Να γράψουμε την δικιά μας ιστορία δήλωσε ο Jurgen Klopp ενόψει του πρώτου αγώνα για την φάση των "8" του UEFA Champions League της Liverpool μετά από εννέα χρόνια.
Πλάκα κάνεις; Το διάβαζα από παλιά , φιλίστωρ γαρ (με αυτήν την αφορμή είχα ανακαλύψει και το phorum.gr) . Πολύ καλό . Σταμάτησες να γράφεις πια;
Απλά έχω «μειώσει» την παρουσία μου στο διαδίκτυο, λόγω έλλειψης χρόνου, αν και νομίζω έχω σχεδόν καλύψει μεγάλο ποσοστό της μακεδονικής ιστορίας και πολιτικής. Το είχα αναφέρει κάπου το 2010, ότι κάποια στιγμή οι αναρτήσεις θα αραίωναν.
Πλάκα κάνεις; Το διάβαζα από παλιά , φιλίστωρ γαρ (με αυτήν την αφορμή είχα ανακαλύψει και το phorum.gr) . Πολύ καλό . Σταμάτησες να γράφεις πια;
Απλά έχω «μειώσει» την παρουσία μου στο διαδίκτυο, λόγω έλλειψης χρόνου, αν και νομίζω έχω σχεδόν καλύψει μεγάλο ποσοστό της μακεδονικής ιστορίας και πολιτικής. Το είχα αναφέρει κάπου το 2010, ότι κάποια στιγμή οι αναρτήσεις θα αραίωναν.
Κατάλαβα. Στο παλαιό φόρουμ πρόλαβα ένα χρήστη , Ντάρνακας το φορουμικό όνομα, που αναρτούσε συχνά θέματα σχετικά με την ιστορία της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας πρωτότυπες πηγές και είχα κάνει τη σκέψη πως ίσως ήσουν εσύ.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Κατάλαβα. Στο παλαιό φόρουμ πρόλαβα ένα χρήστη , Ντάρνακας το φορουμικό όνομα, που αναρτούσε συχνά θέματα σχετικά με την ιστορία της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας πρωτότυπες πηγές και είχα κάνει τη σκέψη πως ίσως ήσουν εσύ.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.