητα. Ή η αντοχή.
Ούτε ο Chuck Lidell ήταν φέτες πχ αλλά τους ξεπατωνε.
Βασικά εξαρτάται από τι ειδους γυμναστική είσαι φέτες.
Σε κάθε περίπτωση, στο βίντεο απλά την έφαγε στο σαγόνι και ξάπλωσε. Θα συνέβαινε στον καθένα. Το πρόβλημα του εδώ βέβαια ήταν η -ανύπαρκτη- άμυνά του
Ούτε ο Chuck Lidell ήταν φέτες πχ αλλά τους ξεπατωνε.
Βασικά εξαρτάται από τι ειδους γυμναστική είσαι φέτες.
Σε κάθε περίπτωση, στο βίντεο απλά την έφαγε στο σαγόνι και ξάπλωσε. Θα συνέβαινε στον καθένα. Το πρόβλημα του εδώ βέβαια ήταν η -ανύπαρκτη- άμυνά του

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Για το θεμα του νήματος, ένα καλύτερο παράδειγμα είναι αυτός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σε τετοιου ειδους νηματα παντα μου αρεσει να ποσταρω μπατερμπιν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Overhand right
από τα αγαπημένα μου
λίγο ανορθόδοξο βέβαια το συγκεκριμένο
από τα αγαπημένα μου
λίγο ανορθόδοξο βέβαια το συγκεκριμένο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τεράστια φυσική δύναμη χωρίς να κάνουν κάποια γυμναστική.
Αυτούς δύσκολα τους κάνεις καλά.
Αυτούς δύσκολα τους κάνεις καλά.
Στα μαχητικά αθλήματα είναι φέτες ο κόσμος για να έχει μέγιστη λειτουργική μάζα για την κατηγορία που παίζει, συν ότι κόβεις πιο εύκολα βάρος με αφυδάτωση από μυς παρά από λίπος.
Το πρόβλημα που δημιουργεί η υπερβολική μυική μάζα με γράμμωση είναι ότι ρίχνει την αντοχή. Από κει και πέρα αν θέλει κάποιος να υποστηρίξει ότι είναι καλύτερα να πλακώνεσαι με dad bod ας αφήσει τον Μπάτερμπην και τον Ρόι Νέλσον και ας μας βρει κανέναν lightweight με μπυροκοιλιά να δούμε τι καριέρα έκανε.
Το πρόβλημα που δημιουργεί η υπερβολική μυική μάζα με γράμμωση είναι ότι ρίχνει την αντοχή. Από κει και πέρα αν θέλει κάποιος να υποστηρίξει ότι είναι καλύτερα να πλακώνεσαι με dad bod ας αφήσει τον Μπάτερμπην και τον Ρόι Νέλσον και ας μας βρει κανέναν lightweight με μπυροκοιλιά να δούμε τι καριέρα έκανε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Χίλιες δυο δικαιολογίες για να υπερασπιστούν την τεμπελιά τους οι αγύμναστοι τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις.
Το έχω δεί συχνά πάντως, κάτι λουκουμαδάτοι τύποι έχουν αντοχή, και κάτι φέτες από μπόντι μπλίντινγκ

Στο στρατό είχαμε έναν τύπο που έκανε 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, και αν πλακωνότανε στο τρέξιμο σε ανηφόρες, κατηφόρες κλπ έβαζε κάτω αθλητές. Βέβαια όταν τελείωνε το τρέξιμο ήταν όλο γκάχα γκούχου, αλλά στη διάρκεια ήταν σα να είχε μοτεράκι.
Θα φερει ολες τις εξαιρεσεις του κανονα ο χελώνος για να μας πεισει πως δεν πειραζει που το καβουκι του ζοριζεται να χωρέσει την κοιλίτσα του .
To σώμα μου μια χαρά είναι ρε μπαγλαμάδες. Και πλάγιους κοιλιακούς βλέπω. Γιατί υποθέτετε πάντα οτι όποιος μιλάει μιλάει για τον εαυτό του?
Απλά έχω δει αρκετούς που είναι φέτες να έχουν μειωμένη αντοχή, εκτός αν έχουν δουλέψει σ' αντοχή.
Θα σας έβαζα και φωτογραφίες, αλλά μετά θα μου γεμίσετε το ινμποξ, λιγούρηδες.
Ίσως, τύπε, επειδή το ζητούμενο στην σωματοδόμηση είναι το αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ στα μαχητικά αθλήματα η νίκη εναντίον κάποιου αντιπάλου στα κυβικά σου, χρησιμοποιώντας τεχνικές αυστηρά θεσμοθετημένες, εντός καθορισμένου χρόνου και χώρου.Kauldron έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 20:07
Το έχω δεί συχνά πάντως, κάτι λουκουμαδάτοι τύποι έχουν αντοχή, και κάτι φέτες από μπόντι μπλίντινγκδεν αντέχουν, ειδικά σε τρέξιμο.
Στο στρατό είχαμε έναν τύπο που έκανε 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, και αν πλακωνότανε στο τρέξιμο σε ανηφόρες, κατηφόρες κλπ έβαζε κάτω αθλητές. Βέβαια όταν τελείωνε το τρέξιμο ήταν όλο γκάχα γκούχου, αλλά στη διάρκεια ήταν σα να είχε μοτεράκι.
Με απλά λόγια, βάζεις μια Formula 1 να τρέξει στο Ράλλυ Ακρόπολις και γελάς γιατί κατετάγη τελευταία.
Dein Herz, meine Gier
Ζαγοράκης, κατσουρανης, prince όχι μαλακιεςKauldron έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 20:07
Το έχω δεί συχνά πάντως, κάτι λουκουμαδάτοι τύποι έχουν αντοχή, και κάτι φέτες από μπόντι μπλίντινγκδεν αντέχουν, ειδικά σε τρέξιμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
14 Φεβ 2025, 23:06
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως είμαι φλώρος?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 23:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
31 Ιαν 2025, 22:32
-